Skocz do zawartości
Zouza

Dlaczego stały Kochanek staje się stałym Kochankiem?

Rekomendowane odpowiedzi

Kochanek staje się stałym, gdy robi cuda w seksie ;) A na poważnie - zgranie w seksie, podobne potrzeby, ale nade wszystko inteligencja - lubię podczas niezbędnych (wspomnianych już tutaj) przerw technicznych porozmawiać z drugim człowiekiem, dowiedzieć się czegoś od niego. Nie chodzi tylko o zabicie czasu, ale o miłe jego spędzenie. Lubię się pośmiać w łóżku, nie z kogoś, ale z kimś. Inteligentny facet nie dość, że jest godnym interlokutorem to ma tę umiejętność "czytania" drugiej osoby, dzięki której w łóżku jest satysfakcjonująco. To też ktoś, przy kim czuję się swobodnie i mogę być sobą. Zastanawiałam się czy do pożądanych cech dodać dyspozycyjność, ale z tym to bywa u mnie różnie - czasem na dłużej zagości mężczyzna, którego mogę widywać rzadziej, za którym mogę zatęsknić i go oczekiwać. Choć jeśli jest idealne zgranie to oczekiwania bywa frustrujące. 

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kochanek staje się stałym, gdy robi cuda w seksie ;) A na poważnie - zgranie w seksie, podobne potrzeby, ale nade wszystko inteligencja - lubię podczas niezbędnych (wspomnianych już tutaj) przerw technicznych porozmawiać z drugim człowiekiem, dowiedzieć się czegoś od niego. Nie chodzi tylko o zabicie czasu, ale o miłe jego spędzenie. Lubię się pośmiać w łóżku, nie z kogoś, ale z kimś. Inteligentny facet nie dość, że jest godnym interlokutorem to ma tę umiejętność "czytania" drugiej osoby, dzięki której w łóżku jest satysfakcjonująco. To też ktoś, przy kim czuję się swobodnie i mogę być sobą. Zastanawiałam się czy do pożądanych cech dodać dyspozycyjność, ale z tym to bywa u mnie różnie - czasem na dłużej zagości mężczyzna, którego mogę widywać rzadziej, za którym mogę zatęsknić i go oczekiwać. Choć jeśli jest idealne zgranie to oczekiwania bywa frustrujące. 

dla mnie jednak brzmi to bardziej jak opis (częściowy) ale partnera życiowego.... z wyjątkiem frustrującego oczekiwania i dyspozycyjności

nie podważam absolutnie Twojej oceny, tylko mi to do R pasuje bardzo :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No co ja poradzę - jestem wymagająca względem kochanka, zwłaszcza jeśli ma zostać tym stałym :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...