Skocz do zawartości
Zouza

Dlaczego stały Kochanek staje się stałym Kochankiem?

Rekomendowane odpowiedzi

Ona jest typowym przykładem kobiety, dla której seks i uczucia są tożsame.

też tak o sobie myślałam.... byłam w wielkim błędzie... :rolleyes: 

z kolei pojawienie się innych mężczyzn w moim życiu, za zgodą i pragnieniem R, spowodowało wybuch uczuć między nami... ja to czasami R mówię, że widzę jak z jego oczu wylewa się uczucie do mnie.... strasznie plastycznie ma to na twarzy umalowane...  

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Arendt89

też tak o sobie myślałam.... byłam w wielkim błędzie... :rolleyes:

z kolei pojawienie się innych mężczyzn w moim życiu, za zgodą i pragnieniem R, spowodowało wybuch uczuć między nami... ja to czasami R mówię, że widzę jak z jego oczu wylewa się uczucie do mnie.... strasznie plastycznie ma to na twarzy umalowane...

Iko, aż chciałbym Cię poznać z moją żoną...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Iko, aż chciałbym Cię poznać z moją żoną...

zapraszam Was na zlot do Warszawy, jeszcze macie 3 dni na decyzję :) 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

też się wtrące...

Także u nas wizja cuckoldu to raczej coś na wzór menage a trois, gdzie nie ma mowy o tym, żeby kochanek byl inny niż stały, a i jego też będzie obdzielać uczuciami. Ona jest typowym przykładem kobiety, dla której seks i uczucia są tożsame.

Masz? Macie błędne założenia. "Menage a trios" to rodzaj związku poliandrycznego.To o czym piszesz nie jest stricte zdradą kontrolowaną, według mnie to odmienna jednostka społeczna, może faktycznie rzadka i wyjątkowa ale niemniej istniejąca. Tobie może wydawać się, że zaangażowanie emocjonalne Twojej małżonki jest dodatkowym bodźcami, natomiast jeśli jest ono prawdziwe i szczere nie możesz tego rozpatrywać już w formie Ty i Żona, bo implikacje dotyczą już trojga osób.  W ZK kochanek jest i zawsze będzie kimś w rodzaju gościa, osoby zaproszonej, nawet stały kochanek nie ma prawa uzurpować sobie żadnych roszczeń wobec wzajemnych stosunków Pary. Mam wrażenie, że mylisz fascynację, zauroczenie i pociąg fizyczny z uczuciem miłości. Motyle w brzuchu to chemia, reakcja organizmu na atrakcyjność seksualną, ciekawość i podniecenie. 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Arendt89

też się wtrące...

Masz? Macie błędne założenia. "Menage a trios" to rodzaj związku poliandrycznego.To o czym piszesz nie jest stricte zdradą kontrolowaną, według mnie to odmienna jednostka społeczna, może faktycznie rzadka i wyjątkowa ale niemniej istniejąca. Tobie może wydawać się, że zaangażowanie emocjonalne Twojej małżonki jest dodatkowym bodźcami, natomiast jeśli jest ono prawdziwe i szczere nie możesz tego rozpatrywać już w formie Ty i Żona, bo implikacje dotyczą już trojga osób. W ZK kochanek jest i zawsze będzie kimś w rodzaju gościa, osoby zaproszonej, nawet stały kochanek nie ma prawa uzurpować sobie żadnych roszczeń wobec wzajemnych stosunków Pary. Mam wrażenie, że mylisz fascynację, zauroczenie i pociąg fizyczny z uczuciem miłości. Motyle w brzuchu to chemia, reakcja organizmu na atrakcyjność seksualną, ciekawość i podniecenie.

Możliwe. Ja cały czas jestem na wstępnym etapie cuckoldu, także wskazówki, spostrzeżenia mile widziane :) Jak Ty w takim razie widzisz to o czym pisałem - menage a trois? Czy to jeszcze cuckold?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

za każdym spotkaniem odkrywamy nowe doznania i emocje

Kłamczuszka, bo dalej piszesz, że się emocjonalnie nie angażujesz ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kłamczuszka, bo dalej piszesz, że się emocjonalnie nie angażujesz

słówek się czepiasz... :*

seks też daje emocje cooo? :)  

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

słówek się czepiasz... :*

seks też daje emocje cooo? :)

A czepiam się, bo sobie wyobrazilam jak Iko z pokerową twarzą na zimno odbywa stosunek ... no i nie uwierzyłam w tą wizję ;)
  • Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

z pokerową twarzą na zimno odbywa stosunek

a swoją drogą... ciekawe czy to się komuś kiedyś udało :lach: 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Też mi się tak wydawało, że inaczej nie będę umiała. Naprawdę. To było we mnie barierą przed spróbowaniem, lęk przed zaangażowaniem emocjonalnym potrzebnym do seksualnego spełnienia.

Po pierwszym przyprawieniu R rogów znalazłam na to odpowiedź. Akurat mam taki charakter, że jak mnie coś zaciekawi to się muszę tego dowiedzieć. Wszyscy mówią, uważaj gorące. A ja wiem, że jak się nie oparzę to na słowo nie uwierzę. Tym bardziej w takim temacie jak seks. Oboje zaryzykowaliśmy, znając moje obawy.

Da się bez zaangażowania emocjonalnego, jest to bardzo bardzo przyjemne. Oczywiście reakcja po jest bardzo indywidualna dla każdego związku. U nas szczęśliwie okazało się, że o to nam chodzi :)

Jak Twoja żona ma naprawdę, to dowie się dopiero jak sama spróbuje. Tyle z moich doświadczeń :)

A czy Ty tego naprawdę chcesz, to się dowiesz jak ona się dowie.

https://www.google.pl/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://m.youtube.com/watch%3Fv%3DwV2mfoBRWJk&ved=0ahUKEwiAtJucup_TAhXHzxQKHYinBwwQyCkIHDAA&usg=AFQjCNF97qYvYicmewvEVIsae6GI4NJYdw

:-*

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...