Skocz do zawartości
bw_82_83

Wybór "pokoju" :)

Rekomendowane odpowiedzi

Ja bym wybrała pokój numer 3 bo tylko trzy otworki mam :-> ale jak by w pokoju numer 1 był mój najlepszy kochanek to w zupełności mi wystarcza  :)

Zuzia 

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekaw jestem która z Pań zawołała by wszystkich 15 panów do jednego losowo wybranego pokoju :redevil:

Ona: na ten pomysł nie wpadłam :) kuszące :) puściłam wodze fantazji - ojj działoby się :) ale wracając do rzeczywistości - musiałabym stopniowo dochodzić do tej ilości :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Z praktyki 2 panów ma co robić, żeby pani było dobrze, trzeci do pomocy jeszcze też znajdzie dla siebie zajęcie bądź zastąpi któregoś jak tamten będzie się regenerował.

Więcej to już robi się kolejka i wg mnie już zupełnie inna atmosfera, bo wtedy zamiast erotyzmu włącza się egoizm u faceta i patrzy, żeby mu było dobrze zamiast troszczyć się o dobro partnerki, bo przecież inni czekają a i on czekał to już się nie chce tak jak się chciało itp 

Podobnie jak z przeciąganiem liny:jak jest sam to wkłada całą swoją energię, żeby wygrać, a jak jest kilku, to przecież oni też są silni i nie trzeba się aż tak wysilać, przez co razem już nie wkładają takiej energii jakby byli pojedynczo

jak by nie było warto spróbować aby się samemu przekonać co się lubi, ja spróbowałem i jednak wolę mniejsze grono (2-3)

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Niestety, nie miałam jeszcze okazji, ale jeśli miałabym wybrać dowolną cyfrę większą niż jeden,a mniejszą niż sześć... 2 lub 3. Z jednej strony przez to, co napisał mywyoni, a z drugiej - to, co Zouza, ktoś chyba musiałby mnie na rękach wynosić. :D

Niemniej trójkąt czy inny wielobok z mężczyznami to coś, co często spędza mi sen z powiek.  :redevil:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ona: na ten pomysł nie wpadłam :) kuszące :) puściłam wodze fantazji - ojj działoby się :) ale wracając do rzeczywistości - musiałabym stopniowo dochodzić do tej ilości :)

On : A co ze mną ? ;(

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

będziesz drzwi pilnował :)

Ona: Dobra odpowiedź :P

Ona: Dobra odpowiedź :P

On : A nie miałaś iść spać? Ups.. oberwie mi się ;) Wolę popatrzeć przez otwarte drzwi :P

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Nina

Z dwoma to bywam, myślę że wybrałabym pokój z trzema... Ale to chyba tylko że strachu przed tym czego moglabym doświadczyć w pokoju z pięcioma ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hmmm mamy na razie za sobą wizytę w pokojach nr 1 i 2.... Do innych pokojów na chwilę obecną nie wybieramy się, aczkolwiek może kiedyś odwiedzimy pokój nr 3.... Ale to jest raczej odległa przyszłość.... 

M.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...