Skocz do zawartości
bw_82_83

Wybór "pokoju" :)

Rekomendowane odpowiedzi

Ona: Cześć dziewczyny. Jestem ciekawa Waszego wyboru:

Jesteście w pomieszczeniu z 5 drzwiami prowadzącymi do różnych pokoi:

w jednym czeka na Was jeden facet, w drugim dwóch itd., aż do pięciu. Ciekawa jestem, który pokój wybrałybyście? Która opcja Was najbardziej podnieca? Sama wybrałabym pięciu :) Niestety moim maksem do tej pory było trzech.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A to zależy KTO! Czasem jeden będzie lepszy niż pięciu. :redevil:

Jakby trafiło mi się pięciu takich, jak mój stały kochanek, to by mnie musieli na rękach wynosić, o ile w ogóle bym dała radę. :P

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ona: Powiedzmy, że w każdym pokoju jest tyle samo testosteronu :)

Ona: Powiedzmy, że w każdym pokoju jest tyle samo testosteronu :)

Miałam na myśli: w każdym z mężczyzn jest tyle samo testosteronu, więc z każdym następnym pokojem jest więcej "roboty" :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hmmmmm... w tym, gdzie jeden i w tym gdzie pięciu jest tyle samo? No to pięciu panów nie ma się czym pochwalić, ale jeden już tak. ;)

Ach, uzupełniłaś wypowiedź. :)

Widzisz, to jest tak, że czasem jeden jest wszystkim, czasem pięciu może być niczym... To nie tylko testosteron... ;)

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja bym wybrała na chwilę obecną pokój nr 2 ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Z tego co rozmawiałem ze Swoją to pokuj nr 3 to max jak narazie tylko kiedy to będzie???

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Chciałabym sprawdzić jak to jest w pokoju nr 2 :)

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekaw jestem która z Pań zawołała by wszystkich 15 panów do jednego losowo wybranego pokoju :redevil:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hmmmmm... w tym, gdzie jeden i w tym gdzie pięciu jest tyle samo? No to pięciu panów nie ma się czym pochwalić, ale jeden już tak. ;)

Ach, uzupełniłaś wypowiedź. :)

Widzisz, to jest tak, że czasem jeden jest wszystkim, czasem pięciu może być niczym... To nie tylko testosteron... ;)

Całkowicie się zgadzam..., nie tylko testosteron się liczy

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...