Skocz do zawartości
Nikt70

Czy Zk to agencja towarzyska?

Rekomendowane odpowiedzi

Z dyskusji wyłania się pewna prawidłowość, że nie tyle denerwują anonse jednopostowców, co rozsyłane przez nich nieprzemyślane propozycje. Co prawda mamy w panelu możliwość zablokowania takiej osoby, ale nie chroni to w żadnym stopniu innych użytkowników. Ja bym był za zmodyfikowanym czasokresem przebywania na forum połączonym z oceną użytkowników odbiorców wiadomości. Powiedzmy w panelu wiadomości mamy ikonę buraczka, jezeli stwierdzamy, że panu się należy klikamy i w jego panelu pojawia się takowy ( buraczka możemy powiązać z blokadą użytkownika, aby nie tłumaczyc dlaczego), po zdobyciu n buraczków, automatycznie blokuje się na okreslony czas możliwość wysyłania wiadomości. W zależnosci od czasu pobytu na forum ilośc mozliwych buraczków do zaliczenia, przed blokadą wzrasta. Oczywiście należałoby mechanizm działania wyłuszczyć, jako temat obowiązkowy do przeczytania wraz z regulaminem.

:facepalm:  No i wyszła mi buraczana propozycja :lach:

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

On : Włąśnie mi żona powiedziała jak zaradzić niechcianym  PW :) "To wrzuć swoje zdjęcie w damskim przebraniu jako straszak"

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To jest jeden z minusów tego rozwiazania. Musiałbym poczekać aż zwiędnie :growgr:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a co , gdy dostalbys buraczka niesprawiedliwie?

To samo przyszło mi do głowy...

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Biorąc mój czas przebywania na forum, musiałbym zaliczyć znacznie więcej buraczków niż, taki świeżynek co pisze z automatu :redevil:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No ale tak czy inaczej inni userzy widzieliby te małe pojedyncze buraczki :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No ale tak czy inaczej inni userzy widzieliby te małe pojedyncze buraczki :D

Nie. One byłyby widoczne tylko w panelu użytkownika.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja bym był za zmodyfikowanym czasokresem przebywania na forum połączonym z oceną użytkowników odbiorców wiadomości. Powiedzmy w panelu wiadomości mamy ikonę buraczka, jezeli stwierdzamy, że panu się należy klikamy i w jego panelu pojawia się takowy ( buraczka możemy powiązać z blokadą użytkownika, aby nie tłumaczyc dlaczego), po zdobyciu n buraczków, automatycznie blokuje się na okreslony czas możliwość wysyłania wiadomości. W zależnosci od czasu pobytu na forum ilośc mozliwych buraczków do zaliczenia, przed blokadą wzrasta.

i może jeszcze frytki do tego :)

Myślę że już wystarczy fantazji o buraczkach w panelu Użytkownika. Nie będzie żadnych buraczków, nigdzie. Żadnych ocen Użytkowników, blokad i buraczanych akcji. Żadnych ogórków, kiszenia, nic z tych rzeczy. Odpada. Zanim temat zamieni się zupełnie w topik "na żarty" no to uhu hu ha ha ha, rym cym cym. Z pięty ogień a z dupy dym.

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No ale przeciez temat od samego poczatku w swoim zalozeniu przez autora byl swego rodzaju zartem.  :-P

Bo gdzie tu FIRMA ? (agencja) lub swiadczenie uslug (agencja towarzyska) ? i gdzie miejsca "pracy" ?

Mysle , ze temat byl swietna i udana prowokacja ale to wszystko .

Nasze HOTKI nie potrzebuja naszej obrony bo same potrafia sie obronic sto razy lepiej. :hit:

Ale MY i tak jestesmy czujni :ph34r:

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...