Skocz do zawartości
Nikt70

Czy Zk to agencja towarzyska?

Rekomendowane odpowiedzi

Raczej czas a nie ilość postów - choć niecierpliwość mam we krwi to jednak jestem zdecydowanie za karencją czasową.

pozdrawiam serdecznie

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale nie sądzę też, że ktoś z naszego (pisząc naszego miałem na myśli aktywnych użytkowników) grona na takie anonse odpowiada. Chyba, że jest inaczej to wyprowadźcie mnie proszę z błędu.

Masz rację. Od tej strony zapewne nie każdy pomyślał :) Przyczyną dyskusji jest fakt, że miażdżąca przewaga takich działań, których kolejność określamy jako Rejestracja-->Preferencje-->Ogłoszenie, dotyczy GŁÓWNIE Panów, Kochanków, Bulli, Rogaczy, wszystko jedno, ale Panów. Gdy jednak pojawia się Pani, których u nas choć już znacznie więcej niż kiedyś, to jednak jak i wszędzie MNIEJ, no to wtedy bez względu na jej wkład i tak już ma skrzynkę pełną na dzień dobry. Zapełniają ją głównie poszukiwacze szybkich przygód, Ci którzy zawsze wysyłają wiadomości (najczęściej identycznej treści) wszystkim Paniom, bez względu na chęć, treść oraz rodzaj. Wedle obelżywej i starej jak świat zasady, potwór nie potwór, byle był otwór. 

Tak samo Panie, jak i Panowie. Albo się zaaklimatyzuje, "rozgada" i przyjmie, albo nie. Coś odepchnie, zniechęci, albo wręcz przeciwnie, zaintryguje, zachęci. Nie ma więc zasady. Każdy swój rozum ma i oddzieli zboże od plew. Wiadomości, można jednym ruchem usunąć, nie odpowiadać na głupie wiadomości. A po napisaniu dwóch postów, można napisać 666 kolejnych postów.

Można?Można.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No to może zróbmy na złość wszystkim jednopostowcom i zostawmy wszystko tak jak jest. Na anonse Panów pewnie tak jak teraz i tak nikt nie będzie odpowiadał więc sami zrezygnują. Natomiast skrzynki jednopostowych Pań będą non stop pełne i niech każda sama sobie to filtruje i oddziela ziarno od plew. Myślę, że zarówno w jednym jak i w drugim przypadku efekt będzie ten sam - więcej nie pokażą się na ZKF ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Su zainspirowałaś mnie - chyba i ja dam ogłoszenie :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jasne, że forum ZK to nie jest agencja towarzyska ponieważ w agencji towarzyskiej się płaci :lach: . Sądzę raczej, że osoby zamieszczające tego typu ogłoszenie skore do płacenia nie są 8-)

Zgadzam się że ZK podobnie jak ZB i inne tego typu portale to nie agencja towarzyska.Niestety to co napisała Malami77 o statystyce etc. to niezaprzeczalny smutny fakt.Osobiście bardzo irytują mnie może nie tyle ogłoszenia a jeśli pisz do mnie facet "jestem w Lodzi na szkoleniu może umilisz mi czas wieczorem" albo" jestem przejazdem może jakiś szybki numer" . Ręce same rwą się do klawiatury by napisać " to znajdź palancie agencję towarzyska i wysupłaj te parę groszy i się zabaw". ZK czy ZB to nie ten adres!

Nie wiem co myślą sobie tacy faceci czy my Hotki to port lotniczy do którego można wlecieć ot tak?!Jeśli tak to gratulacje z powodu bezdennej głupoty.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zgadzam się że ZK podobnie jak ZB i inne tego typu portale to nie agencja towarzyska.Niestety to co napisała Malami77 o statystyce etc. to niezaprzeczalny smutny fakt.Osobiście bardzo irytują mnie może nie tyle ogłoszenia a jeśli pisz do mnie facet "jestem w Lodzi na szkoleniu może umilisz mi czas wieczorem" albo" jestem przejazdem może jakiś szybki numer" . Ręce same rwą się do klawiatury by napisać " to znajdź palancie agencję towarzyska i wysupłaj te parę groszy i się zabaw". ZK czy ZB to nie ten adres!

Nie wiem co myślą sobie tacy faceci czy my Hotki to port lotniczy do którego można wlecieć ot tak?!Jeśli tak to gratulacje z powodu bezdennej głupoty.

Poważnie zdarzają się takie wiadomości?? Przyznam, że pióra opadają...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

niestety tak.sadze że u podstaw leży brak myślenia (lub błędne założenia) oraz kompletne zero samokrytycyzmu.

Oj jeszcze mi się taki tekst przypomniał "Jestem kierowcom tira.lubie seks.czesto jestem pzrejazdem przez Lodz"-zachowana pisownia oryginalna ;-)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

On : Mówiac szczerze jako nową osobę na tym portalu własnie to mnie zniecheciło. Po prostu całkowity brak kultury w PM - nie zawsze, ale w wiekszości. Aż się prosi o auto responder gdy w pierwszej wiadomości pojawia się słowo "ruchać".

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

On : Mówiac szczerze jako nową osobę na tym portalu własnie to mnie zniecheciło. Po prostu całkowity brak kultury w PM - nie zawsze, ale w wiekszości. Aż się prosi o auto responder gdy w pierwszej wiadomości pojawia się słowo "ruchać".

niestety tego typu wulgaryzmów się nie uniknie.Internet jest dostępny dla wszystkich, każdy jest anonimowy no to ma pole do popisu np pisząc obraźliwe wiadomości.Najczęściej poza tego typu słownictwem takie osoby nie maja nic do zaoferowania.Chamstwo i prostaki.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Heh to naprawdę jestem w ciężkim szoku. Nie spodziewałem się, że można być tak płytkim i prostym. Obawiam się, że osoby które rejestrują się tylko po to by dać anons to niestety często są osoby właśnie tego pokroju. Na burdel nie stać to może tutaj spróbuję :D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...