Skocz do zawartości
Nikt70

Czy Zk to agencja towarzyska?

Rekomendowane odpowiedzi

Każdego kto mi tu wyjeżdża z konstytucją, wsadzę do rynsztoka.

No to się kuźwa nie powstrzymam.... KONSTYTUCJA!!!  :lach:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

spotykam się z taką pewnością niektórych zwłaszcza nowo zalogowanych mężczyzn już przy powitaniu wiejącą cała mocą, że hotka to taka puszczalska dziwka z tą tylko różnicą, że nie trzeba jej zapłacić.

no cóż, temat w sumie ciekawy, i całkiem uzasadniony, jak wiecie mam mały staż, i najpierw starałem się czytać, coś pisać, a potem dałem ogłoszenie. I co się wydarzyło. Dostaliśmy z moją hotką sporo odpowiedzi, ale niektóre niestety poniżej wszelkiej krytyki, które od razu poszły do kosza, a sens ich był mniej więcej taki: rogaczu, ja, super kochanek, wiem co i jak robić, najlepiej się w nic nie wtrącaj, nie jesteś tu od decydowania o czymkolwiek, jako dominujący ja będę tu dyktował warunki. No w treści oczywiście było trochę inaczej, ale musiałem jakoś uprościć. Reasumując, jeśli ktoś, sądzi, że oddam mu moją najukochańszą na świecie istotę w obroty, po takim PW, to ja szczerze mu współczuję. Oczywiście napisać można wszystko i o ile to nie łamie regulaminu, ja się tylko mogę skrzywić, nic więcej. 

I jako rogacz, niedoświadczony fakt, mam taką radę do napalonych kochanków, zamiast pisać o długości członka, i sexie analnym. napiszcie coś o sobie, dwa zdania, ulubiona muzyka, filmy, kuchnia, ale przede wszystkim, napiszcie, miło mi Was poznać, chcę pomóc Wam spełnić Wasze marzenia, WASZE i POMÓC. A nie ja wiem wszystko, ja to zrobię, nic się nie martw.

Co do stażu to nie wiem czy rozwiązania automatyczne - ilość postów, upływ czasu, są wystarczające, nie wiem. Myślę, że może pójść tropem - starzy użytkownicy w jakimś sensie oceniają trochę nowych użytkowników, i jak ktoś napisze 3 buraczane odpowiedzi na ogłoszenie, to dostaje ostrzeżenie, nie udziela się na forum, nic nie wnosi, a tylko pisze PW, i to średniej jakości, to w sumie może należałoby się zastanowić nad sensem jego uczestnictwa w tej naszej cuckoldowej przygodzie.

To tylko takie mini- przemyślenia tak na szybko. Bo obiad w piekarniku a hotka głodna.

Pozdrawiam.

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

no cóż, temat w sumie ciekawy, i całkiem uzasadniony, jak wiecie mam mały staż, i najpierw starałem się czytać, coś pisać, a potem dałem ogłoszenie. I co się wydarzyło. Dostaliśmy z moją hotką sporo odpowiedzi, ale niektóre niestety poniżej wszelkiej krytyki, które od razu poszły do kosza, a sens ich był mniej więcej taki: rogaczu, ja, super kochanek, wiem co i jak robić, najlepiej się w nic nie wtrącaj, nie jesteś tu od decydowania o czymkolwiek, jako dominujący ja będę tu dyktował warunki. No w treści oczywiście było trochę inaczej, ale musiałem jakoś uprościć. Reasumując, jeśli ktoś, sądzi, że oddam mu moją najukochańszą na świecie istotę w obroty, po takim PW, to ja szczerze mu współczuję. Oczywiście napisać można wszystko i o ile to nie łamie regulaminu, ja się tylko mogę skrzywić, nic więcej. 

I jako rogacz, niedoświadczony fakt, mam taką radę do napalonych kochanków, zamiast pisać o długości członka, i sexie analnym. napiszcie coś o sobie, dwa zdania, ulubiona muzyka, filmy, kuchnia, ale przede wszystkim, napiszcie, miło mi Was poznać, chcę pomóc Wam spełnić Wasze marzenia, WASZE i POMÓC. A nie ja wiem wszystko, ja to zrobię, nic się nie martw.

Co do stażu to nie wiem czy rozwiązania automatyczne - ilość postów, upływ czasu, są wystarczające, nie wiem. Myślę, że może pójść tropem - starzy użytkownicy w jakimś sensie oceniają trochę nowych użytkowników, i jak ktoś napisze 3 buraczane odpowiedzi na ogłoszenie, to dostaje ostrzeżenie, nie udziela się na forum, nic nie wnosi, a tylko pisze PW, i to średniej jakości, to w sumie może należałoby się zastanowić nad sensem jego uczestnictwa w tej naszej cuckoldowej przygodzie.

To tylko takie mini- przemyślenia tak na szybko. Bo obiad w piekarniku a hotka głodna.

Pozdrawiam.

właśnie takie osoby same się eliminują...tak jak napisałeś - wiadomości lądują w koszu. Weryfikujesz, oceniasz, omijasz...Nie wszyscy też są aktywni na forum a to z wielu przyczyn. Nie eliminowałbym takich bo nie każdy przecież jest np. dobrym mówcą, opowiadaczem, bajerantem...milczenie też jest cnotą. Nie wszyscy też mogą siedzieć w pierwszym rzędzie. Myślę, że panujące zasady są ok. I jeszcze raz wspomnę dzisiejszą sytuację w tym temacie - taka nauka na przyszłość. Mniejwięcej tak to działa ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wszyscy też są aktywni na forum a to z wielu przyczyn. Nie eliminowałbym takich bo nie każdy przecież jest np. dobrym mówcą, opowiadaczem, bajerantem..

Hmm, to trochę mnie źle zrozumiałeś, nie jestem za eliminacją milczków, tylko za uświadomieniem w jakimś sensie, osobom, które na forum nic nie piszą, a wysyłają odpowiedzi na ogłoszenia bądź zamieszczają ogłoszenia, które są mało sympatyczne, że tak to eufemistycznie ujmę, że powinni się doinformować, zmienić nastawienie? Ale pewnie to co pisze to bez sensu, bo może właśnie ktoś z UC cuckold, na którym ja się kompletnie nie znam, przyznaje się bez bicia, czeka na taki PW - stary, dawaj hotkę, zrobię jej dobrze (tu opis krótki) a ty będziesz siedział i patrzył a jak będziesz grzeczny to może ci pozwolę na to i to... 

ja się poddaje w takim razie. pewnie każdy rzeczywiście musi sam decydować po prostu kim się otacza z kim chce pisać, i narzucanie odgórnych szczególnie automatycznych zasad jest bez sensu. Ogier z Gdańska jest na tym forum sporo krócej ode mnie, bo widziałem jak się rejestrował, tak mi się wydaje, a ma 3 razy tyle postów na koncie co ja, z tym, że ja nie mam ani jednego postu z 1 słowem.

Pozdrawiam.

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zachwalając obecny stan rzeczy chciałbym zwrócić uwagę, że raz.... każdy adresat takowych anonsów może zwyczajnie na nie nie odpowiedzieć. Dwa... ma to w sobie pewną funkcje dydaktyczną, bowiem ignorowany, sprowadzony na margines tutejszej bytności kolejną swoją publikowaną treść przemyśli.... miejmy nadzieję:)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli ktoś jest UC i chce to pokazać - każdy będzie wiedział.

Jeśli nie jest - zalecam duuuuużo ostrożności. I przeczytanie wątku. ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm, to trochę mnie źle zrozumiałeś, nie jestem za eliminacją milczków, tylko za uświadomieniem w jakimś sensie, osobom, które na forum nic nie piszą, a wysyłają odpowiedzi na ogłoszenia bądź zamieszczają ogłoszenia, które są mało sympatyczne, że tak to eufemistycznie ujmę, że powinni się doinformować, zmienić nastawienie? Ale pewnie to co pisze to bez sensu, bo może właśnie ktoś z UC cuckold, na którym ja się kompletnie nie znam, przyznaje się bez bicia, czeka na taki PW - stary, dawaj hotkę, zrobię jej dobrze (tu opis krótki) a ty będziesz siedział i patrzył a jak będziesz grzeczny to może ci pozwolę na to i to... 

ja się poddaje w takim razie. pewnie każdy rzeczywiście musi sam decydować po prostu kim się otacza z kim chce pisać, i narzucanie odgórnych szczególnie automatycznych zasad jest bez sensu. Ogier z Gdańska jest na tym forum sporo krócej ode mnie, bo widziałem jak się rejestrował, tak mi się wydaje, a ma 3 razy tyle postów na koncie co ja, z tym, że ja nie mam ani jednego postu z 1 słowem.

Pozdrawiam.

uświadomienie...no wiesz niektórym daje się w dyskretny sposób do zrozumienia, że coś jest nie tak no ale efektu nie ma...może taki temperament, co bądź...tego raczej nie zmienimy....

Może też być tak, że niektórzy myślą, że skoro to jakieś forum zboczuchów to wszyscy wszystko wolno...gdyby to było forum miłośnikow herbaty z cynamonem to również powinno się przestrzegać zasad jakiegoś obycia i kultury... tylko tyle albo aż ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli pisze do mnie forumowy kandydat na kochanka, patrzę najpierw na jego wpisowy dorobek oraz datę rejestracji.

Jeśli to nowa osoba na Forum, wiadomo, że tego dorobku nie będzie wiele, wtedy doradzam, by dał się poznać poprzez treści pisane i/lub galerię. Patrzę sobie, czytam i albo mi się podoba to co czytam albo nie, proste. 

Jeżeli natomiast jest to osoba z długim stażem biernego pobytu, odpuszczam sobie całkiem.

Co do zapytania Sema o możliwości A/B to nie mam jednolitego stanowiska i raczej skłaniam się ku temu, że każdy sobie sam weryfikuje Użytkownika, choć zbyt duża i nadmierna podaż takich ogłoszeń może sprawiać wrażenie, że my tu wszyscy tacy oraz dawać asumpt do kolejnych jednopostowców ;)

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W odpowiedzi na główne pytanie postawione w tytule wątku, uważam że ciekawy to temat, a jako agencję towarzyską traktować go mogą "ludzie mali", którzy nie rozumieją tematyki całego forum.

Co do ludzi przybywających tutaj to tak jak z większością forów funkcjonujących w internecie nie mamy wielkiego wpływu na ich temperament, tożsamości, podejście do tematu, a tym bardziej do już zalogowanych userów. Jedyne co w dyspozycji posiada Admin to regulamin i monitorowanie aktywności (treści wpisów itd.) i ewentualne reagowanie na nie przestrzeganie regulaminu. 

Z moich obserwacji społeczności internetowej wynika, że niektórzy chcąc wykorzystać anonimowość jaką daje im sieć zachowują się tak jak w większości postów w tym temacie było negowane - mniej więcej można ich opisać tak, że są szybcy, wściekli i przekonani o swojej zajebistości potrafią składać tak bezpośrednie propozycje, że aż zęby bolą. Ciekaw jestem czy w realnym świecie (pub, dyskoteka, knajpka) byliby w stanie podejść do jakiejś kobiety i powiedzieć prosto z mostu, że jestem tak zajebisty że musisz się ze mną bzykać najlepiej tu i teraz... nie znam takich... a takie rzeczy to tylko w filmach... a jak już usłyszą odmowę, albo brak odpowiedzi to trzeba sobie ulżyć... odreagować... najlepiej zbluzgać i tyle... i to moi drodzy, podsumowując ten akapit - świadczy tylko i wyłącznie o takich przybyszach, na co nie mamy większego wpływu...

Poza użytkownikami internetu opisanymi wyżej jest cała masa ludzi, między innymi naszej forumowej społeczności, która wie że jak się gdzieś przychodzi to należy powiedzieć dzień dobry :) a później, mniej lub bardziej aktywnie, udzielać się na forum...

Co się tyczy pytania Sem'a to ja skłaniałbym się ku opcji "zostawić jak jest" bo tak jak już ktoś wcześniej napisał sami decydujemy na jakie ogłoszenia odpowiadać, jakie czytać, a jakie omijać szerokim łukiem.

ps. Forum jest stworzone przez ludzi i dla ludzi, a to jacy ludzie tutaj przychodzą nie mamy, jak już wcześniej wspomniałem wpływu.

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Prawdę mówiąc nie myślałem, że mój poranny post zwróci szczególną uwagę Sema i wywoła burzliwą dyskusję. No ale skoro tak się stało to i ja dorzucę swoje trzy grosze:

Co do dodawania ogłoszeń przez jednopostowców to nie mam konkretnego stanowiska. Nie wiem kim są osoby rejestrujące się tylko po to by dać ogłoszenie/anons i nie chciałbym nikogo w ten sposób szufladkować. Ale nie sądzę też, że ktoś z naszego (pisząc naszego miałem na myśli aktywnych użytkowników) grona na takie anonse odpowiada. Chyba, że jest inaczej to wyprowadźcie mnie proszę z błędu. Wobec powyższego jeśli taka osoba nie będzie otrzymywała odpowiedzi na swój anons to po prostu nie będzie tu zaglądać i problem się rozwiązuje. Osobiście raczej na takie ogłoszenie bym nie odpowiedział.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...