Skocz do zawartości
Nikt70

Czy Zk to agencja towarzyska?

Rekomendowane odpowiedzi

Dodam jeszcze, że za czasów Małgosi i jej Męża już ten temat był poruszany... :P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Każdy portal ma swoje początki, potem czas świetności aż w końcu czas upadku ( czego nie życzę temu portalowi).

Mamy teraz czas gdzie wjeżdżają ludzie nie znający klimatów.

Zaraz przyjdzie czas komercyjnych par gdzie hotka będzie udostępniania przez rogacza wszystkim za kasę.

Jak widać dużo tu jest kochanków więc jest popyt a jak jest popyt to i podaż rośnie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ja sądzę, że nasze forum nigdy nie będzie portalem z serii "bzyknę się za doładowanie", chociaż może i takie sytuacje się zdarzą. Myślę, że jednak będą to jednostkowe sytuacje.

Może należałoby jeszcze dodać, że niekiedy seks za pieniądze jest fantazją Hotki lub Rogacza, a tak naprawdę nie o kasę chodzi, tylko odczucie bycia dziwką. A jeszcze się taki nie urodził, co by... mógł zabronić fantazjować i wcielać owych fantazji w życie. ;)

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Każdy portal ma swoje początki, potem czas świetności aż w końcu czas upadku ( czego nie życzę temu portalowi).Mamy teraz czas gdzie wjeżdżają ludzie nie znający klimatów.Zaraz przyjdzie czas komercyjnych par gdzie hotka będzie udostępniania przez rogacza wszystkim za kasę.Jak widać dużo tu jest kochanków więc jest popyt a jak jest popyt to i podaż rośnie.

Wydaje mi się, że trochę się zagalopowałeś... Od pilnowania żeby portal nie zszedł na psy jest administracja, portal jest prywatny a nie komercyjny, rogacze tutaj to nie stręczyciele, tylko kochający mężowie rozumiejący potrzeby swoich żon i swoje.To że jest popyt, nie oznacza, że będą dawać dupe za pieniądze i każdemu kto zapłaci.
  • Lubię 10

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nikt, doskonale powiedziane! Aż Cię wycałuję!  :*

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Portal zakładali ludzie, którzy potrzebowali mieć miejsce gdzie poznają inne podobne pary w celu poznania się , wymiany doświadczeń itp.W tamtym czasie nie był to popularny portal a co za tym idzie nie było tu osób z przypadku, dziś portal nie jest anonimowy i drogą pantoflową rozchodzi się o nim wieść a co za tym idzie pojawiają się tu ludzie z czystej ciekawości i jak tu było powiedziane a "nóż uda się za darmo poruchać" nie patrząc o co tak naprawdę w takich układach chodzi.

A skąd Ty wiesz jacy ludzie i kiedy zakładali ten portal? Znasz historię? Wiesz kiedy i w którym roku powstał? Wiesz kto go założył, kto był pierwszym Administratorem? Wiesz pod jaką był domeną, jak wyglądał, jakimi się rządził prawami i jakie zmiany przez te lata zostały poczynione? Poczta pantoflowa również jest zbędna, wystarczy wyszukiwarka Google, gdzie jesteśmy bardzo wysoko pozycjonowani. Nie mniej jednak, widzę że starasz się zawsze coś napisać i starasz się to mimo wszystko czynić z sensem, dlatego Ci nie będę prał mózgu :)

Do ogółu.

Postanowiłem włączyć się w tę dyskusję, WYJĄTKOWO czyniąc z tego tematu swego rodzaju ankietę, (której nie założę, niech posty będą wyznacznikiem) a tyczy się to głównie pierwszego postu który napisał nasz Doktor Lecter a który dał mi trochę do myślenia. Techniczne możliwości są w zasadzie nieograniczone. A co za tym idzie, poddaję pod dyskusję pewną techniczną możliwość która krąży mi po głowie a mianowicie:

Użytkownik po napisaniu postu w dziale powitań oraz po wyborze grupy Preferencji, nadal nie będzie mógł umieścić ogłoszenia w działach ogłoszeń mając możliwość ich wyłącznie przeglądania, do czasu:

Opcja A- gdy upłynie pewien czas, od daty jego rejestracji (Jaki czas Waszym zdaniem?)

Opcja B- Do czasu, gdy napisze określoną ilość postów w innych działach (jaką ilość postów Waszym zdaniem?)

Pytanie: Opcja A (uzasadnij) lub B (Uzasadnij) czy też, pozostawić bez zmian.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Sem, moim zdaniem bez zmian, bo:

1. nie każdy udziela się na forum, za to pw. gorące mogą krążyć ;)

2. ci, którzy nie udzielają się na forum, nie piszą pw. i tak mają marne szanse;

3. panowie zaczną sztucznie "nabijać" posty, pisać bzdury, byle więcej; ;)

4. cierpliwi i tak odczekają. ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli już to i ilośc postów i staż, ile postów nie potrafię wymyśleć (sam mam zasadę że jak nie mam nic ciekawego do powiedzenia to się nie odzywam) staż wydaje mi się że min 3 mce.

Z doświadczenia z pewnego forum foto gdzie aby dać ogłoszenie w dziale giełda trzeba mieć starz i licznik postów powiem, że średnio się to sprawdza, szczegulnie dla admiistracji. Po niedługim czasie na tamtym forum dodano zapis że posty muszą być merytoryczne bo ludzie zaczęli nabijać licznik komentując zdjęcia "fajne" "śliczne" etc. Ale taki pkt regulaminu pociągnął za sobą wzrost nakładu pracy administracji która (w zależności od działu) albo na bieżąco śledzi merytoryczność postów, albo weryfikuje to przed zatwierdzeniem ogłoszenia.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Preambuła

Na podstawie rozważań Sema w związku z postem Doktor Lectera...

Orzeczenie

Pozostawić bez zmian.

Uzasadnienie

Jeśli użytkownik napisze powitanie, wybierze grupę Preferencji, to staje się pełnoprawnym użytkownikiem z - nazwijmy to - prawami podstawowymi. Nikt nie da gwarancji, że nowy użytkownik okaże się człowiekiem na poziomie. Przecież może pisać bezsensowne posty, tym samym nabije sobie licznik np. 20 postów i będzie mógł zamieścić ogłoszenie, które okaże się równie "inteligentne" jak jego posty.

Co do upływu czasu, to też nie widzę sensu. Użytkownik się zarejestruje, spełni wszystkie wymagania, ale z różnych powodów przestanie się logować na forum bez zawieszenia konta lub zaloguje się tylko w trybie read-only.

Podsumowując - niech użytkownik zarejestruje się w sposób przewidziany regulaminem, niech ma prawo napisać ogłoszenie. A my jako czytający, sami podejmiemy decyzję, czy warto na nie odpowiadać, czy spuścić zasłonę milczenia :)

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jako założyciel tematu wypowiem się za opcją A.

Napiszę najpierw dlaczego nie B :D

W opcji B można nabić szybko posty, w dziale powstań lub w innych tematach wypowiadając się nie koniecznie logicznie i z sensem.

Opcja A ukazała by wytrwałość i chęci uczestniczenia w życiu forum oraz czasu na poznanie zasad, dobrych obyczajów. Będzie też czas na zastanowienie... "co ja tutaj robię " :P

Okres pomiędzy 14-30 dni.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...