Skocz do zawartości
Nikt70

Czy Zk to agencja towarzyska?

Rekomendowane odpowiedzi

No to i ja sie moze wypowiem, z punktu widzenia faceta. Jakie sa poczatki nasze-facetow. :facepalm:

Na samym poczatku bywania na ZK , zalozylem konto, udzielalem sie w postach nie tak czesto jak teraz i bylem tutaj bardziej przez ciekawosc , niz dla "przygody".

Nie ukrywam, ze zdazylo mi sie napisac kilka, moze kilkanascie PW do roznych osob (Par/ Hotek) , a ze pochodze z takiego zakatka polski, gdzie zlotow nie urzadzalo sie (jak do tej pory nic nie slyszalem o tym) , to zaproponowalem zwykle spotkanie.

Nie dla zaspokojenia chuci,  czy zwyklego "kawalka miesa".

Ot tak, czesto i daleko wyjezdzam i "bede jechal, lub bede w okolicy" , miloby mi bylo spotkac sie na kawie, poznac porozmawiac.....

W kafejce, knajpce, restauracji , centrum chandlowym.....

Chocby na przyslowiowy kwadrans. Ot tak, po prostu. Spotkac sie .  Staralem sie pisac grzecznie i byc uprzejmym.

Nie wiem jak podane statystyki sie innym sprawdzaja, ale w moim przypadku, liczba odpowiedzi = "0" !!!!

Sorki, ale mi osobiscie byloby latwiej "na miescie" poderwac dziewczyne do lozka, niz na ZK :s:

Takie byly moje spostrzezenia.

Nawet nikt nie raczyl odpisac "NIE ZAWRACAJ DUPY, ..... NIE PISZ, ......SPADAJ NA SZCZAW " :P

Zaczalem sie nawet zastanawiac nad "realnoscia" tych osob i prawdziwoscia nadawanych rang :P

Mialem powazne watpliwosci co do tego.

Pozostalem na tym forum, tylko i wylacznie, dzieki niesamowitej zyczliwosci, cierpliwosci, umiejetnosci rozmowy, sluchania , wytlumaczenia i niesamowitego magnetyzmu "Pewnej Osoby"

Tutaj uklony , pelen szacun, podziekowanie i buziaki dla Ciebie Zuzo  :kwi::poklon::* , Dziekuje Ci pieknie , za wszystko

Gdyby nie ona, nie wracalbym tutaj, nie byl tak dlugo, zeby sie na wlasnej du...e przekonac jak jest naprawde.

Jestem ciekaw tylko, czy bazujac na tej "buraczanej" klasyfikacji , to Ile osob, zagospodarowalo by mi "burakami" moj profil i ile hektarow ziemi mialbym obsadzone tym.....?

Rozumiem ze spora, jak nie zdecydowana wiekrzosc profili facetow tutaj, to zwykli "wyrypatorzy" szukajacy darmowej "poruchawki" ,

ale tak naprawde, uwierzcie mi, ze facetowi na tym (byc moze i na innych portalach tez, nie wiem, nie sprawdzalem :P ) przez forum jest naprawde niesamowicie ciezko sie "przebic"

Ale podsumowujac moje wywody, osobiscie mnie tez drazni, takie wejscie "Gwaiazdy" , ktora w zyciu nie potrafi sie odezwac do obcej dziewczyny, a na portalu udaje Casanowe i Markiza De Sade. Ale traktuje to z przymruzeniem oka i westchnieniem

Jaskiniowcu przeczytałem Twój post już dużo wcześniej ale wcześniej nie miałem za bardzo czasu by zabrać głos w dyskusji.

Ja nie do końca się zgadzam z tym co napisałeś.

U mnie było trochę podobnie jak u Luka i wychodzi na to, że chyba jestem w czepku urodzony.

Jaski, może trafiłeś na jakiś martwy sezon?

Albo to ja jestem jakimś szczęściarzem :saint:  U mnie statystyka wynosi 100%. Napisałem do jednej Hotki. Odpisała. Spotkaliśmy się i nasza relacja trwa już grubo ponad rok :kwi: I liczę na to, że tak będzie jeszcze dłuuugo.Na inne ogłoszenia póki co nie odpowiadałem. Zwykle po prostu zapominam o tym dziale

Nie przypominam sobie abym rozsyłał wiadomości czy odpowiadał na zamieszczone anonse hurtowo. Kiedyś całkiem przypadkiem odpowiedziałem na ogłoszenie naszej forumowej Koleżanki (stałej userki) i po wymianie kilku wiadomości dostałem zaproszenie na spotkanie. Dodam, że to było wyjątkowe spotkanie ponieważ był to GB. Minął jakiś czas i przy okazji organizowania przez tą samą Koleżankę kolejnego GB znów dostałem od Niej zaproszenie.

Po jakimś czasie zagadnąłem inną naszą forumową Koleżankę i po wymianie kilku wiadomości stwierdziliśmy, że czas na spotkanie zapoznawcze. Inną kwestią jest to, że do spotkania nie doszło z uwagi na obiektywne okoliczności ale nadal jesteśmy ze sobą w kontakcie i jak tylko będzie okazja to chcemy nadrobić zaległości.

Kilka dni temu również zagadnąłem ale tym razem Parę. Napisaliśmy do siebie kilka wiadomości a zagadnięta przeze mnie Para zaproponowała spotkanie zapoznawcze w najbliższym czasie.

Jak widać nie jest tak do końca, że osoby do których wysyła się PW wcale na nie nie odpowiadają.

Może masz zbyt duże parcie na szkło i stąd Twoja frustracja??

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Może masz zbyt duże parcie na szkło i stąd Twoja frustracja??

Takiego podejscia, odpowiedzi i interpretacji sie spodziewalem :facepalm:

Otoz nie, nie odpowiadalem hurtowo, szablonowo, lub tasmowo.

Wiem o tym doskonale , ze mam dosc specyficzny sposob bycia , tym samym wyrazania/wypowiadania sie , takze i w postach.

Ale nie mniej jednak, opisalem tylko, jak tutaj, na forum , moze sie czuc facet, ktory zaczyna swoja przygode z ZK .

Wcale nie chcac bronic napalonych "wyrypatorow" , bo i mnie tacy wqr...a niemilosiernie,  ale tez i proszac o chocby ciutke wyrozumialosci i tolerancji dla poczatkujacych tutaj facetow.

Dla kobiet , jestesmy bardziej mili i przyjazni.

Ot tyle, a moze jeszcze kiedys,  okazac sie, ze gosciu sie "wyrobi" i bedzie kolejna dusza towarzystwa niejednego zlotu ? :redevil:

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bywa róznie. Ale widze ze my jestesmy wybredne i wlimy "znanych" Panów niżeli jednopostowców ;)

Zastanawia mnie to słowo, które pogrubiłem... Miało być wolimy czy walimy?? :redevil::lach:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zastanawia mnie to słowo, które pogrubiłem... Miało być wolimy czy walimy?? :redevil::lach:

Lecterku, WOLIMY :D Walić to potem, jak już bedziemy woleć :lach:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Eeeeee, chyba pisałam, że "żyłka pierdząca pęknie" ;) A nie pamiętasz "zostawmy to i chodźmy na spacer"? ;) 

Szkoda, wielka szkoda, że Małgosia się już nie pojawia, Smok i kilkanaście innych osób... Ech, życie... 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Smok

Właśnie.. co z Nim..? Skoro już tak wspomnieniowo się zrobiło :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jest, a cieszy mnie to ogromnie. :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ja dziekuje ze moge byc tu s wami, choc nie jestem Polakiem, choc nie moge pisac s literkami polskimi, choc chyba w kazdym slowu pomylka...

Dziekuje ze moge tu byc, znalzlem tu duzo dobrych ludzi, pare mam jak bardzo dobrych przyjaciol i o kilku moge nawety powiedzecz ze najblizsych...

Spotkania.. trudniej, ale moze kiedys sie w koncu uda... pelno powodow dlaczego trudno, wy wiecie i znacie.

Administracja... tak milo mnie od poczatku wziela i pozwolilal tu byc i cieszyc sie waszym szczsciem, ktore tu tak czesto odczuwam!

Dziekuje i klaniam sie

subi

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ale za to jest Pusia , Jans , Groszek , Su i cala plejada innych gwiazd , gwiazdek i gwiazdorkow :) , z ktorymi chyba sie Wam droga administracjo nie nudzi zanadto , hę ?

No i jeszcze duzo wiecej ciekawych , kolorowych ludzi ktorzy daja czasami "popalic". Najwazniejsze , ze kazde forum jest tylko tak dobre jak jego administracja i moderacja a te maja sie tutaj calkiem dobrze. :)

My juz troszczymy sie o "trening" .

:tease:

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ludzi ktorzy daja czasami "popalic".

Jans, na pewno nikt nie wie, kogo miałeś na myśli :lach:

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...