Skocz do zawartości
Nikt70

Czy Zk to agencja towarzyska?

Rekomendowane odpowiedzi

Bardzo ciekawa dyskusja i sporo odmiennych nieco spojrzeń na sprawę, ale tak czy inaczej, uważam, że w tym temacie jest dużo informacji, które każdy nowo rejestrujący się powinien przyswoić. Powinien wiedzieć jakie jest godło Polski (co ja się tego ptaka naszukałem, ło matko) ale powinien też naprawdę wziąć sobie do serca kilka rzeczy które parę osób tu napisało. Oczywiście nikt nikogo nie zmusi do przeczytania czegokolwiek, kliknie zapoznałem się, wrzuci fotkę penisa, i zacznie pisać priv w odpowiedzi na ogłoszenia. Ale w sumie w swoim własnym interesie powinien chyba wiedzieć mniej więcej jak się do tego zabrać, bo jak już chyba wspólnie ustaliliśmy, niektórzy nie mają pojęcia o tym co to znaczy pogadać, poflirtować, tylko od razu - łup - mineta i anal.

Pozdrawiam serdecznie - rogacz in spe.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W nawiazaniu do mojego postu i komentarzy do niego, to wcale nie twierdze ze KTOKOLWIEK musi mi odpisywac na PW i wcale sie nie uwazam sie za Banderasa z ktorym kazdy i za wszelka cene , nawet na 5 minut musi chciec sie spotkac. :popcorn:

A specyfika komentowania przez Was poszczegolnych postow jest taka, ze swoisty i unikalny "szyfr" uzywany w nich, zazwyczaj jest odbierany jako ton kpiaco ironizujacy, co naprawde moze odstraszac tych, co jeszcze nie przysfoili tego "szyfru". :facepalm:

Czesto w powitalnych postach, wielu z Was pisze "nie gryziemy", ale ..... , wbrew pozora, pewne komentaze sa bardzo kasliwe.

Sam zreszta , tez sobie "pouzywalem" wiele razy :redevil:

Wiem ze autor tematu, pytal sie o cos z gola innego, ale dodam od siebie, ze mam duzo zrozumienia dla tych, co tu sie pojawiaja, napisza kilka postow i sie zniechecaja.

Ale dla tych, co przychodza tutaj jak do "sklepu miesnego" , gdzie jest darmowe miesko, lub dla innych, ze jeszcze mozna jakis "kod na doladowanie" zarobic, to tez nie mam zrozumienia i wyrozumialosci.

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witam!

Ja bym nic nie zmieniał. Dział ogłoszeń jest wyizolowany i nie zaśmieca forum. Popieram frakcję konserwatywną: kto chce, niech się ogłasza do woli, bez żadnych warunków.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Staralem sie pisac grzecznie i byc uprzejmym.Nie wiem jak podane statystyki sie innym sprawdzaja, ale w moim przypadku, liczba odpowiedzi = "0" !!!!

Jaski, może trafiłeś na jakiś martwy sezon?

Albo to ja jestem jakimś szczęściarzem :saint:  U mnie statystyka wynosi 100%. Napisałem do jednej Hotki. Odpisała. Spotkaliśmy się i nasza relacja trwa już grubo ponad rok :kwi: I liczę na to, że tak będzie jeszcze dłuuugo.Na inne ogłoszenia póki co nie odpowiadałem. Zwykle po prostu zapominam o tym dziale :)

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Frakcja konserwatywna, mi przypadła do gustu, Odyseuszu ;) Poddałem temat pod dyskusję, choć osobiście uważałem i nadal tak twierdzę o czym zresztą pisałem, że ja sam osobiście, nie zmieniałbym niczego. Sądziłem jednak że wykręci się z tego niezła debata i tak też się stało ;)

ażdy nowo rejestrujący się powinien przyswoić. Powinien wiedzieć jakie jest godło Polski (co ja się tego ptaka naszukałem, ło matko) ale powinien też naprawdę wziąć sobie do serca kilka rzeczy które parę osób tu napisało. Oczywiście nikt nikogo nie zmusi do przeczytania czegokolwiek, kliknie zapoznałem się, wrzuci fotkę penisa, i zacznie pisać priv w odpowiedzi na ogłoszenia.

W pewnym sensie, jestem nacjonalistą, stąd to godło podczas rejestracji o którym trzeba wiedzieć w dodatku, z klawiatury która Polskich znaków nie posiada, nie da się zarejestrować na cuckoldplace. Takie są moje założenia, aby od razu na wstępie wyeliminować:

- Tych którzy w ogóle nie potrafią mówić po Polsku, dowidzenia.

- Tych którzy nie potrafią obsłużyć prostego systemu Preferencji Grup. Nie jesteś w Grupie? Na drugi dzień, dowidzenia.

- Tych którzy nabroili na innych forach erotycznych z których Administratorami mam kontakt i odchodząc z hukiem stamtąd, chcą teraz narobić szumu tutaj. To tzw ban "za nic" (tak dla Was wygląda, że ktoś zostaje wyrzucony, choć nic nie zrobił. Owszem, zrobił, ale Wy nie wiecie co i komu a ja to wiem).

- Tych którzy nawet swojego adresu mailowego nie potrafią wpisać poprawnie, przez co nie otrzymują linku aktywacji, przez co są wyrzucani tak samo jak inni którzy nie potrafią się do końca znaleźć w grupie, dowidzenia.

Utrudniam też życie Polonii zagranicznej, tylko dlatego że nie mieszkają w naszym padole, z nami. Aby zarejestrować się z innego kraju niż Polska lub Republika Czeska z którą jesteśmy zaprzyjaźnieni, trzeba otrzymać specjalny link aktywacji, ponieważ inaczej, rejestracja jest niemożliwa do przeprowadzenia. Jeden z ostatnich "fajnych" Userów, którzy coś tu na Forum wnoszą, coś o tym wie ;) Po wylogowaniu się z Forum, każdy widzi taką zakładkę, której jako zalogowany nie widzi. A jest to zakładka kontakt i tam jest taka opcja jako departament "Kontakt w sprawie rejestracji dla Polonii zagranicznej". Warunkiem jest napisanie poprawnego podania w J Polskim oczywiście.

- Tych którzy ubliżają Paniom, nauczycielom języka którzy chcą prowadzić online "lekcje poprawnej polszczyzny" i prace innych oceniają zupełnie tak jak gdyby były pisane na oceny w szkole, wszelkim czarnym owcom które rozganiają stado, tych którzy kombinują z grupami i chcą mieć kilka tożsamości na raz, zdecydowanie utrudniam żywot, doprowadzając ich i tak prędzej czy później do drzwi, lub do porządku.

A KIEDY JUŻ przez to sito ktoś przejdzie, kiedy już tu jest, wtedy niech sobie JEST. Tutaj są problemy na początku, aby się w ogóle dostać, zintegrować z grupą, wrzucić sobie preferencje, zrozumieć cały mój POPIERDOLONY mechanizm Administracyjno- Preferencyjno - Urzędniczy bełkot. Przełknąć i sobie BYĆ.

Dzięki temu, nie przypominamy spamowni gdzie przydzie byle frajer i w każdym temacie zostawi swój email, nasra na środku i pójdzie.

• Lubię 12

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kocham administrację tego forum <3

No tego to u nas jeszcze nie grali :lach:

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No tego to u nas jeszcze nie grali :lach:

Ty się ciesz, że osoba wylewna się tutaj znalazła i docenia Administrację :P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

co do rzymskiej orgii... musiałyby jeszcze w czasie zlotu towarzyszyć kozy i młodzi chłopcy :) hehe...

Kozy to raczej na Bachanaliach chyba?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ja, po raz juz enty.. , zacytuje Sztaudungera :  "Miłość lu­bi półmro­ki, półśrod­ki i półkro­ki."

I to chyba wyjatkowo, bardzo trafnie okresli to, z czym rozmijaja sie tutaj poczatkujacy "poszykiwacze przygod"

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...