Skocz do zawartości
Nikt70

Czy Zk to agencja towarzyska?

Rekomendowane odpowiedzi

Nikt :-P nikomu niczego nie zabrania, ale jeżeli nie tylko są moje takie odczucia ( wynika to z wpisów) to znaczy, że coś jest na rzeczy.

Sem, może i jest to i daleko idąca teza, ale jest to moje subiektywne odczucie i myślę, że nie tylko moje.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo dobry przykład podałeś. Ja zazwyczaj od razu walę z piąchy i nie czekam aż ktoś imprezkę rozpierdoli.

Niekoniecznie. Pytanie tylko, hmm... Opcja "A" czy "B"? A może pozostawić bez zmian? :D Tak, chyba pozostawię bez zmian.

To kolejny atut przemawiający za tym, że ani "A" ani "B". Natura sama eliminuje negatywy.

Sem ... odtego jesteś ;)

Można zauważyć, że ten temat stał się jakoby tematem edukacyjnym...oczywiście kto chce zrozumieć to zrozumie...

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie dyskusja na ten temat jest zakończona i nie mam zamiaru brać w niej udziału bo widzę, że co by człowiek nie powiedział i tak argumenty w/w są ważniejsze.Nie lubię takich dyskusji i sporadycznie biorę w nich udział dlatego jak już napisałem z mojej strony uważam ją za zakończoną.

Martwi mnie takie podejscie do sprawy :Skoro sie nie zgadzam - to olewam. Swiadczy ono bowiem o braku gotowosci do wymiany pogladow. Nie potrafisz zrozumiec KTO i JAKICH argumentow uzywa.

Napisales : widzę, że co by człowiek nie powiedział i tak argumenty w/w są ważniejsze.

Ci wyzej wymienieni o ktorych mowisz to Administrator Forum i Moderator Forum. Dwie najwazniejsze osoby ksztaltujace tutaj ta spolecznosc.Ty jestes tutaj tylko jednym z wielu glosow. Jesli sie nie zgadzasz z ich opinia to wcale nie musisz oglaszac publicznie VETO , wystarczy przemyslec racje i zrozumiec.Powolywanie sie na wolnosc slowa i Konstytucje nie ma tutaj nic do rzeczy.

Na forum liczy sie interes spolecznosci tematycznej.

Sorry nie chcialem Ciebie dotknac osobiscie ale Twoj post mnie dotyka i dlatego prosze o zrozumienie.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zazwyczaj znajduje się jakiś MĘDRZEC który chciałby edukować. Temat jest prosty jak budowa cepa. I rozumieć go należy w równie prosty sposób. "Jak postrzegać Użytkowników, którzy tuż po rejestracji zamieszczają ogłoszenie"? Względnie opcję poddaną pod dyskusję "Czy coś należy w tej kwestii zmienić"? Po co tu jakieś międlenie o konstytucji i prawach nadrzędnych i dlaczego zazwyczaj jeden temat, przeradza się w kolejne międlenie o tym co powinno być W OGÓLE wolno a co nie. Jeśli jestem gdzieś w Portalu gościem, to wchodzę we wrony które krakają w swoim języku, mają swoje prawa i swój świat. Aby je zrozumieć, kraczę w ich języku. Proste i skuteczne. Każdego kto mi tu wyjeżdża z konstytucją, wsadzę do rynsztoka.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

że za czasów Małgosi i jej Męża już ten temat był poruszany

Przepraszam mila Zouza... czy masz na mysli ta wlasnie Malgosie i jej "meza"... ta bajka stara chyba niecale 2000 lat? :)

albo zupelnie o innych chodzilo a ja jstem za glupka :)

klaniam sie subi

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przepraszam mila Zouza... czy masz na mysli ta wlasnie Malgosie i jej "meza"... ta bajka stara chyba niecale 2000 lat? :)albo zupelnie o innych chodzilo a ja jstem za glupka :)klaniam sie subi

Chodzi o Parę Rzeszów. Za siedmioma górami, za siedmioma lasami, było forum "zdradakontrolowana" którego byli Administratorami. Może kiedyś Ci tę historię opowiem przy kominku, głaszcząc brodę. Dziś sam jestem dziadkiem a wszystko poszło do przodu, no wiesz. Jak Putin na Krymie. Przejęcie, nowy porządek, wszystko nowe.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Subi, Małgosię z pary, która forum zakładała. :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

opowiem przy kominku

Drogi Semie... zupelnie sie zalapalem.. a moze kiedys u kominku mi opowiesz glaszczac brode :) Zupelnie sie w tym zagubilem, to bede sie cieszyl ze jednego razu oz bede dorosly to zrozumiem... :)

Ciesze sie...  :poklon:

klaniam sie subi

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

7 dni karencji, będzie w sam raz czas na poczytanie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Subi, Małgosię z pary, która forum zakładała. :)

Zouza, a widzis tego niewiedzalem... czlowiek caly czas sie uczy byc madrzejszym... dziekuje za wyjasnienie... choc nadal chcialbym od Sema sluchac przy kominku jego opowiadanie :)

Moze to jest spowodowane moja goraczka dzis, albo tym, ze w glowie pusto... to dziekuje za wyjasnienie... 

milego dnia

klaniam sie subi

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...