Skocz do zawartości
Nikt70

Czy Zk to agencja towarzyska?

Rekomendowane odpowiedzi

Dlatego też pytam Was, ciekaw jestem Waszych opinii. Gdyby w mojej ocenie logiczne i konieczne było wprowadzenie takich ograniczeń z pewnością zrobiłbym to już dawno. A tymczasem, tego nie zrobiłem ;)

Okres pomiędzy 14-30 dni.

jeśli wprowadziłbym taką opcję, to co najwyżej 1 - 3 dni. Po to, by posty z ogłoszeniami, nie pojawiały się jak grzyby po deszczu tuż po rejestracji.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Może za bardzo zasugerowałem się tamtym forum foto ale wydaje mi się że pomysł 14-30 dni jest lepszy, da nowym mozliwość zapoznania się z forum i zauważeniem co jest tolerowane a co nie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ogólnodostępność, anonimowość i nieznajomość tematu. Te rzeczy generują chyba takie zachowania.

W tak zróżnicowanej społeczności takie "tulipanki" się pojawiają i będą pojawiać - tak jak wszędzie.

Wszystko zależy od osób, które poważnie podchodzą do Tego forum - to one je tak naprawdę tworzą - tworzą społeczność.

Można oczywiście powziąść przeróżne środki ale to i tak wydaje mi się nic nie zmieni. Samo pojawienie się tego tematu może niektórym da do myślenia, niektórym nie...

A od tych ogłoszeń to raczej nikogo dupka nie boli no chyba, że oko ... ale te w głowie...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tu czegoś nie rozumiem. Uważałem, forum jest do wypowiadania swoich opinii , z którymi można się zgadzać lubię. W kraju póki co panuje wolność słowa, oparta na konstytucji. Wypowiadając się na forum biorę pod uwagę, że tyle ile ludu tyle opinii i nie zakładam, że jak coś piszę to wszyscy się zgodzą ze mną, z moim rozumowaniem spraw itp. dlatego nie rozumiem, że często zauważam, że jeśli komuś się nie podoba czyjś post jest karany w jakikolwiek sposób bądź jest mu narzucany tok rozumowania i myślenia.

Jeśli ktoś nie obraża uczuć nie jest wulgarny ma wolność słowa i żadne karanie, narzucanie swojego myślenia nie powinno mieć miejsca.

Takie rzeczy to mamy u Wladimira a nie na forum gdzie zasada jest możliwość wymiany zdań i poglądów.

Sory za szczerość jeśli kogoś uraziłem.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

jeśli komuś się nie podoba czyjś post jest karany w jakikolwiek sposób bądź jest mu narzucany tok rozumowania i myślenia.

Karane są osoby, które nie przestrzegają regulaminu. 

A kto Ci narzuca tok rozumowania??? Nie myl przedstawienia argumentów z narzucaniem swojego zdania!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tu czegoś nie rozumiem. Uważałem, forum jest do wypowiadania swoich opinii , z którymi można się zgadzać lubię. W kraju póki co panuje wolność słowa, oparta na konstytucji. Wypowiadając się na forum biorę pod uwagę, że tyle ile ludu tyle opinii i nie zakładam, że jak coś piszę to wszyscy się zgodzą ze mną, z moim rozumowaniem spraw itp. dlatego nie rozumiem, że często zauważam, że jeśli komuś się nie podoba czyjś post jest karany w jakikolwiek sposób bądź jest mu narzucany tok rozumowania i myślenia.

Jeśli ktoś nie obraża uczuć nie jest wulgarny ma wolność słowa i żadne karanie, narzucanie swojego myślenia nie powinno mieć miejsca.

Takie rzeczy to mamy u Wladimira a nie na forum gdzie zasada jest możliwość wymiany zdań i poglądów.

Sory za szczerość jeśli kogoś uraziłem.

...no z tą swobodą wypowiadania opinii to chyba nie do końca tak, że co sobie tam myślisz to powiesz...

nie zawsze wypada poprostu...

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Regulamin rzecz święta, popieram czy to tu na forum czy w innych miejscach. Jest spisany po to by go przestrzegać i zawsze go czytam i staram się go przestrzegać czasami nie świadomie zdarza mi się go łamać( jak każdemu ), Mimo, że przeczytałem regulamin tego portalu i nie starałem się go w żaden sposób naruszyć i tak dostałem ostrzeżenia.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Regulamin rzecz święta, popieram czy to tu na forum czy w innych miejscach. Jest spisany po to by go przestrzegać i zawsze go czytam i staram się go przestrzegać czasami nie świadomie zdarza mi się go łamać( jak każdemu ), Mimo, że przeczytałem regulamin tego portalu i nie starałem się go w żaden sposób naruszyć i tak dostałem ostrzeżenia.

...może za dużo słów ... za mało konkretów... ;)

nie znam Twojego przypadku za co Cię "opieprzono" ale czasami naprawdę lepiej pomilczeć....bo za to napewno nie dostałeś ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie widzę na Twoim koncie ostrzeżeń. To kiedy i od kogo je dostałeś?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wypowiadając się na forum biorę pod uwagę, że tyle ile ludu tyle opinii i nie zakładam, że jak coś piszę to wszyscy się zgodzą ze mną, z moim rozumowaniem spraw itp. dlatego nie rozumiem, że często zauważam, że jeśli komuś się nie podoba czyjś post jest karany w jakikolwiek sposób bądź jest mu narzucany tok rozumowania i myślenia.

A jaki to ma związek z tematem? Podniosłeś kwestię istnienia Forum jako jego znawca, dlatego pytam Cię, CZY WIESZ kto, kiedy i jak założył to miejsce, skoro snujesz takie a nie inne teorie. Póki co, nikt Cię tutaj nie obraził, więc bądź łaskaw pisać w temacie, na jego temat. Kwestie takie jak karanie Użytkowników za nieregulaminowe posty pozostaw Administracji, bo to nie Twój jest interes. Wolnością słowa mi tu oczu nie zamydlaj. Radzę Ci wrócić do meritum tematu i nie zahaczać o nasze (Administracji) kompetencje, bo się to dla Ciebie skończy ostrzeżeniem. Jak u Vladimira, understand? I przeczytaj Regulamin, zanim znów coś napiszesz. Ja się w Twojej chałupie nie żołądkuję, Ogierze.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...