Skocz do zawartości
Nikt70

Czy Zk to agencja towarzyska?

Rekomendowane odpowiedzi

Tytuł przewrotny :P

Do założenia tematu skłoniło mnie jedno z ogłoszeń w dziale ogłoszenia :)

Jak jesteśmy postrzegani, a przede wszystkim Hotki, jeżeli ktoś dopiero co zarejestrowany, nie uczestniczący w życiu forum, zamieszcza ogłoszenie... że pozna, spotka się, będzie przejazdem itd.

Nie jest to odosobniony przypadek, tego typu ogłoszenie.

Wiadomo, że można ignorować takie ogłoszenia, ale świadczą one w moim odczuciu o braku zrozumienia tematu cuckold, braku szacunku oraz że jest to osoba nie na miejscu.

Może ktoś z nowo zarejestowanych przeczyta to i zastanowi się zanim napisze ogłoszenie.

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cóż, ogłoszenie ma prawo dać każdy. ;) Jeśli jednak myśli, że Hotki tłumnie się rzucą na takiego pana tylko dlatego, że dał ogłoszenie - może czekać go przykra niespodzianka. Myślę, że większość Hotek jednak chce poznać kandydata na Kochanka poprzez rozmowę, nawet jeśli miałaby to być jednorazowa "akcja".  Jeśli uważa, że pobzyka sobie w czasie przerwy w szkoleniu - będzie najprawdopodobniej zawiedziony. ;)

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tak. ZK to agencja towarzyska dla niektórych osób. Darmowa w dodatku :D

Zouza, Nikt70 - macie rację, jednakże wiemy to my, hotki, nasi mężowe i co poniektórzy kochankowie. Nie tylko na tym forum, ale również na innych o podobnej tematyce spotykam się z taką pewnością niektórych zwłaszcza nowo zalogowanych mężczyzn już przy powitaniu wiejącą cała mocą, że hotka to taka puszczalska dziwka z tą tylko różnicą, że nie trzeba jej zapłacić. Jest to magnes dla głównie młodych, niewyżytych facetów, nie do końca zdających sobie sprawę ze znaczenia słowa i zabawy cuckold. Pewnie sprawdzają jakąś ubogą definicję a dowiadują się coś więcej dopiero logując się na takim jak to forum. Najczęściej panuje wtedy rozczarowanie że to jednak nie jest taki prosty tani sex, ale coś co wymaga więcej zachodu jeśli chce się zamoczyć chuja.

"Jestem tutaj, bądź z tego powodu szczęśliwa bo może będę miał ochotę właśnie Ciebie przelecieć, ale musisz ustawić się w kolejce, bo przecież będą setki odpowiedzi na moje powitanie" ; "Jestem fantastyczny! Dlaczego nie mam odpowiedzi na swoje ogłoszenie/powitanie i zapchanej skrzynki pw czy mailowej?" ; "To forum to jedna wielka ściema!!! Nikt nie jest realny, bo nikt nie chce się ze mną spotkać!!! Mam Was gdzieś"

Te nieco może nadinterpretowane zdania oddają rzeczywiste odczucia pewnie  z połowy facetów liczących na szybki, darmowy sex bez zobowiązań, pewnie może 1 na 100 przekonuje się do dużo fajniejszej formy zdrady kontrolowanej z całą tą otoczką która temu towarzyszy, reszta z niesmakiem porzuca takie fora na rzecz portali sexrandkowych.

Spotkałam się też (osobiście) z takim podejściem faceta do tematu: napiszę do 100 dziewczyn, 50 nie przeczyta, z pozostałych 50 25 nie odpowie, z tych 25 co odpowie 5 umówi się na kawę, 1 przelecę. Statystyka. Co mi szkodzi rozesłać na takim portalu te 100 identycznych wiadomości mając nawet tylko 3 posty?

Życie Kochani, życie :)

• Lubię 16

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jasne, że forum ZK to nie jest agencja towarzyska ponieważ w agencji towarzyskiej się płaci :lach: . Sądzę raczej, że osoby zamieszczające tego typu ogłoszenie skore do płacenia nie są 8-)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

On : W naszym wypadku dużo propozycji odbywa się przez PM. Szkoda tylko, że 90 % z tego opiera się na zobaczeniu zdjęcia, a nie przeczytaniu naszych postów. Na palcach jednej ręki mogę policzyć osoby, które napisały do nas po tym, jak przeczytali kilka naszych postów, by dowiedzieć się więcej o nas i naszych zainteresowaniach.

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

zlocik  wyglada mniej wiecej jak rzymska orgia

:D :D :D o tak ...  wyobrażenie nader częste :D

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam podobne odczucia czytając ogłoszenia czy posty wielu Kochanków na tym forum, już kilka razy pisałem, że większość z nich nie rozumie czym jest cuckold, nie szanuje i nie rozumie odczuć nie tylko Hotek, ale przede wszystkim Rogaczy, którzy w ich mniemaniu powinni oddać im cipki swoich żonek do zamoczenia a sami spłynąć i nie pokazywać się na oczy.  Już pomijając fakt, że ja jako rogacz uc nigdy nie decydowałem i nie decyduje o tym, kogo gości cipka mojej żony, to takie myślenie o rogaczach jako frajerach i idiotach, którzy nie potrafią zaspokoić własnych żon jest moim zdaniem nawet na tym forum dość powszechne wśród kochanków. Niektórzy to okazują mniej, inni bardziej, ale to myślenie wśród nich jest niestety, oczywiście zastrzegam, że nie dotyczy to wszystkich.  

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No ja właśnie myślałem, że na powitanie to można każdej Hotce choć na chwilę włożyć, a na pożegnanie każda robi loda z polykiem. Naprawdę na zlotach tak nie jest??

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja to powiem tak.....im większa popularność portalu tym więcej osób przybywa nie znając klimatów. Portal zakładali ludzie, którzy potrzebowali mieć miejsce gdzie poznają inne podobne pary w celu poznania się , wymiany doświadczeń itp.

W tamtym czasie nie był to popularny portal a co za tym idzie nie było tu osób z przypadku, dziś portal nie jest anonimowy i drogą pantoflową rozchodzi się o nim wieść a co za tym idzie pojawiają się tu ludzie z czystej ciekawości i jak tu było powiedziane a "nóż uda się za darmo poruchać" nie patrząc o co tak naprawdę w takich układach chodzi.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No i ci, którzy nie rozumieją "klimatu" sobie raczej nie pobzykają. ;)

Portal był zawsze popularny, choć faktem jest, że od jakiegoś czasu trafia tu dużo przypadkowych ludzi. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...