Skocz do zawartości
michalo997

Moja historia o niewiernej Joannie

Rekomendowane odpowiedzi

Duszek ikarisan

Nie daj sie procic o wiecej i wiecej :) jak na razie bylo slodko romantycznie i ciekawie super drazneinie sie z chlopakiem i ten momment "ze juz nie jestesmy razem" mmmm niesamowita gra na emocjoach!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Kaznodzieja

michalo997 - może już czas dopisać dalsze części???

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No nie doczekamy się zakończenia, szkoda. Tak sobie pomyślałem jakby Asia oznajmiła rogaczowi że jest w ciąży, jak pamiętamy on używał gumki. To dopiero byłaby niespodzianka. :redevil:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

witajcie. po długiej nieobecności w tym temacie. coś tam napisałem. ale nie jest to jeszcze wszystko, od razu chce napisać, nie będzie to koniec, raczej ciąg dalszy, mam nadzieje ze obfity. po świętach myślę że przeczytacie kolejny rozdział. pozdrawiam

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Muszę przyznać, że pewne momenty Twojej historii baaardzo mnie zaskoczyły.. Ale czyta się przyjemnie ;)

Seks bez gumki z obcymi facetami? Stary, odważny jesteś..

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Seks bez gumki z obcymi facetami? Stary, odważny jesteś..

Jeśli już to nie on, tylko ona

jest odważna

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli już to nie on, tylko ona

jest odważna

Z jej strony to było bardzo nieodpowiedzialne, skoro ryzykowała zajście w ciążę z G., a z jego strony odważne bo potem sam się zgodził na to by z innymi było bez, a z nim w gumce ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a z jego strony odważne bo potem sam się zgodził na to by z innymi było bez, a z nim w gumce

Z innymi bez a z nim w gumce. Hmm... to ja bym pomyślał że nie chce trypla po nich złapać więc chce w gumce. A jeśli nie trypla, to ma taki fetysz. Co to ma wspólnego z odwagą, nie wiem.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Z innymi bez a z nim w gumce. Hmm... to ja bym pomyślał że nie chce trypla po nich złapać więc chce w gumce. A jeśli nie trypla, to ma taki fetysz. Co to ma wspólnego z odwagą, nie wiem.

Nie wiem czy czytałeś uważnie, ale to była jej propozycja, na którą on w przypływie emocji się zgodził :) w którymś momencie sam chciał bez, a ona najzwyczajniej w świecie mu nie pozwoliła. 

Podsumowując, moje zaufanie wobec partnerki niektórymi zachowaniami zostałoby troszeczkę podkopane.. Ale emocje nieziemskie podczas czytania :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...