Skocz do zawartości
Duszek Twelve

Witajcie (zdrada a "zdrada")

Rekomendowane odpowiedzi

Duszek Twelve

Jestem facetem ok. 50-letnim, bezskutecznie namawiającym swoją żone na mały "skok w bok", za moją wiedzą i przyzwoleniem, rzecz jasna. :) Z pewnością nie interesuje mnie całkowita uległość mojej osoby (ale potrafię zrozumieć innych), ale bardzo chciałbym zobaczyć moją żonę z innym (pod innym, nad innym ;) lepiej niż "twelve" wyposażonym. Mam nadzieję, że wizyty na tym Forum i wymiana opinii z Forumowiczami (kobietami i mężczyznami) pozwoli mi na zrealizowanie tego, co w chwili obecnej wydaje się być jedynie śmiałą fantazją.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Twelve

Wydawało by się, że z namówieniem Jej nie powinno być problemu, choćby w celu zaspokojenia Jej naturalnej ciekawości - jestem Jej pierwszym i jedynym facetem, w dodatku z 12-cm penisem, ale mówi, że większego nie potrzebuje :( . Wydawało by się, ale idzie jak po grudzie...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ale idzie jak po grudzie...

cześć, jak czytam dziś forum, to wydaje mi się, że to dziś temat przewodni. 

kochająca żona, i małżonek, który chciałby pomóc rozwinąć i wzbogacić jej  erotyczne życie... 

Jednym zdaniem można to podsumować - my byśmy dla nich góry przenieśli, tylko, że im jest dobrze tak jak jest. I tylko pozytywistyczna praca nam zostaje i nadzieja na zmianę. Ale ja dziś jestem dobrej myśli.

Pozdrawiam.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Twelve

Też jestem dobrej myśli. Dziwię się mojej żonie, że nie chciałaby spróbować z "pełnowymiarowym" kutasem. Ja na jej miejscu bym chiał. ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witaj na forum,

Chyba źle ustawiłeś swoje preferencje...

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Twelve

Tak? A dlaczego?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tak? A dlaczego?

Zapoznaj się z definicjami grup preferencji, ja również mam wątpliwości czy wybrałeś odpowiednią dla siebie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Twelve

Nie chcialbym wdawac sie w polemike, bo na pewno znacie te zagadnienia lepiej. Moim jednak zdaniem (skromnym), swoje preferencje okreslilem prawidlowo, posilkujac sie zamieszczona na forum definicja. :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...