Skocz do zawartości
newebie

rogaczu - spełniło się twoje marzenie, co było potem?

Rekomendowane odpowiedzi

i relację o jakości niespotykanej na tym forum.

A na jakiej, przepraszam, podstawie twierdzisz, że relacja newebie z żoną przewyższa np. mój związek z mężem??? I co to za stopniowanie w ogóle...

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A na jakiej, przepraszam, podstawie twierdzisz, że relacja newebie z żoną przewyższa np. mój związek z mężem??? I co to za stopniowanie w ogóle...

Odnoszę się do relacji rozumianej jako sposób przedstawiania wydarzeń i odczuć, nie relacji między stronami związku.

Odczucie moje jest subiektywne, nie do waluacji, odnosi się tylko do przeczytanych przeze mnie postów ( a trochę ich jest), spośród których są i na poziomie, ale jakość wypowiedzi Newbie i Desdemony mnie zachwyca, a o tym mogę pisać z zupełnym przekonaniem o słuszności.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A widzisz, to zmienia postać rzeczy... Inaczej wzięłam słowo "relacja", które jest homonimem.

PS

BTW - czy newebie i Desdemona  moglibyście ustawić sobie w profilach związek? Czytałam Wasze posty nie wiążąc ich ze sobą. A szkoda - to byłoby inne czytanie. Widzę, że Zwid ma dostęp do wiedzy tajemnej ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

pewności brak, istnieje niebezpieczeństwo pomyłki, jednak timing, oraz fotki prezentowane przez oba profile wykazują dużą zgodność. Nie afiszują się, może to rodzaj gry, może taka konwencja, zawsze jest niebezpieczeństwo tylko wspólnego źródła fotografii, ale mnie przyjemniej zakładać że oba profile piszą uczciwie.

pewności brak, istnieje niebezpieczeństwo pomyłki, jednak timing, oraz fotki prezentowane przez oba profile wykazują dużą zgodność. Nie afiszują się, może to rodzaj gry, może taka konwencja, zawsze jest niebezpieczeństwo tylko wspólnego źródła fotografii, ale mnie przyjemniej zakładać że oba profile piszą uczciwie.

Ok, wycofuję się z insynuacji, choć podejrzenia pozostają, lecz tyle mi wolno.

Przepraszam za brak staranności.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

pisał o ludziach, którzy jakoś i po coś się do niego zgłosili, więc była to już mocno preselekcjonowana populacja.

masz rację, musiało dokładnie tak być, a to bardzo zmienia wynikające z jego (Lwa-Starowicza) obserwacji wnioski. 

I gratulacje, za dojście daleko, uważną obserwację i relację o jakości niespotykanej na tym forum.

kłaniam się uniżenie i dziękuję bardzo za pozytywną ocenę moich jakże niedoskonałych starań.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

BTW - czy newebie i Desdemona moglibyście ustawić sobie w profilach związek? Czytałam Wasze posty nie wiążąc ich ze sobą. A szkoda - to byłoby inne czytanie.

Podpisuje się pod wnioskiem Może? Oczywiście jeżeli są podstawy do "połączenia" Waszych profili.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Podobieństwo opisywanych zdarzeń znaczne, ale nie niemożliwa po prosu równoległość podobnych historii.

Przesłanki za słabe, możemy tylko postulować o wyjawienie nam prawdy, lub czekać na dalszy ciąg. Może gry, może opowieści, może nie dowiemy się nigdy.

Oby tylko nie spłoszyć Ich (tak jednej jak i drugiego) i nie zniechęcić do dzielenia się z nami.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...