Skocz do zawartości
bw_82_83

Żona wie czego chce

Rekomendowane odpowiedzi

My : Jest to sytuacja która obojga nas podnieca.

• Musimy porozmawiać. Chodź. Beata powiedziała dość stanowczym głosem.

• Od tej pory masz całkowity zakaz masturbacji. Twój mały kutas należy do mnie i to ja będę decydować o jego losie. Rozumiesz?

Stałem jak oniemiały.

• Od dzisiaj masz się do mnie zwracać per Pani. Masz mi służyć i wielbić mnie. Jak Ci karze wylizać moja dupę to to zrobisz bez zastanowienia!!!

Zupełnie nie mogłem uwierzyć w jej słowa.

• Zaraz Ci pokarze gdzie jest twoje miejsce. Idź i otwórz to pudelku

Poszedłem i moim oczom okazały się szpilki, i damska bielizna z sukienka.

• Ubierz to i to już!!!

• Co? Nie zrobię tego...

• Zamknij się. Już Ci mówiłam ze nie toleruje sprzeciwu.

Ubrałem się w strój i stanąłem przed nią.

• Doskonale. Wyglądasz jak męska dziwka. Tak lepiej. Od tej pory masz tak chodzić. To jest od teraz Twój normalny strój. Masz tak małego fiuta ze nawet go nie widać spod tych stringów.

Czułem się strasznie upokorzony tym co mówiła moja zona.

• A teraz stój tak a ja zaraz przyjdę

Po jakiś 15 min strasznie bolały mnie już nogi od szpilek. Beata jednak przyszła. Miała na sobie wysokie kozaki po uda, pończochy oraz skórzaną sukienkę. Jednak moje oczy przykul strap on który miała przytwierdzony do bioder.

• Jako ze jesteś teraz moja suka to nauczysz się ssać. Kleknij dziwko i otwórz usta.

O dziwo nie czułem już sprzeciwu. Posłusznie kleknąłem i wziąłem dildo do buzi.

• O tak dobrze. Ssij bo od teraz będziesz mi tak służył. Jak to jest ssać kurwo?

• Już nie chce... Odparłem

• Gównu mnie obchodzi czego chcesz. A teraz wystaw dupę. Dopiero teraz się z Toba zabawie

Beata zaczęła mnie ostro posuwać. Co chwile poruszając moim członkiem swoja ręką.

• Widzisz wiedziałam ze Ci się spodoba. Powiedz jak Ci przyjemnie

• Podoba mi się. O dziwo sam nie wiedziałem dlaczego to powiedziałem.

• Masz mówić „Podoba mi się Pani” Powtórz.

• Podoba mi się moja Pani”

• Od razu lepiej. A teraz wyobraź sobie jak na Twoich oczach ciągnę obcego kutasa. Jak drugi zaczyna smyrać mnie po cipce a ja go ochoczo wpuszczam. A Ty nic nie możesz zrobić tylko stać na środku pokoju jak kurwa i patrzeć.

Beata zaczęła poruszać straponem coraz szybciej i głębiej. Mój kutas stal jak nigdy wcześniej. Wiedziałem ze zaraz mnie doprowadzi tymi ruchami.

• Nie przestawaj!!! Zacząłem jęczeć.

• O tak widzę ze się spodobało mojej suce!!! Jęcz dziwko. Mów jak Ci dobrze. Błagaj swoja Panią o jeszcze. Podnieca mnie jak jęczysz będąc ruchanym w swoja pizdę.

• Błagam Cie moja Pani. Zaraz dojdę!!!

• Nie tak łatwo.

Beata wyjęła strap ona z mojej pupy

• Dojdziesz kiedy Ci na to pozwolę. Powiedziała z uśmiechem. Ubierz spodnie i bluzkę na to co masz na sobie. Wychodzimy i nawet mi się nie sprzeciwiaj

Dalej nie mogłem uwierzyć to co się stało. Moja zona właśnie przerznęła mnie w dupę i mi się to podobało. Czułem się podniecony i upokorzony ze wyglądałem jak jej prywatna dziwka. Beata nie zamierzała zmienić swojego stroju. Przed wyjściem powiedziała do mnie.

• Nawet nie wiesz jak mi brakuje dużego kutasa do ssania. Dziś mam ochotę obciągnać dwa naraz. Zresztą to nic wielkiego prawda? Chce byś patrzył jak będę ssała obce kutasy. I masz się tym podniecać kurwo.

• Tak kochanie. Tylko tyle udało mi się wydusić.

Godzinę później byliśmy już w nocnym klubie.

Beata podeszła do malej loży ukrytej w mroku gdzie siedziało dwóch gości. Zapytała czy może się dosiąść i kazała mi iść po piwo. Gdy wróciłem Beata gadała o czymś z nimi. Po chwili zaczęła masować krocza tamtych gości. Wpatrywałem się w to jak oniemiały. Nie minęło kilka sekund a Beata będąc na kolanach zaczęła im na zmianę obciągać.

• Zajebiste kutasy!!! Powiedziała gdy złapała dech

Nigdy nie widziałem jej tak podnieconej. Lizała je dokładnie od dołu do góry, próbując sobie włożyć dwa naraz do buzi. Mó j kutas stal jak wtedy wcześniej w domu, gdy mnie posuwała. Po chwili jeden gościu skoczył w jej ustach. Beata połknęła wszystko i patrząc mi prosto w oczy zaczęła obciągać do końca drugiego fiuta. Gdy tylko skończyła, jakby nigdy nic wstała i wzięła mnie za rękę i poszła ze mną na parkiet.

• Kocham Cie i chce być z Tobą ale musisz wiedzieć ze mam swoje potrzeby. Od dzisiaj będę się bzykać z kim chce i kiedy chce. Będę obciągać tyle fiutów ile będę miała ochotę, a Ty masz mi być całkowicie posłuszny i oddany. Będziesz moja męska szmata i będziesz robić to co Ci karze. Jeśli zechce byś obciągnął kutasa to masz to zrobić bez pytania. Rozumiesz?

• Tak Pani.

• A teraz powiedz jaka masz zajebista zona i pocałuj mnie.

• Mam najlepsza żonę na świecie.

Zacząlem się całować z Beata. Czułem ze jest strasznie podniecona tym układem. Czułem smak tych gości którymi Beata przed chwila ciągnęła.

- Będziesz zostawał w domu kiedy ja będę chodzić na dyskoteki się dobrze bawić. Kiedy ja będę ssała wielkiego kutasa, Ty będziesz sprzątał dom w swoim nowym stroju. Jeśli zaproszę kogoś do domu, będziesz nam usługiwać. Od teraz będą panować nowe zasady. Nigdy we mnie nie wejdziesz za to będziesz patrzył jak chętnie rozkładam nogi przed innymi. I będziesz się tym podniecał.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...