Skocz do zawartości
Xavery

Wirtualnie też fajnie ?

Rekomendowane odpowiedzi

Raczej była

Ty to masz zapłon,

Po 2 latach hahahaha

hahahaha jest z powodu, ze tyle wątków i tematów, że góglem już by trzeba obsługiwać :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ja chętnie odkopie ten temat, bo jest mi bardzo bliski :)

Mnie to kręci :)
Podnieca mnie cyber-seks w każdej postaci. Przetestowałam już prawie wszystkie jego możliwe rodzaje, począwszy od wspólnego niegrzecznego pisania, przez nakręcanie się zdjęciami i filmikami (tymi nieoczekiwanymi i tymi na życzenie), aż po kamerki. 

Bardzo mi się podoba to, co w temacie napisał Corrado:

Nęcenie, kuszenie, rozerotyzowywanie , napinanie, rozpalanie, cofanie się , napieranie znowu, podkręcanie tempa, zwalanianie, łudzenie, przyspieszanie, szykowanie niespodzianki na finał - to wyższa szkoła jazdy. jako, że seks dzieje się nie tylko w głowie, ale głównie w wyobraźni (zwłaszcza u kobiet), to często jest najatrakcyjniejsza część seksu, także tego na żywo.

Dzięki wirtualnym zabawom, takim jak pisanie, odkryłam jak bardzo silnym stymulatorem może być wyobraźnia... Osobiście, mam bardzo wybujałą ;) W mojej głowie płynie wręcz potok różnych fantazji. Realizacja ich wszystkich w rzeczywistości jest niemożliwa, więc pragnienie ich zaspokojenia znajduję w cyber-seksie. Oczywiście, jest to tylko substytut, namiastka, ale na ten moment mi wystarcza... ;)

A dzięki kamerkom nasycam swój ekshibicjonizm :)

Myślę jednak, że ten cały cyber-seks jest dla mnie tylko wstępem... dzięki niemu nabieram odwagi, poznaję lepiej siebie i swoje reakcje. Zza szklanej szyby jest znacznie łatwiej przyznać się do swoich pragnień i żądz, także przed sobą. 

Ostatnio jednak coraz częściej marzy mi się, by przenieść wirtualne emocje do prawdziwego świata :) 

• Lubię 12

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

wirtualnie jest fajnie.  Najpierw pogaduchy, wspólne fantazje, potem skype, a potem ten trzeci. Jest to bardzo dobra forma na początek dla dam które są "mało pewne siebie" - można zagłebiać się w ten "nieodkryty ląd" ;) U nas przynajmniej się taki model sprawdził. Mozna się dobrze nakręcić, poznać bliżej. Wysyłanie fotek, filmików  dla kolegi, wspolne zabawy online i pogadanki na każdy temat - skonczyło się to kilkudniowym seksem w trójkę. Żona na pewno nie zgodziłaby się na takie spotkanie od razu z napalonym ogierem ;)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Andrej

Realny seks polega na wzajemnym znęcaniu sie człowieka nad człowiekiem

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Współczuje doświadczeń ;)

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zaglądając na twój profil nie zakładam że Twoje twierdzenie wynika z niewiedzy, tak więc pozostaje współczuć.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dlatego w niebie nie ma seksu.  Póki jesteś tu, korzystaj.  Bo potem będzie za późno.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dlatego w niebie nie ma seksu.

Jak dobrze, że ja pójdę do piekła.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak dobrze, że ja pójdę do piekła.

Ty się z gór nie ciesz. Mówią, że piekło ponoć pustawe. A bozia daje dużo plusów dodatnich, nawet za zjedzenie kaszki z mleczkiem.  Nie zorientujesz się, a już będziesz wśród bezpłciowych aniołków.  Rozrabiaj ile wlezie. Może wtedy dasz radę z tym piekłem.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W dzisiejszych czasach świat wirtualny jest częścią świata realnego. Obyśmy jak najdłużej potrafili odróżnić te dwa światy.

Mimo to wirtualne zabawy też sa fajne. Są inne ale potrafią wywołać fajne emocje. A przecież o emocje chodzi :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...