Skocz do zawartości
Xavery

Wirtualnie też fajnie ?

Rekomendowane odpowiedzi

Bardzo lubię smsy , mmsy czy na Pw czy inne formy cyber sexu pod warunkiem ,ze wiem ze ta osoba chce sie spotkać i to z czasem nastąpi bądź juz miałam okazje sie kochać a potem ciagle wracamy do tych upojnych chwil i dalej sie nakrecamy do kolejnego spotkania :) Kiedyś nawet pamietam taka sytuacje ze mieszkaliśmy bardzoooo daleko od siebie z kochankiem i wiadomo cóż poradzić niekiedy ze sobą rozmawialiśmy przez skeyp i tak jakoś wyszło ze uprawialismy sex przez kamerke - było super choć nic nie zastąpi realnych spotkań .

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja swoją przygodę z cuckold właśnie zaczęłam wirtualnie. Rozmowy na czacie, rozmowy na skypie, a później z kamerką. Dobra, jakie rozmowy ;) seks przez telefon. Wirtualnie było właśnie z powodu mojego niezdecydowania na odważniejsze kroki, a później z powodu braku możliwości spotkań. Obecnie preferuję spotkania w realu i przyjemności z nich płynące ;)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

nooo i o to chodzi !

Nie ukrywam, że Pana Małża rusza, Małżowinkę już nie specjalnie :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nęcenie, kuszenie, rozerotyzowywanie , napinanie, rozpalanie, cofanie się , napieranie znowu, podkręcanie tempa, zwalanianie, łudzenie, przyspieszanie, szykowanie niespodzianki na finał

Oprócz: cofania się, celowego zwalniania i łudzenia.

Uważam to za manipulację, a w najlepszym razie dziecinne gierki.

Jeśli ktoś jest mną zainteresowany to będzie to okazywał cały czas, a nie sprawdzał moje zaangażowanie w znajomość za pomocą powyższych środków "wyrazu" ;)

Olewam takie znajomości, jeśli ktoś lubi bawić się w ten sposób to najwyraźniej potrzebuje mocnego kopa w dupę w postaci takiego samego rewanżu.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Oprócz: cofania się, celowego zwalniania i łudzenia.

Uważam to za manipulację, a w najlepszym razie dziecinne gierki.

Jeśli ktoś jest mną zainteresowany to będzie to okazywał cały czas, a nie sprawdzał moje zaangażowanie w znajomość za pomocą powyższych środków "wyrazu" ;)

Olewam takie znajomości, jeśli ktoś lubi bawić się w ten sposób to najwyraźniej potrzebuje mocnego kopa w dupę w postaci takiego samego rewanżu.

powiedzieć "...mocnego kopa w dupę" potrafisz. Przeczytanie ze zrozumieniem to już trudniejsza sprawa.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przeczytanie ze zrozumieniem to już trudniejsza sprawa.

To mi wytłumacz proszę, byle prościej niż Zouzie w temacie obok ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

powiedzieć "...mocnego kopa w dupę" potrafisz. Przeczytanie ze zrozumieniem to już trudniejsza sprawa.

ooo Corrado, wiesz ze doceniamy Twoje piękne wypowiedzi.

Tu nieco za daleko jednak poszedłeś ...aż dziw bierze że Illa tak spokojnie reaguje ;)

Ale ... każdy z nas czasem sie zagalopuje jak i ja Pan Małż ... więc w miłości wybaczajmy :)

kuszenie, nęcenie .... zgadzam się (znowu) z Illą

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Również lubię czytać komentarze, jakie pisze Corrado w Galeriach Hotek :)

Tylko nie wiem czy czytam je ze zrozumiem ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To mi wytłumacz proszę, byle prościej niż Zouzie w temacie obok ;)

To proste: zacytowałaś mnie mówiąc o czym innym niż ja. W takiej sytuacji nie należy cytować, bo to jest właśnie nadużycie, ale mówić własnym głosem. Mam nadzieję, że się rozumiemy. Potraktujmy to jak zwykłe przeoczenie, co się normalnie zdarza i sprawa wyjaśniona. :saint:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Również lubię czytać komentarze, jakie pisze Corrado w Galeriach Hotek :)

Tylko nie wiem czy czytam je ze zrozumiem ;)

Illa przywołuję Cię do porządku !  :lach:  :lach:  :lach:

Miało być bez złośliwości :P

Miłość i pokój ....

skumaj się z corrado wirtualnie i bedzie gites ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...