Skocz do zawartości
Xavery

Wirtualnie też fajnie ?

Rekomendowane odpowiedzi

Wiadomo, że nie każdy lubi formę wspólnych zabaw w wersji "cyber"

Są ludzie, których to nie kręci.

Madzia też należy do takich ludzi ... i szanuję to !

Mnie, jako faceta temat mocno kręci.

Podobają mi się takie zabawy, harce przed kamerką, wspólne pieszczoty (oczywiście każdy sobie hehe)

Mogę pisać, rozmawiać jak ktoś bawi się z Madzią, jak ja robię dobrze innej Pani.

Tematyka dowolna, ale nie każdy ją lubi ?

Czy takich cyber-zboków jest mało ?

A Wy jak do tego podchodzicie ?

Liczę na liczne opinie :)

Cyber-zboczki całej Polski łączcie się :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przed kamerką nie bawiłem się, ale samo pisanie na czacie potrafi również dostarczyć mnóstwa emocji.

Tak samo od miłych słów poprzez opis ubrań po sam wirtualny seks. 

Domyślam się tylko, że jeśli do słowa pisanego dołączymy również obraz to podniecenie jeszcze bardziej pobudzi ciała.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Szczerze mówiąc dla mnie mało atrakcyjna forma zabawy.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wolę real, ale... zdarzają się wyjątki... :redevil:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Szczerze mówiąc dla mnie mało atrakcyjna forma zabawy.

mnie takie coś też nie kręciło dopóki nie miałem takiej rozmowy podczas której było naprawdę gorąco

nie wiedziałem, że same słowa mogą tak działać na człowieka 

oczywiście nie jest to to samo co realne spotkanie, ale było to również dla mnie bardzo miłe doświadczenie :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wiadomo, że real lepszy, ale miałem kilka sytuacji "cyber" i wspominam je bardzo miło.

:mbanana:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek marek36

Mi tez sie zdarzylo i bylo niezle

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

mnie kiedys temat cyberków bardzo krecił i niejeden mam za sobą, wszystkie bardzo miło wspominam, wiadomo - to nie to samo co real ale ja wyznaje zasade ze wszystkiego trzeba spróbowac w zyciu zeby nie zalowac ze sie nie sprobowalo. Ogolnie nie mam nic przeciwko takim formom zabaw, a że dzisiejsza technologia umozliwia nam takie igraszki to dlaczego mamy z tego nie korzystac :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Podczas rozmowy, czy też pisania potrzebna jest duża doza wyobraźni aby wytworzyć sobie odpowiedni nastrój. Nie każdy chce czy też może takie pokłady wyobraźni zawsze uruchomić.

Jeśli trafi się na odpowiedniego rozmówcę i wyobraźnia zostanie pobudzona to taka zabawa może być dużo bardziej owocna niż niejedno przeciętne spotkanie.

Osobiście lubię dobre gierki słowne ... są bardziej ożywcze niż przeciętny seks. Grunt to dobra symulacja ;)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...