Skocz do zawartości
bw_82_83

Cali my :)

Rekomendowane odpowiedzi

To opowiadanie napisał mój mąż specjalnie dla mnie :) Strasznie mnie podniecają sytuacje opisane poniżej. Zdaję sobie sprawę, że takie spotkania wyglądają zupełnie inaczej ale i tak mnie to bardzo kręci :)

Rozmawialiśmy o tym długo z Beata i w końcu zdecydowaliśmy się przyjść na spotkanie do klubu, gdzie byli ludzie o podobnych seksualnych zainteresowaniach. Akurat odbywało się tam spotkanie o tematyce – ubiór dowolny.

• Strasznie się denerwuje. Powiedziała Beata pakując rzeczy.

• Ja tez. Odpowiedziałem.

• Będziesz chciał ubrać tam swój strój?

• Nie wiem jeszcze. Trochę dziwnie się czuje myśląc ze miałbym tam chodzić w sukience i szpilkach. Ale spakuje to na wszelki wypadek. Ekscytuje mnie to jak pomyśle, że Ty będziesz chodzić tam w pończochach i tej nowej skórzanej sukience. Jak pomyśle o tym, ze praktycznie ciągle Ci będzie widać pupę i piersi to aż wariuje.

• He he. Zaśmiała się Beata. Ja tez. Już się nie mogę doczekać tego pożądania od innych facetów. Szczególnie ze tam właśnie chodzi tylko o sex.

• Tak. Przyznałem. Fajnie ze mamy tam pokój i po tym wieczorze możemy tam spać.

Dojechaliśmy na miejsce. Bocznym wejściem była recepcja gdzie powiedziano nam gdzie jest nasz pokój. Przypięto nam opaski oznaczające dla innych gości ze chcemy się bawić tylko ze sobą. Jednak nadmieniono ze jest to tylko oznaczenie dla innych, by ktoś nie był nachalny. Jeśli będziemy chcieli czegoś więcej możemy sami dać znać.

W pokoju Beata poszła wziąć prysznic i zaczęła się ubierać. Nałożyła staranie nowe pończochy i sukienkę.

• Kochanie wiesz ze nie chce byś gapił się na inne a co dopiero byś miał coś z nimi robić.

• Wiem. Wiesz przecież, ze inne kobiety mnie nie interesują. Za Ty masz się nie blokować.

• Uhmm. Jesteś pewien co do tego. A co jak będziemy się dotykać i faktycznie ktoś podejdzie do mnie.

• To wtedy sama zdecydujesz.

• Uhmm. Az mi się mokro zrobiło jak to powiedziałeś.

Beata weszła do pokoju gdzie ja już byłem gotowy.

• He he jednak widzę ze się przebrałeś? No, no. pończochy sukienka i szpilki.

• Stwierdziłem ze skoro są tu ludzie naszego pokroju to nie muszę się niczego obawiać. Chce tam zejść jako Twoja suka.

• Kocham Cie.

Już mieliśmy wychodzić kiedy Beata zatrzymała się.

• Poczekaj. Beata nagle zdjęła stringi. Skoro będą się patrzeć to niech patrzą.

• Uuu. Ale jesteś niegrzeczna. Po czym namiętnie się pocałowaliśmy.

Zeszliśmy na dol, do dość dużej mocno przyciemnionej sali. Było tam już kilka par. Niektórzy ubrani jak do sado maso a niektórzy normalnie. Jednak nikt nie zwracał na nas specjalnie uwagi. Każdy czul się swobodnie. Beata usiadła przy wolnej loży z kanapa a ja poszedłem do baru zamówić piwo. Na początku dziwnie było mi poruszać się na szpilkach wśród innych ludzi. Jednak po chwili czułem się już dość swobodnie.

• Wow ale dziwne uczucie. Jak tu siadałam to dwóch gości gapiło się na mój półodsłonięty tyłek. Ale to było podniecające.

• Tamtych dwóch przy barze.

• Tak.

Po chwili podeszła do nich jakaś blondynka ubrana tylko w szpilki i pończochy. Pogadali chwile i nagle faceci wyjęli swoje fiuty a laska zaczęła im robić dobrze rekami.

• O kurcze widzisz to. Beata spytała.

• Tak. Widać tu nikt się nie bawi w grę wstępną.

• Jezu ale mi się mokro zrobiło.

Pocałowałem namiętnie Beatę.

• Chyba sobie zrobię dobrze. Powiedziała.

• Oo ale jesteś niegrzeczna. Kocham Cie.

Beata rozszerzyła nogi i zaczęła się dotykać. Ja natomiast zacząłem całować ja po piersiach. Po chwili wyjąłem je z pod sukienki.

• To co kochanie. Chciałeś by inni patrzyli na mnie? Beata wyszeptała mi do ucha.

• Mhmm. Tylko wymruczałem.

• No to niech patrzą.

Tym samym Beata odwróciła się cipka w kierunku tamtych facetów i zaczęła się patrzeć w ich kierunku. Po chwili również oni również zwrócili na nią swoja uwagę i zaczęli masować swoje sterczące fiuty.

• Boże jakie to podniecające. Zaraz dojdę. Powiedziała Beata. Maja strasznie duże kutasy. Rob sobie tez dobrze.

Nawet nie musiałem wyjmować swojego fiuta bo sam już dawno opuścił moje stringi. Ruszałem nim powoli patrząc na Beatę. Po chwili podeszła jakaś brunetka ubrana w bodystockings i kozaki. Spytała czy może się dołączyć. Pokazałem jej swoja bransoletkę i od razu spojrzała na Beatę. Musiała być biseksualna bo czekała na to co powie Beatę. Ona natomiast cały czas robiła sobie dobrze gdy nagle pojawił się w jej oczach błysk. Chwyciła laskę za rękę i przyciągnęła do siebie. Tamta nagle pocałowała Beatę a ona odwzajemniła pocałunek. Obie zaczęły bawić się swoimi piersiami na zmianę je całując i dotykając. Po chwili zaczęły masować swoje cipki. Patrzyłem na ta scenę i masowałem swojego kutasa. Laska nagle zeszła niżej i zaczęła lizać Beatę po kroczu. Widać było że jest w tym bardzo dobra. Dokładnie wiedziała gdzie dotykać językiem by sprawić Beacie przyjemność. Chwile potem widziałem ze włożyła dwa palce do jej cipki. Beata wiła się i jęczała. Kobieta wyczuwała reakcje Beaty nie chcąc jej za szybko doprowadzić. Minęły dwie minuty i laska wprowadziła swoja dłoń aż po nadgarstek w Beatę. Nie mam pojęcia jak to zrobiła ale widocznie musiała bardzo dobrze ją rozluźnić. Lizała ją dalej i używała swojej reki jak grubego kutasa. Posuwała nią coraz szybciej i szybciej. Beata nagle dosłownie wykrzyczała

• Zaraz dojdę!!!.

Jej ciało dostało drgawek. Laska ani na moment nie przestawała lizać i ruszać swoja ręką w jej cipce. Widać ze tym sposobem wydłużała Beacie orgazm. Trwało to prawie minute. Gdy skończyła głaskała jeszcze ja po udach i zaczęła się znów z nią całować. Po chwili wstała i powiedziała ze to prezent od niej dla Beaty.

• Nigdy nie przeżyłam czegoś takiego. Powiedziała Beata. To był mój najdłuższy orgazm. Do tego doprowadziła mnie inna kobieta.

• Wow. Beti to było niesamowite.

• Ano. Połóż się. Chce Ci zrobić loda.

Beata na czworakach ssała mojego fiuta. Zamknąłem oczy by lepiej się skupić na tym co robi. Uwielbiałem gdy to robiła. Była w tym naprawdę dobra. Ssała go i lizała Po chwili powiedziała.

• Mam fiuta w cipce. Wydyszała.

• Co? Zapytałem i otworzyłem oczy.

Widziałem jak jeden z gości posuwa moja Beatę od tylu.

• Jejku nie mogłam się opanować. Beata wzięła oddech. Czułam ze ktoś podszedł i zaczął mnie dotykać po pupie. Byłam tak podniecona ze nie reagowałam. Po chwili poczułam jego kutasa na cipce i zrobiło mi się już tak mokro ze sama się nadziałam.

• Jezu.. Beti zaraz sam dojdę. Ssij mi dalej.

Beata zaczęła dalej mi obciągać a ja patrzyłem jak z tylu facet ja bzyka. Nie mogłem dłużej wytrzymać i skończyłem w jej ustach. Beata wypościła mojego fiuta z ust i zaczęła wołać

• Mocniej!!!

Facet przyspieszył tak ze było słychać obijanie się ich ciał o siebie. Po chwili wyszedł z niej i usiadł na kanapie dając do zrozumienia Beacie ze ma go ujeżdżać. Beata wstała i usiadła na niego wprowadzając sobie jego kutasa do cipki. Patrzyłem jak moja zona skacze góra dol na obcym kutasie. Ta sytuacje wykorzystał drugi facet od baru i podszedł do jej twarzy z wyciągniętym fiutem. Beata nawet na moment się nie zawachała i zaczela mu obciągać. Obaj faceci bawili się jej piersiami. Po chwili facet którego ujeżdżała znieruchomiał i skończył w niej. Beata zeszła z niego i położyła się na plecach. Gość któremu obciągała włożył swojego fiuta w jej pełną spermy cipkę. Po krótkiej chwili również i on doszedł w Beacie. Panowie podziękowali za wrażenia i poszli sobie.

• Ale mi serce wali. Powiedziała Beata.

• Nie sądziłem ze kogoś dopuścisz do siebie.

• Ja tez nie. Ale jak już się zaczęło wszystko dziać to nie mogłam nad tym zapanować. Jesteś zły?

• Nie. Kocham Cie bardzo. Ciesze się ze Ci podobało.

• Podaj mi serwetkę. Chce się wytrzeć.

• Poczekaj. Chce popatrzeć jak wypływa z Ciebie sperma.

• Jesteś zboczony. Beata zaśmiała się.

• Ja. A kto obsługiwał dwóch facetów na raz?

• He he. Kocham Cie. Popatrz sobie.

To mówiąc Beata rozchyliła nogi tak ze widziałem jak sperma spływa po jej udach.

• Dobra starczy. Zaśmiała się. Przynieś mi jeszcze piwo.

• A może Ty kochanie pójdziesz? Chętnie ja popatrzę teraz na Twoje kształty.

• Ok ale idę tez zmienić bransoletkę na nowa. Mówiąc to uśmiechnęła się do mnie. Chce się dzisiaj jeszcze pobzykać.

• Mam nadzieje ze będziesz się dobrze bawić

Beata poprawiła sukienkę i podeszła do baru gdzie leżały rożne bransoletki. Nałożyła ta oznaczającą „Dopuszczam wielu partnerów na raz”. Po chwili zamówiła piwa i czekała przy barze aż jej je podadzą. Nagle obok niej pojawił się jakiś facet ubrany tylko w męskie stringi. Było widać ze w majtkach ma bardzo dużego fiuta. Widziałem ze gadali przez chwili i nagle facet położył swoja rękę na jej pupie. Beata nic sobie z tego nie robiła i gadali dalej. Po chwili widziałem ze wskazuje na jego krocze. Chyba zainteresował ja jego rozmiar. Facet nagle wyjął swojego sterczącego fiuta a Beata aż się zaśmiała. Był naprawdę duży musiał mieć ze 25 cm. Widziałem jak świecą jej się oczy i po chwili wzięła jego kutasa do reki. Poruszała nim przez chwile i spojrzała w moim kierunku i nagle ukucnęła i zaczęła mu robić loda. Trzymała go w ustach może z pól minuty. Po czym wstała a facet schował go w majtki znów. Zaśmiała i tym razem to Ona opuściła sukienkę tak ze jej piersi były całkiem nagie. Po chwili facet zaczął je dotykać coś mówiąc do niej. Pogadali jeszcze chwile i Beata wróciła do mnie do stolika.

• Widziałem co robiłaś. Uśmiechnąłem się do niej.

• Jejku ten facet miał największego kutasa jakiego w życiu widziałam. Skoro już tu jesteśmy to musiałam go zobaczyć.

• Widziałem ze nie tylko patrzyłaś.

• No cóż. Chciałam sprawdzić jak to jest ssać tak dużego. Było super. Ekstra ze jesteśmy w miejscu gdzie chodzi tylko o sex i nikt na Ciebie krzywo nie patrzy.

• Wiedziałem ze jesteś zboczona. Kocham Cie.

• Ja Ciebie tez. Choćmy potańczyć.

• Ale ja nie umiem tańczyć w szpilkach. Zaśmiałem się.

• To pora się nauczyć. Również zaczęła się śmiać i pociągnęła mnie na parkiet.

Tańczyliśmy przytuleni do siebie. Muzyka leciała dość wolna, pozwalała na bardzo dużą bliskosc. Po dwóch kawałkach podeszła jakaś para i zapytała czy się zamienimy. Pokazałem swoja bransoletkę i kobieta zrozumiała ze to ma być tylko taniec. Beata natomiast pokazała swoja i facet się uśmiechnął. Od razu złapał ja za pośladki a Beata położyła swoja rękę na jego fiucie. Ja natomiast tańczyłem ze swoja partnerka tak jak normalnie by się tańczyło. Widziałem ze facet chciał pocałować Beatę ale ona dala od razu znak, ze sobie tego nie życzy. Facet skinął głowa i tańczyli dalej. Po chwili obróciła się tak ze pupa ocierała się o jego krocze a on dotykał jej piesi z przodu. Gdy taniec się skończył pożegnaliśmy się wróciliśmy do stolika.

• Boże ale jestem znów napalona. Chce byś mnie przeleciał na stole.

• Z przyjemnością. Odparłem.

Beata położyła się a ja wsunąłem swojego fiuta w jej cipkę. Jejku nie pamiętam żeby była tak mokra.

• Skończ we mnie. Szybko.

Przyspieszeniem swoje ruchy i na rezultat nie trzeba było długo czekać. Skończyłem w Beacie i przywarłem do jej ciała.

• Mhmm. To może teraz trochę perwersji?? Spytała.

• Tzn?

• Wyliż mnie teraz.

• Zboczona jesteś. Odparłem i zanurzyłem się pomiędzy jej uda.

Patrzyłem jak moja sperma wypływa z jej cipki. Zacząłem ja zlizywać i dokładnie pobudzać Beaty łechtaczka.

• Jezu zaraz znowu dojdę. Beata wyjęczała.

Po chwili czułem jak jej ciałem targają wstrząsy orgazmu. Po wszystkim Beata leżała i oddychała głęboko. Siedzieliśmy już tak do północy popijając piwo i od czasu do czasu rozmawiając z kimś. Ostatecznie do naszego stolika przysiadło się tych dwóch gości z którymi Beata bzykała się wcześniej i ten jeden któremu robiła loda przy barze. Jako ze pierwsze „lody” zostały wcześniej przełamane to cala atmosfera była bardzo ale to bardzo na luzie.

W pewnym momencie Beata żartowała ze mój strój oznacza ze jestem jej suka. I kazała mi wstać i powypinać trochę. Wszyscy zaczęliśmy się śmiać a ja wstałem na chwile, podwinąłem sukienkę i pomachałem pupa. Od razu gość z tym wielkim fiutem zwrócił na to uwagę inaczej niż powinien. Tak jakby mu ten widok autentycznie sprawił przyjemność

• Kochanie czy dalej się godzisz na bycie moja kurwa?

• Tak.

• No to może zaprosimy naszych gości na gore do nas.

• Jeśli tego chcesz.

• Bardzo.

Gdy byliśmy już u nas Beata usiadła na łóżko i powiedziała.

• Dobra Panowie. Rozbierać się. Chce zobaczyć znów Wasze kutasy.

Faceci zaczęli się rozbierać. Chciałem również zdjąć swój strój.

• Ty masz zostać tak jak jesteś. Powiedziała do mnie. Chce byś patrzył i podziwiał jak się z nimi bzykam.

• Boże. Beata zwariuje przez Ciebie. Zaraz dojdę.

Ona się tylko uśmiechnęła figlarnie i podeszła do facetów. Uklękła przed nimi a oni otoczyli ja wokół. Od razu chwyciła pierwszego fiuta i zaczęła go obciągać. Dwoma rękoma trzepała pozostałe, na zmiane wprowadzajc do ust to jednego a to drugiego a czasem dwa na raz.

• Beti ja tez chce. Powiedziałem.

• Teraz jestem Twoja Panią dziwko. Zaraz będzie Twoja kolej.

Beata położyła się na łózko.

• Zróbcie mi dobrze. Zaśmiała się.

Faceci od razu rzucili się na nią. Ten z największym kutasem od razu odsunął jej nogi i wszedł w nią. Dwaj pozostali na zmianę dawali swoje fiuty do ssania. Beata wiła się i jęczała. Po chwili facet sam się położył i dosłownie uniósł moja Beatę i posadził na sobie. Wtedy kolejny podszedł do niej od tylu i lekko pochylił ja tak ze włożył jej swojego kutasa w pupę. Beata zajęczała przez chwile ale nieprzestawania się z nimi bzykać. Trzeci zaczął ja posuwać w usta. Widać było ze Beacie jest już wszystko jedno. Ważne by nie przestawali. Wiła się i jęczała.

Pierwszy doszedł kutas w jej pupie. Gdy z niej wyszedł widziałem jak sperma wypływa z jej odbytu. Nie minęła chwila a drugi spuścił się w jej ustach. Trzeci natomiast wytrwale posuwał dalej Beatę. W pewnym momencie obrócił ja na czworaka i zaczął ja bzykać od tylu trzymając ja za biodra. Nawet nie zauważyłem kiedy pozostala dwojka opuscial nasz pokój.

• Chodź tu i patrz mi prosto w oczy. Beata powiedziała do mnie.

Siadłem an łózko i Beata patrzyła prosto na mnie będąc bzykana w cipkę.

• Kreci Cie to? Pytała

• Bardzo. Odpowiedziałem

• Mnie tez.... Beata jęczała. Pocałuj mnie.

Starałem się całować z Beata podczas gdy kutas faceta poruszał się w jej cipce.

Beata nagle wyrwała się mu i powiedziała do mnie.

• Daj mu dupy. On miał na Ciebie ochotę już przy barze. Powiedziałam mu ze się zastanowię nad tym.

• Jesteś pewna. Spytałem.

• No już suko. Beata uśmiechnęła się. Jest mokry z mojej cipki. Wejdzie w Ciebie bez problemu. Nie wiem czemu ale zawsze mnie podnieca jak Cie posuwam straponem i skaczesz na dildzie.

Wypiąłem się na czworakach na kanapie. Po chwili poczułem jego kutasa na swoim odbycie. Kilka ruchów i już był we mnie.

• Boże Beti. On jest olbrzymi.

• Prawda? Beata odpowiedziała figlarnie. No już mów jak Ci dobrze.

• Uhh jest ekstra.

Tym razem to Beata osiadła i patrzyła się jak facet rucha mnie w tyłek.

• Zrobię sobie dobrze. Powiedziała Beata. Jęcz.

Posłusznie robiłem to co mi mówiła. Chwile później czułem jak facet skończył a niedługo Beata. Gość podziękował nam za wspólna zabawę i wyszedł.

• Jak było? Spytała mnie.

• Super. A Tobie jak się podobało.

• Bardzo, bardzo. To był mój najlepszy wieczór odkąd pamiętam. Uprawiać sex dla samego sexu jest bardzo relaksujące. Musimy tu jeszcze kiedyś przyjechać.

• Zdecydowanie.

Poszliśmy się razem wykąpać a potem spać. Rano Beata obudziła mnie mówiąc ze chce się ze mną bzykać. Czułem w niej namiętność jak na samym początku naszego związku.

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

On : Szekspir to to nie jest - ale cieszę się, że sie podoba.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Najlepsze opowiadanie jakie czytalem !!! Oj, jak ja bym chcial bym byc na miejscu tego faceta :) moze kiedys moja dziewczyna zrobi ze mnie taka suczke :)

On : Fajnie poznać kogoś, kogo też to kręci ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo dobre,czyta się z przyjemnością...

Przydał by się ciąg dalszy.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

relacja-rewelacja :) ze tak do rymu powiem. powinno miec oznaczenie "kiedy zamarzasz - zbij syzbke i przeczytaj", maksymlne rozgrzanie ciala od srodka gwarantowane :) 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...