Skocz do zawartości
newebie

sex - sms-y od kochanka

Rekomendowane odpowiedzi

Moja ukochana żona jest trudna do rozgryzienia.

Lubi sex. Chyba ją trochę podnieca to, że komuś może się podobać i ktoś może chcieć z nią być, ale jak człowiek od lat nie chodzi na randki i nie flirtuje, to może zapomnieć jak to jest.

Mam takie pytanie, napiszcie co o tym sądzicie, czy to by nie było podniecające, gdyby się z kimś dogadać, z potencjalnym kochankiem i ONI - zdrajcy, perwersyjni, zaczęliby wysyłać sobie sms-y typu - co masz teraz na sobie? Majteczki? Ale koronkowe? A kolor jaki? Hmm chętnie bym je zdjął z Ciebie - itd. Czy ktoś już czegoś takiego próbował? Takiej pseudo gry wstępnej w relacji Hotka - Kochanek?

Napiszcie co o tym sądzicie i gdyby ktoś był ewentualnie chętny do pisania niech też napisze na priv.

Pozdrawiam.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedyś jak się regularnie spotykałem z kochanką to lubiliśmy robić sobie takie niespodzianki wysyłając pikantne sms-y lub mms-y. Faktem jest, że sprzyja to rozgrzaniu atmosfery przed spotkaniem, albo też utrzymaniem nastroju po spotkaniu.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

pol roku temu na podobnej zasadzie bazowala moja znajomosc z pewna hotka. Przez okolo dwa miesiace utrzymywalismy sie w pozadaniu, ze co 5minut sprawdzalismy czy ktores nie przyslalo smsa lub maila.

A pierwsze spotkanie zakonczylo swietnym seksem w jej meza samochodzie.

Z przyjemnoscia popisalbym z Twoja Hotka.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ale jak człowiek od lat nie chodzi na randki i nie flirtuje, to może zapomnieć jak to jest.

A dlaczego nie chodzi? 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedyś jak się regularnie spotykałem z kochanką to lubiliśmy robić sobie takie niespodzianki wysyłając pikantne sms-y lub mms-y. Faktem jest, że sprzyja to rozgrzaniu atmosfery przed spotkaniem, albo też utrzymaniem nastroju po spotkaniu.

Och tak smsy i to pikantne przed spotkaniem dają niezle efekty pod warunkiem ze obie strony są w tym aktywne , bardzo pobudza i robi sie mokro miedzy udami a u kochanka dość ciasno w spodniach :)
  • Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Monolit

A co się dzieje w miedzyczasie z tzw. mężem rogaczem ?

Tasuje się ?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A dlaczego nie chodzi? 

no stricte na randki, to chodzi się z nowo poznaną kobietą/facetem, w celu zacieśnienia znajomości. ja nie szukam i nie szukałem kobiety od 19 lat, gdyż już znalazłem, i jestem zadowolony. ale Zouza, w ten weekend byliśmy na randce, powiedzieliśmy dzieciom, że idziemy na randkę, najstarsza córka nas wyśmiała, a średnia się strasznie ucieszyła, syn w sumie olał temat. było super fajnie, i teraz planujemy 2 dni w SPA bez dzieci. czyli człowiek już trochę dzięki temu forum znów chodzi na randki  :poklon:

reklama forum - czujesz że życie to ściana nie do przebicia? :mur:

wejdź i zarejestruj się na ZK - i ciesz się życiem i sexem  :bananasex:

miliony Polaków już skorzystało  :*

pozdrawiam

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A co się dzieje w miedzyczasie z tzw. mężem rogaczem ?

mąż rogacz, uczestniczy, wspiera, popiera, śmieje się razem z żona, albo nic nie wie i widzi tylko rumieńce na twarzy ukochanej jak czyta kolejnego sms-a a nogi jakoś tak zaczynają pocierać - noga o nogę, aż w końcu ciągnie rogacza do sypialni i zaspakaja się. 

taki los rogacza :lach:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Monolit

mąż rogacz, uczestniczy, wspiera, popiera, śmieje się razem z żona, albo nic nie wie i widzi tylko rumieńce na twarzy ukochanej jak czyta kolejnego sms-a a nogi jakoś tak zaczynają pocierać - noga o nogę, aż w końcu ciągnie rogacza do sypialni i zaspakaja się. 

taki los rogacza :lach:

To fajne :saint:

chce być rogaczem  :indians:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pikantne smsy i mmsy to coś, co uwielbiam. Nie tylko tuż przed/po spotkaniu, ale i w ciągu zapracowanego dnia - ma się wrażenie, że ta druga osoba o tobie myśli i ma na ciebie ochotę. To cudowne. Moim zdaniem w pożądaniu najważniejszy nie jest seks (bo to już namiętność), tylko atmosfera, jaką potrafi się zbudować. :)

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...