Skocz do zawartości
znudzony_slask32

Moja mała z innym :)

Rekomendowane odpowiedzi

Nie mogę przestać o tym myśleć :

Dziś mamy odwiedzić naszych znajomych Lucy i Matiego. Właśnie kupili nowe mieszkanie, no i robimy małą parapetówkę. Mojej żonce bardzo się podoba Mateusz, co też wiele razy dawała mi do zrozumienia. Namówiłem Marysię żeby ubrała mini, pończoszki i obcasy. Do tego założyła prześwitującą bluzeczkę z wielkim dekoltem. Co jak co ale cycuszki ma naprawdę duże i śliczne. 

Na imprezie jak to zwykle bywa wypiliśmy trochę alkoholu i w świetnych humorach wróciliśmy grubo po północy do domu. Zaproponowałem mojej małej, że pofantazjujemy troszkę. Nie pozwoliłem jej rozebrać tych sexownych ubrań i poprosiłem żeby się położyła.

- Chciałbym żebyś zrobiła to z innym facetem - powiedziałem bez zbędnych ceregieli.

- No coś ty zwariował ? - odpowiedziała

- Nie po prostu kręci mnie myślenie o tym. Z kim najbardziej z naszych znajomych chciałabyś iść do łóżka ? - spytałem

- I tak ci nie powiem - droczyła się ze mną

- Przecież i tak wiem - uśmiechnąłem się 

- Tak to ciekawe z kim ? - zapytała z lekkim rumieńcem 

- No jasne że z Mateuszem 

Nie odpowiedziała nic. Tylko rumieniec jakby się powiększył. Zawiązałem jej hustkę na oczach i zacząłem gładzić jej ciało. 

- Chciałabyś żeby on cie teraz dotykał ?

Skinęła głową twierdząco,  przygryzając przy tym sexownie wargę. Czułem jak robi mi się gorąco. 

- Opisz mi kochanie co byś chciała z nim robić - poprosiłem

- Trochę się wstydzę - odparła ale alkohol wziął górę i szeptem zaczęła mówić

- Kiedyś miałam taki sen, że spotkałam na ulicy Matiego. Zaproponował mi żebyśmy wypili kawę u niego bo byliśmy w pobliżu. Miałam jeszcze trochę czasu więc przystałam na jego propozycję. Lucy nie było w domu więc spokojnie usiedliśmy w kuchnii. Cały czas czułam jego wzrok na moim biuście i robiło mi się trochę głupio ale tak bardzo mnie podniecał, że nie zwracałam na to uwagi. Wyszłam na chwilkę do toalety przypudrować nosek i wychodząc rozpięłam jeden guzik w mojej bluzce. Wróciłam i usiadłam na krześle. Mateusz chyba połknął haczyk bo jego wzrok przenikał całe moje ciało. Przysunął się do mnie i zaczął dotykac moich piersi. Muskał je swoimi silnymi dłońmi. Czułam jak robią się twarde. Rozpiął kolejny guzik. Delikatnie wsunął dłoń pod bluzkę i pieścił moje suteczki. Czułam, że robię się mokra. W końcu zdjął ze mnie górę i zaczął mnie lizać i przygryzać po biuście. Moja ręka powędrowała na jego spodnie. Czułam jego twardego kutasa i chciałam jak najszybciej mieć go w buzi. Uklęknęłam przed nim i rozpięłam rozporek. Wsadziłam go w usta i zaczęłam ssać. Jęczał głośno a ja jeszcze namiętniej wpychałam go do buzi. Nie przestawając ściągnęlam sobie spodnie i zaczęłam masować cipkę. Mati robił się czerwony z podniecenia. Kiedy jego wielki kutas był już gotowy obróciłam się dupcią i kazałam mu się pieprzyć. Wsadził go głęboko i mocno. Czułam go na całym ciele. 

-rżnij proszę - powiedziałam, co podziałało jak płachta na byka. Zaczął mnie posuwać coraz mocniej. Dostałam przy tym parę klapsów i czułam, że dochodzę. Kazałam mu szybko wyjść. Nie chciałam jeszcze kończyć.

-posśij jeszcze moje cycuszki - poprosiłam, a on rzucił sie na nie. Wziął je w swoje dłonie i masował. 

-najpiękniejsze piersi jakie w życiu widziałem - powiedział

- dotykaj ich, pieść proszę - wysapałam.

Tak też robił jeszcze chwilę, po czym wziął mnie na ręce i zaniósł do salonu. Rzucił mnie na kanapę a ja rozłożyłam nogi. Wszedł we mnie, znowu mocno i głęboko.

-pierdol mnie, mocniej, jeszcze..rżnij jak swoją sukę. Chcę nią być...

Czułam że zaraz eksploduję, jeszcze tylko kilka ruchów jego pały. Mati też już dochodził. Kiedy wybuchnęłam orgazmem wyciągnął kutasa z mojej cipki i spuścił się na cycuszki. 

cdn.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Super sen. Ciekawy jestem czy moja żona też ma podobne?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...