Skocz do zawartości
on27on27

Jakie to wszystko pokręcone.

Rekomendowane odpowiedzi

Jakie to wszystko pokręcone. Jestem w normalnym szczęśliwym małżeństwie i bardzo kocham swoją żonę. Jednocześnie marze (jest to jak najbardziej odpowiednie określenie) o kochanku dla niej i układzie cuckold w naszym związku. Nie ukrywam, że mam kontakt, z jednym konkretnym facetem, z doświadczeniem w takich układach, o którym praktycznie myślę jak o kumplu i kochanku mojej żony w jednym. W tej chwili ona jeszcze nie jest świadoma tego co chce jej dać, ale wiem, o ile ten mój kumpel nie zrezygnuje (mieszkamy w różnych częściach Polski), że będę dążył do tego aby ona znalazła się w jego ramionach. Kurcze to dla mnie ogromna zagadka. Sam często zadaje sobie to pytanie. "Dlaczego?" "Jak to możliwe?" Przecież to moja żona, a ja marze o tym, aby zobaczyć ją z nim. Wiem, że pozwoliłbym im na wiele i właściwie to ona ustalałaby granice w tym układzie. Chciałbym wtedy tylko widzieć jej szczęście i podniecenie. Kurcze, jakie to wszystko jest pokręcone.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pokręcone, owszem! Tylko nie bardzo wiem, czego oczekujesz od userów.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pokręcone, owszem! Tylko nie bardzo wiem, czego oczekujesz od userów.

Wygadać się zwyczajnie :)
  • Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wygadać się można na blogu. :) A to jest dział "Dyskusje...", więc chciałabym wiedzieć jakiej dyskusji oczekuje Autor. :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wygadać się zwyczajnie :)

Właśnie.. Czasami człowiek czegoś takiego potrzebuje.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem w normalnym szczęśliwym małżeństwie i bardzo kocham swoją żonę. Jednocześnie marze (jest to jak najbardziej odpowiednie określenie) o kochanku dla niej i układzie cuckold w naszym związku.

Mam dokładnie tak samo. I nie wiem dlaczego tego chcę, ale to jest po prostu silniejsze ode mnie. Podnieca mnie to i dążę do tego już od dłuższego czasu. Szukałem nawet w literaturze wytłumaczenia tego zjawiska, ale to co pisze Lew-Starowicz nie bardzo mi pasuje. Bo nie jest on zbyt gorącym orędownikiem takiego układu. on27on27 jak się dowiesz czemu tak mamy napisz mi koniecznie.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

on27on27 jak się dowiesz czemu tak mamy napisz mi koniecznie.

Dumam od dawna i nie podejrzewam, abym sam na to wpadł...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ale to co pisze Lew-Starowicz nie bardzo mi pasuje

Tez Pan powinien wpadać do nas by poszerzyć swoją wiedzę ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tez Pan powinien wpadać do nas by poszerzyć swoją wiedzę ;)

Ot taki Profesor teoretyk ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Myślę, że od dawna tu bywa. ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...