Skocz do zawartości
DOMINUJACY40KRAKOW

facet z imprezy1

Rekomendowane odpowiedzi

Jestem wysoką blondynką, o bardzo gęstych i długich włosach, brązowej skórce, pełnych ustach i bardzo jędrnych piersiach, całkiem sporych zresztą.

Podeszliśmy do nich przedstawiła nas i zobaczyłam nagle jego, miał na imię Robert, spojrzał na mnie co ciekawe nie jak na piękną kobietę tylko jak na obiekt do zerżnięcia, aż mnie ciarki przeszły...po jakiejś godzinie imprezy gdy mój Artur jak zwykle był już nachlany ja chodziłam tańczyłam i w pewnym momencie wyszłam na taras zapalić papieroska i napić się zimnego szampana...

Stałam tak i patrzyłam  na księżyc wściekła że mój facet mnie olał jak zwykle i znów jestem sama... nagle poczułam silny ucisk na karku...to był Robert złapał mnie z tyłu za kark a drugą objął w pasie i zaczął masować przez spódniczkę moją cipkę ubrana byłam w bardzo króciutką spódniczkę, w szkocką kratkę, białą bluzeczkę i jasne szpileczki... nie wiem dlaczego nie próbowałam nawet sie wyrwać z jego uścisku...

Włożył mi rękę pod spódniczkę i przesunął palcami stringi, znów zaczął mnie pieścić i mówił mi do ucha

lubisz to prawda , lubisz jak się cię bierze jak kurwę, lubisz czuć się jak suka prawda...

nie odpowiedziałam nic tylko cicho jęczałam gdy coraz mocniej masował mi łechtaczkę i potem, gdy wsadził mi dwa palce w cipkę i poruszał nimi bardzo mocno i szybko.

Jęczałam juz głośno stękałam było mi cudownie, czułam jak cieknę cała z wilgoci.

W pewnym momencie wyjął paluszki i powiedział czekam na ciebie na zewnątrz na parkingu.

Oparłam się o poręcz z drżącymi nogami, wzięłam kilka głębokich oddechów i weszłam do głównego salonu gdzie w najlepsze trwała impreza, chciałam zobaczyć co z Arturem, gdy zobaczyłam że śpi na kanapie nachlany wtedy pomyślałam sobie, że trudno chce przeżyć coś wyjątkowego.

Wybiegłam na parking, ale Roberta nie było  chodziłam między autami i szukałam go, nagle złapał mnie z tyłu za włosy szarpnął i powiedział

- na kolana szmato, klęknęłam,

-otwórz pysk, opierdolisz mi pałę

wsadził mi kutasa w usta i kazał ciągnąć komentując to co robie

- dobra dziwka ciągnij, tak ssij go, bierz całego szmato, co chwila wyjmował go i klepał kutasem o moje policzki i usta a następnie znów wpychał go do gardła, tak że się dławiłam

Po chwili szarpnął mnie za włosy

-wypnij dupę kurwo.- zerżnę ci pizdę

Wsadził mi kutasa w pizdę i poczułam jak jego wielki sprzęt zaczyna sie ruszać w mojej cipce, zaczął mnie jechać mocno i szybko czułam jak mnie rozpycha , nie mogłam wytrzymać, zawyłam głośno i opadłam na maskę samochodu.

Robert nie ustawał w ruchaniu mnie, w pewnym momencie usłyszałam uśmiech obejrzałam sie i zobaczyłam jak dwóch kolegów Robert, których poznałam na tarasie patrzy jak ten zapierdala mnie od tyłu.

Chciałam się wyrwać i uciec ale ona złapał mnie za szyję i przytrzymał.

Obrócił mnie kładąc plecami na masce i powiedział rozłóż nóżki dziwko zabawimy się z tobą...prosiłam żeby nie że nie dam rady, On uśmiechnął się i powiedział, nie bój się nic ci nie zrobią...

Podszedł pierwszy i bez cackania wepchnął mi kutasa w cipkę... jechał mocno i długo a Robert trzymał mnie nie dając szans na ucieczkę.

Ruchał i ruchał a ja wyłam...czułam że zaraz znów eksploduje, wygięłam się jak struna i znów zawyłam dochodząc ponownie, a on wyją swojego kutasa i zaczął go trzepać ręką...w tym czasie Robert kazał mi klęknąć a jego kolega wsadził mi kutasa w usta  i po chwili wystrzelił mi w gardło... poczułam jak jego gorąca sperma krztusi mnie w gardle.

Wtedy podszedł trzeci z panów i też wepchnął mi kutas do gardła.

Zaczął mnie rżnąc w usta a dwaj pozostali komentowali...

- dobra kurewka co, ładnie miętoli kutasa, dobrze ciągnie, rasowa suka wtórował drugi zaraz spierdolę się jej do mordy dodał trzeci, i za chwile poczułam drugą salwę spermy jak wypełnia moje gardło i wtedy podszedł Robert poniósł mnie i wepchnął kutasa mi w tyłek.

Wykrzyknęłam jak dziwka z bólu i rozkoszy, jebał mnie tak mocno, że całkiem odpłynęłam, wtedy poczułam jak jego sperma wypełnia moją dupę.

Złapał mnie znów za kłaki, odkręcił poklepał po twarzy i powiedział dobra dziwka z ciebie, jeszcze nieraz cie wyruchamy, położył wizytówkę na ziemie i powiedział: zadzwoń do mnie mała...

Wróciłam do Artura i położyłam się obok niego i przytuliłam myśląc o tym co mnie spotkało...

Gdy Wróciłam z imprezy do domu z Arturem zaczęłam myśleć o tym co sie stało kilka godzin wcześniej i dlaczego zgodziłam się na to wszystko co się stało.

Miałam potworne wyrzuty sumienia wobec mojego Artura, ale tez czułam cos potwornie podniecającego, wiedziałam że nigdy jeszcze nie doświadczyłam takiego orgazmu jak Z Robertem.

Cały następny dzień czułam się rozdrażniona i rozmarzona... Artur chciał sie do mnie zbliżyć ale skończyło się to kłótnią i moim wyjściem z domu.

Chodziłam alejkami parku i rozmyślałam...w końcu zdecydowałam się wyjęłam telefon i zadzwoniłam do Roberta...

- Cześć...yyyy to ja poznaliśmy się..

-Wiem wiedziałem że zadzwonisz. Chcesz powtórki?!

-Chciałabym sie spotkać...pogadać

-Ja nie chce pogadać chcę cie znów przelecieć.

- ale...

- Jesteś teraz wolna?

- yyy tak...właściwie tak

- Ubierz się wieczorowo i seksownie i przyjedz do hotelu Ibis przy stadionie Polonii. Weź taksówkę zapłacę za nią

- masz być za 2 godziny

- ale....

nie zdążyłam powiedzieć nic więcej...rozłączył się

Wróciłam do domu byłam jak nakręcona, Arturowi powiedziałam że idę do koleżanki i będę za kilka godzin.

Ubrania schowałam w torebkę i przebrałam się szybko na klatce, wezwałam taksówkę, wsiadłam powiedziałam dokąd...

Gdy dojeżdżałam zadzwoniłam do niego.  Podjechaliśmy, on podszedł, zapłacił taksówkarzowi, wziął mnie pod rękę i zaprowadził przez hol do pokoju.

Wszedł nie zwracał na mnie uwagi, podszedł do stolika na którym stała butelka wódki... nalał dwie szklanki jedną podał mi.

- wypij do dna

nie wiem dlaczego ale nie potrafiłam protestować, wypiłam, skrzywiłam się

- klęknij, powiedział

natychmiast to zrobiłam, podszedł do mnie rozpiął rozporek i bez słowa wsadził mi swojego członka do buzi, zaczęłam go lizać i ssać mocno jego twardego już członka.

W tym momencie w mojej torebce zaczął dzwonić telefon... nie zwracałam na to uwagi, ale Robert chwycił mnie za włosy podnosząc mnie,

- kto to spytał

- mój facet pokłóciliśmy się i pewnie chce pogadać ale to nie ważne

- odbierz i powiedz mu  że dziś nie wrócisz do domu

-nie mogę, powiedziałam mu, że jadę na trochę do koleżanki

- Masz mu powiedzieć, że dziś cie nie będzie albo wyjdź teraz

Wzięłam telefon i wybrałam numer Artura, wtedy Robert  odwrócił mnie tyłem do siebie, włożył mi rękę pod sukienkę, przesunął majteczki, sam usiadł na kanapie i opuścił mnie na swojego kutasa, wypełniając mnie całą

Siedziałam teraz nadziana na fiuta mojego kochanka i dzwoniłam do mojego faceta

- cześć Artur nie będzie mnie dziś

Robert poruszał się mocniej, zaczęłam głośniej oddychać

-Dlaczego

- Jestem u koleżanki i dziś mnie nie będzie cześć, rzuciłam słuchawką bo nie mogłam już wytrzymać

zaczęłam coraz szybciej się ruszać, dostawałam klapsy krzyczałam

- weź go w usta i ciągnij

od razu klęknęłam i wzięłam go do buzi

-zwal mi konia ustami dziwko...

ssałam go, ciągnęłam, czułam jak wypełnia mi gardło, jak pulsuje

wyjmowałam go co chwile, lizałam mu jaja, ssałam je żeby potem znów walić mu konia swoja buzią

On wyjął telefon i zadzwonił, gdy ciągnęłam mu słyszałam jak mówi

-  weź Mariusza i Krzyśka i przyjedźcie do mnie, tak jest u mnie ta kurewka poruchamy sobie

- nie martw się ona marzy o kilu kutasach

Coś we mnie zadrżało bałam się ale byłam tak podniecona że nie mogłam wytrzymać

poruszałam tak mocno ustami że nie wiedziałam co się wokoło mnie dzieje i za chwilę poczułam jak jego kutas pulsuje i spuszcza sie w moje gardło.

wylizałam co do kropelki

on wstał nalał nam drinka i powiedział zabawimy sie dziś maleńka

Zadrżałam... tylko w oczekiwaniu na to co się stanie....

Siedziałam obok niego, rozmawialiśmy o pierdołach a ja czułam ogromny uciska w żołądku wiedząc że zaraz przyjdzie do nas dwóch kolegów Roberta wezmą  co będą chcieli. Bałam sie tego ale jednocześnie czułam rosnące podniecenie.

dzwonek zadzwonił to byli oni...

Chwilę później byli już pokoju...przywitali się byli całkiem kulturalni...

dotykali mnie pytali na co mam ochotę...

piliśmy drinki żartowaliśmy rozmawialiśmy, w pewnym momencie Robert wyjął torebeczkę z kokainą, rozsypał na szklanym stoliku, chłopcy wciągnęli po kilka kresek, ja też chciałam się wzmocnić ale chłopcy powiedzieli

- ty dostaniesz w inny sposób

- jak to?

- zobaczysz maleńka

Wyjęli swoje fiuty  i wsadzali je w nasypaną górkę kokainy, gdy były juz całe białe Robert kazał mi ssać ich kutasy

klęknęłam i robiłam to, lizałam na zmianę ich pały ciągnęłam je dławiłam sie nimi.

W pewnym momencie Krzysiek spojrzał na mnie wepchnął mi fiuta głęboko i spytał czy jestem gotowa, nie czekał na odpowiedź, dwaj pozostali odsunęli się na chwilę on ruszał swoim członkiem w mojej buzi, coraz mocniej i szybciej, aż w końcu walił mnie mocniej w usta niż nieraz Artur robił to w cipkę... rżnął mnie coraz mocniej krztusiłam się aż łzy leciały mi po policzkach.

W pewnej chwili poczułam jak ktoś unosi mnie od tyłu, teraz stałam  z wyprostowanymi nóżkami, pochylona i oparta o biodra Krzyśka, który walił mnie w usta a drugi właśnie wdzierał się od tyłu w moją cipkę. Poczułam jak rozpycha mi cipkę i zaczyna mnie pieprzyć, mocno i bez zbędnych ceregieli, nagle usłyszałam

- Dajcie mi też poruchać tą dziwkę

W tym momencie Krzysiek trysnął w moje usta, a Robert przekazał mnie Mariuszowi który dopraszał sie o mnie, wziął mnie za rękę i kazał dosiąść, ujeżdżałam go a dwaj pozostali komentowali mnie.

- niezła dziwka fajnie sie rusza

- no a usta ma też gorące

- ja chce sprawdzić jej dupę

- jest ciasna ruchałem w dupkę ale spróbuj sobie... skwitował Robert

Wtedy podszedł Krzysiek i zdjął mnie z Mariusza oparł o stół, Wepchnął mi całą siła kutasa w tyłek aż zawyłam i znów byłam pieprzona jak dziwka w moją ciasną dupcie.

Gdy Spuścił mi się w dupcie myślałam, że to koniec ale chłopcy pieprzyli mnie jeszcze niemal całą noc.

Zmieniali tylko dziurki i posuwali mnie jak najtańszą dziwkę, pili i pierdolili mnie raz po raz aż nie miałam juz siły obciągać im a cipka i dupcia bolały mnie tak bardzo że ledwo mogłam wytrzymać.

Spuszczali się wszędzie, w cipkę w dupcie na moje piersi brzuch twarz tyłeczek plecy w usta...

To był niesamowity wieczór i noc...

-

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...