Skocz do zawartości
illa

Dlaczego Kochankowie stają się

Rekomendowane odpowiedzi

Nie porównuj wirtualu do reallu. Tu działają całkiem inne psychiczne mechanizmy.

7 minut temu, Druh. pisze:

A więcej osób kradnie jedzenie ze sklepu bo są głodni, czy dla tego że lubią czuć tą adrenalinę, i mają złodziejstwo we krwi?

A powiem Ci, że tych drugich kiedyś w swojej karierze złapałam więcej. Ludzie kradną przede wszystkim dla adrenaliny lub by mieć więcej za free. Z głodu bardzo rzadko. 

• Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
4 minuty temu, Dragonfly pisze:

Nie porównuj wirtualu do reallu. Tu działają całkiem inne psychiczne mechanizmy.

A powiem Ci, że tych drugich kiedyś w swojej karierze złapałam więcej. Ludzie kradną przede wszystkim dla adrenaliny lub by mieć więcej za free. Z głodu bardzo rzadko. 

Dobrze Pani Profesor. 

Już więcej się nie odzywam. 

Co ja tam wiem, ja mam ledwo średnie wykształcenie. 

Przepraszam za tą ironię... ale nie mogłem się powstrzymać.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
5 minut temu, Druh. pisze:

Dobrze Pani Profesor. 

Już więcej się nie odzywam. 

Teraz traktujesz mnie protekcjonalnie. 

My tu porostu dyskutujemy opierając się na doświadczeniach i przemyśleniach. Moje różnią się od Twoich.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
5 minut temu, Dragonfly pisze:

My tu porostu dyskutujemy opierając się na doświadczeniach i przemyśleniach. Moje różnią się od Twoich.

Tak, i w tym się zgodziłem z Tobą już kilka postów wyżej. 

I podkreśliłem Ci, że Ty patrzysz ze strony kobiecej, ja z męskiej. I nasze punkty widzenia siłą rzeczy będą inne. No ale Ty i tak wiesz lepiej a moje spojrzenie jest błędne. Bo Ty masz inne obserwacje. No to nie mogłem inaczej niż: 

10 minut temu, Druh. pisze:

Dobrze Pani Profesor. 

I na pewno jest masa osób, które zdradzają bo mają naturę która nie jest w stanie sobie poradzić w monogamii (choć nawet i taka zdrada to jest ZASPOKAJANIE POTRZEB których nie mają w swoim związku). Ale jest cała masa osób które zdradzają bo nie mają nawet tych podstawowych potrzeb seksualnych zaspokojonych. Bo żona jest skupiona na dzieciach i domu, i o czym ty myślisz zboczuchu. Bo mąż pracuje od rana do nocy, a później już nie jest w stanie żonie dać tego co potrzebuje. ITD ITD ITD.  

• Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tych co zdradzają, bo w domu nie mają tego czego potrzebują namacalnie jest mniej.

Tyle, że tak łatwiej się tłumaczyć, bo to jest akceptowane. Tylko o tym mówię. 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
5 minut temu, Dragonfly pisze:

Tych co zdradzają, bo w domu nie mają tego czego potrzebują namacalnie jest mniej.

Tyle, że tak łatwiej się tłumaczyć, bo to jest akceptowane. Tylko o tym mówię. 

Ty masz takie odczucie, ja mam inne. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zapewne się ze mną zgodzi mniejszość, ale ja jakbym miał naturę, że jak w domu nie dostanę tego czy tamtego to pójdę na bok, płatny czy też nie, to nie wchodziłbym w związek monogamiczny.

Opierałbym się na partnerskich, które można skończyć w jeden dzień…

To moim zdaniem odróżnia nas od zwierząt, że potrafimy panować nad swoim popędem, naturą czy instynktem…

Też miałem różne doświadczenia i jeśli komuś obiecałem wierność to brak nastroju, klimatu czy czego tam, mnie z niej nie zwalnia…

Nikt nie jest maszyną, żeby miał widmo takie „nie dam mu to pójdzie do kochanki” ?‍♂️

• Lubię 2
  • Dziękuję 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Generalnie @ifeniks napisałeś moje słowa, które ja bym w tym temacie napisał ze 2-3 lata temu. Jednak doświadczenia które nabyłem w tym czasie zmieniły moje spojrzenie. :) Jednak życzę Ci, żebyś Ty swojego nie rewidował do końca życia. Bo to znaczy że nie znajdziesz się w takiej sytuacji która spowoduje zmianę Twojego stanowiska.

Ale jest takie przysłowie: syty głodnego nie zrozumie. I do tego też można to przysłowie zastosować. 

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zbyt łatwo genaralizujecie i oceniacie, ja już w tym temacie wypowiedziałam się, więc powtarzać się nie będę. Trochę to dziwne, co tu czytam... ?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@BlackBetty stwierdzenie faktu nie jest od razu oceną. Dlaczego tak wiele osób stawia przy tym znak równości? 

Nie unikam faktu, że zdradzałam @skrzata, bo lubię smakować. Nie unikam też faktu, że ludzie robią to z różnych pobudek. Moim zdaniem częściej z tych co ja. Zdaniem @Druha jest odwrotnie.

Ale ja i @Druh. w tej dyskusji  w żadnym miejscu nie oceniamy.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...