Skocz do zawartości
illa

Dlaczego Kochankowie stają się

Rekomendowane odpowiedzi

Może się kompletnie mylę, ale czy nie jest przypadkiem tak ze facet staje się "Kochankiem" z tych samych mniej więcej powodów z których dziewczyna staje się "Hot wife" ? Brak satysfakcjonującego seksu może być oczywiście jednym z nich (nawiązuje tu do oryginalnego pytania) ale chyba raczej to zbyt proste wytłumaczenie...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Może się kompletnie mylę, ale czy nie jest przypadkiem tak ze facet staje się "Kochankiem" z tych samych mniej więcej powodów z których dziewczyna staje się "Hot wife" ?

Myślisz, że każdą żonę/dziewczynę kochanków podnieca to, że jej partner bzyka inne? :D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Myślisz, że każdą żonę/dziewczynę kochanków podnieca to, że jej partner bzyka inne?

Nie wiem jak autor poprzedniego wpisu, ale ja sądzę - oczywiście , że każdą :) tylko zdecydowana większość jeszcze o tym nie wie :D

A na poważnie to uważam, że zazdrość mamy wdrukowaną przez normy społeczne, przez to, że wychowujemy się w społeczeństwie, które w pewien sposób "wymaga" od wszystkich wierności. Jak ktoś ma inne podejście to jest mocno na cenzurowanym. To wymaga cholernych pokładów pewności siebie i wiary we własne 'ideały" aby umieć się przed tym powszechnym podejściem obronić.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

zazdrość mamy wdrukowaną przez normy społeczne

W 100% się zgadzam.

Nawet jak z partnerem/ką nie wiąże już seks, to ma być wierny/a i basta! ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W 100% się zgadzam. Nawet jak z partnerem/ką nie wiąże już seks, to ma być wierny/a i basta!

Mnie najbardziej bawi (przez łzy niemal), a jednocześnie szokuje sytuacja z którą spotkałem się już kilkukrotnie - facet się znęca psychicznie nad żoną, ale żyją razem i nikt ani słowem nie współczuje Kobiecie. Ale jak Ją raz zdradził to pocieszycielek jest w pizdu. Akurat sprawę znam od tej strony, ale założę się, że w drugą stronę też jest to nie mniej powszechne, tyko mało który facet się do tego przyznaje.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Myślisz, że każdą żonę/dziewczynę kochanków podnieca to, że jej partner bzyka inne? :D

Pewnie nie, ale założę się ze większość kochanków staje się bardziej czuła i namiętna dla swoich stałych partnerek właśnie dlatego ze maja kochankę. Swoją droga, mam nadzieje ze podniecenie stałego partnera nie jest głównym powodem poszukiwań kochanków przez hotki ... ze mimo wszystko szukają czegoś również dla siebie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Swoją droga, mam nadzieje ze podniecenie stałego partnera nie jest głównym powodem poszukiwań kochanków przez hotki ... ze mimo wszystko szukają czegoś również dla siebie.

Oczywiście, tylko bez przyzwolenia i podniecenia stałego partnera zapewne wiele z nas by go nie zdradziło fizycznie.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Oczywiście, tylko bez przyzwolenia i podniecenia stałego partnera zapewne wiele z nas by go nie zdradziło fizycznie.

Ja zdecydowanie bez tej satysfakcji R nawet bym o zdradzie nie pomyślała. W domu wszyscy zdrowi, sprawni z mocą wyobraźni :)

I właśnie ta jego wyobraźnia mnie tu sprowadziła. A teraz idąc przez meandry cuckoldu dość konkretnie rozważam by i on mógł spróbować być Kochankiem... I tu już w naszym dialogu zaczyna się jego droga...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 17.01.2017 o 23:21, Wiki pisze:

Wydaje mi się że nikt jeszcze nie wspomniał o tym jakim olbrzymim motorem jest ciekawość , zwłaszcza dla męskiej psychiki.

Wspominałem o tym jakieś pieć tysięcy razy na przestrzeni niemalże dziesięciu lat, że to właśnie ciekawość jest motorem napędowym wszystkiego.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No, zgadza się,  ja miałam na myśli  że to  zdaje się nie padło jeszcze  w  tym temacie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...