Skocz do zawartości
illa

Dlaczego Kochankowie stają się

Rekomendowane odpowiedzi

Są kobiety "spełnione" w rodzinie, które sexu nie potrzebują.

Równie kontrowersyjna co cywilno-odważna teoria, iż kobiety “spełnione w rodzinie” nie wychylają się ze swoimi marzeniami poza małżeńskie łoże, zwłaszcza gdy małżonek nie nie pasuje lub szwankuje.

Gdzie jeno przesypiają noce, oczywiście, ponieważ "seksu nie potrzebują"...

C'mon..

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wiecie co, dziewczęta, a ja jestem żoną, długoletnią, nieznudzoną. Mam ochotę, jestem namiętną kochanką i podniecam się przy moim mężu naprawdę. I wprowadzam adrenalinkę i rozkosz.Jestem ciągłym staraniem, niezgłębioną nowością mimo wieloletniego związku.Żony też są takie!!!

Moze?, kochana, nigdy nie odwazylabym sie napisac, ze to jedyne powody! Po prostu nie jestescie w tym dlugoletnim zwiazku calkiem sami :).

My tez cieszymy sie soba, moze wlasnie dlatego?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Po prostu nie jestescie w tym dlugoletnim zwiazku calkiem sami :).

A widzisz - to nie do końca jest tak. Opowiem Ci kiedyś w cyklu "Nasze historie prawdziwe" :-P

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Red Women

To dla mnie wydaje się dziwne bo wystarczy porozmawiać i sytuację można zmienić. A takie skarżenie się to kojarzy mi się z takim "Biedny Pokrzywdzony Miś" w skrócie pierdoła nie facet :)

Nie zawsze współmałżonek ,lub partner/ka wyrażaja ochtę rozmowy.....większość udaje ,że nie ma problemu dlatego jest tak wiele zdrad.

A czasem zasiedzenie powoduje chęć "spróbowania " czegoś nowego.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cyba wszyscy macie po trochu rację...

Do kobiet dodał bym jeszcze "brak wolnej głowy" czy jak to tam nazwać... Obowiązki, praca, dom, dzieci (również te dorosłe - tak tak... o nas beztroskich, nieodpowiedzialnych, niezadbanych i bezproblemowych facetów mi chodzi).... no i te kobiety poprostu nie mają głowy do zabawy z partnerem.

Za to jak pojawi się jakiś szarmancki, umiejący słuchać, odpowiedzialny, zadbany, wykazujący zaangażowanie facet... to w połączeniu z zabawą - staje się również zarzewiem ognistego romansu.

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Red Women

Zgodzę się.............ale co z szukaniem "czegoś nowego" z czystej ciekawości? Można mieć co wieczór zajbi..ą kolację w domu, nie wątpię ;) Tyle, że to chyba normalny ludzki odruch, chęć poszukiwania nowych wrażeń, doznań............chyba, że ja jestem "siakiś" inny :P

A ja z ciekawości bym chyba nie potrafiła....;-)

Raczej z oczarowania drugą osobą , takim czymś co ściśnie na chwilę w dołku....miałam tak już -jak zaiskrzy i  nie wadomo skąd nadeszło i zawsze tak nagle;-)

A z ciekawości to mogę pooglądać gwiazdy w czasie "deszczu meteorów";-)))))

Cyba wszyscy macie po trochu rację...

Do kobiet dodał bym jeszcze "brak wolnej głowy" czy jak to tam nazwać... Obowiązki, praca, dom, dzieci (również te dorosłe - tak tak... o nas beztroskich, nieodpowiedzialnych, niezadbanych i bezproblemowych facetów mi chodzi).... no i te kobiety poprostu nie mają głowy do zabawy z partnerem.

Za to jak pojawi się jakiś szarmancki, umiejący słuchać, odpowiedzialny, zadbany, wykazujący zaangażowanie facet... to w połączeniu z zabawą - staje się również zarzewiem ognistego romansu.

Ojej ja Ty doskonale się znasz;-)

Tak to jest droga zakończona sukcesem ....."kury domowe" często bardzo sexi kobietki są niedoceniane przez swoich mężów,partnerów......a tu nagle taki "grom z jasnego nieba" hehe   i cóż począć -nic tylko się oddać przyjemności ;-)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ja z ciekawości bym chyba nie potrafiła....;-)

Raczej z oczarowania drugą osobą , takim czymś co ściśnie na chwilę w dołku....miałam tak już -jak zaiskrzy i  nie wadomo skąd nadeszło i zawsze tak nagle;-)

A z ciekawości to mogę pooglądać gwiazdy w czasie "deszczu meteorów";-)))))

Ojej ja Ty doskonale się znasz;-)

Tak to jest droga zakończona sukcesem ....."kury domowe" często bardzo sexi kobietki są niedoceniane przez swoich mężów,partnerów......a tu nagle taki "grom z jasnego nieba" hehe   i cóż począć -nic tylko się oddać przyjemności ;-)

Napisałem dokładnie tak, cyt. :"ale co z szukaniem czegoś nowego z czystej ciekawości?" - nie miałem na myśli "bzyknięcia" kogoś bom ciekaw :) Być może za dosłownie odczytała Pani moje sowa. Otóż chciałem tylko zadać krótkie konkretne pytanie na które dostanę krótką konkretną odpowiedź :D I tak też się stało ;)

A co do tego o czym pisze Pani dalej, zgadzam się z Panią w 100% Też należę do tych "kochliwych" osób, które lubią bardzo jak iskrzy!  :evil: A teraz kamienujcie mnie za słowo "kochliwy", jestem gotów  :kwi:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

prosisz - masz

Dołączona grafika

• Lubię 1
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

prosisz - masz

Dołączona grafika

Dziękuję, lubię bardzo! :D Wiedziałem, że na "nasze" Hotki można zawsze liczyć  :kwi:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

mnie nie razi słowo "kochliwy" - rozumiem, jaki przekaz niesie i tyle

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...