Skocz do zawartości
dst

ciotka i lot do nieba

Rekomendowane odpowiedzi

W moim życiu od zawsze był sex.Od najmłodszych lat, bo jak pamiętam pierwsze doznanie erotyczne miałem w wieku ok 7 lat.zaskoczyłem ciotkę /12 lat starsza / gdy się rano ubierała i zobaczyłem czuprynę poniżej pępka . Poczułem falę gorąca i jakiś dziwny niepokój w brzuchu.Ciotka niespeszona roześmiała się widząc moje zmieszanie i podeszła do mnie mówiąc , co podglądasz już dziewczyny ?. Sprawdziła też ręką mojego ptaszka jak zareagował na jej widok. nie ukrywam że zareagował . Skomentowała to tylko słowami no no ! Następnego dnia wyjechałem z nią na wieś na wakacje.Spaliśmy na sianie na strychu i przebudziłem się czując jej rękę jak bawi się moim ptaszkiem. Udawałem że śpię .Po chwili zsunęła się niżej i wzięła go do buzi . Nie jestem w stanie opisać co wtedy czułem ale było to fajne .Słyszałem jej szybki oddech a właściwie sapanie i nagle jakoś dziwnie zajęczała cichutko . Za niedługo usłyszałem jej pochrapywanie , i sam zasnąłem błogo z karuzelą myśli w głowie bo wszystko to nie było dla mnie czymś tak oczywistym jak dziś. Następne noce wyglądały podobnie, zaczynało się od tego że przytulała mnie mocno nie czekając aż zasnę, czasem całowała mnie uprzednio tłumacząc jak mam to robić i ocierała się cipką o mojego twardego ptaszka.W czasie dnia nie było żadnej rozmowy czy działań z jej strony a ja też nikomu nie pisnąłem o tym słowa.Czułem podświadomie że w świecie dorosłych to co ona robi ze mną jest zakazane i nie właściwe. Mnie natomiast to się bardzo podobało praktycznie o niczym innym nie myślałem przez cały dzień i nie mogłem się doczekać wieczoru.Wakacje się skończyły przyjechał po mnie ojciec, a ja już tęskniłem do następnych wakacji.Były podobne, choć nie tak często bo ciotka wracała ze wsi czasem nad ranem i natychmiast zasypiała.Następne wakacje spędzałem u rodziny ojca . Nie byłem z tego zadowolony ale cóż mogłem poradzić,to dorośli decydowali.Obok dziadków mieszkało dwie rodziny pod lasem gdzie były dziewczyny w moim wieku i z jedną z nich zacząłem podobne zabawy jak ciotka ze mną.A zapomniałem dodać że pod koniec drugich wakacji ciotka poprosiła bym ją pobawił językiem. Zrobiłem to z lekkim oporem wewnętrznym i dość nieporadnie, ale w miarę działania i widząc a właściwie słysząc jej reakcje nabrałem wprawy w tym i udoskonalałem technikę.Ta koleżanka u dziadków , Gosia, musiała już wcześniej mieć jakieś doświadczenia bo nie broniła się jak włożyłem jej rękę do majtek. Gdy wszyscy byli w polu my w stodole na sianie u góry namiętnie trenowaliśmy nasze zabawy.Bardzo się jej spodobało gdy jej wylizałem cipkę , bo tego nie znała . próbowałem włożyć jej do cipki ale było to takie nieporadne i bez większych efektów. Następne wakacje spędzałem z ciotką. Na powitanie skomplementowała mnie jaki to niby kawał chłopa ze mnie i przy witaniu tak mokro mnie pocałowała że aż mi się w głowie zakręciło.Niestety dwa dni musiałem czekać na łakocie bo ojciec pomagał w polu . Od pierwszych zabaw z ciotką mój ptaszek z 9 cm urósł do 12 i ku zadowoleniu jej.Była na jego stan bardzo zadowolona , i natychmiast całego połknęła.Po około15 tu sekundach wrzasnąłem chcąc to zrobić jak najciszej i trysnąąąąąąąąąłem.świat zawirowała ja uniosłem się do nieba i wtedy zrozumiałem cały sens sexu. Długo dochodziłem do siebie . W rewanżu ssałem ciotkę jak super odkurzacz.Na efekt długo nie czekałem.Piękne to były wakacje ciotka wzbogaciła repertuar o pozycję na jezdzca i klasycznie . niekiedy zabawa trwała 2 , 3 godz bo mój mały był cały czas na baczność a ona potrafiła mieć nawet 5 orgazmów. Następnego dnia wprawdzie była wykończona ale wieczorem na nowo chętna .nieszczęśliwy byłem kiedy miała okres , ale wtedy jeszcze tego dokładnie nie rozumiałem i nie wiedziałem o co chodzi. To były najpiękniejsze wakacje w życiu moim , i ostatnie bo wyszła za mąż i wyjechała z mężem na śląsk. Bawiliśmy się ze sobą jeszcze parę razy pózniej , ale o tym innym razem. Jutro opowieść o sąsiadce

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

piekne opowiadanie i przezycie tez by tak chcial z taka ciatka

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...