Skocz do zawartości
saun

Cameltoe

Rekomendowane odpowiedzi

Pamiętam jak na zajęcia przyszła dziewczyna w szarych leginsach, które wrzynały jej się pokazując cały zarys waginy.

Każdy facet miał bałagan w głowie...

Czarne tak dokładnie nie eksponują...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Załączone miniatury

W ramce ze zdjaęciem jest pytanie "Po co?"

Odpowiem
Aby tych co TO brzydzi jescze bardziej brzydziło :).

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cameltoe jest dla mnie sexy jeśli wygląda dyskretnie. Tylko lekko widoczne i może jakaś bluza czasem zakrywająca. Zbyt wyeksponowane wygląda wulgarnie podobnie jak facet z ptakiem obrysowanym spodniami.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A dla tych co by chciały a nie mogą...

Ja się dziwię, że Kim Kardashian (albo inna "celebrytka")nie wpadła na to aby oprócz powiększania sobie tyłka nie powiększyć sobie warg sromowych.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Aby tych co TO brzydzi jescze bardziej brzydziło

Nie chodzi o to, że TO brzydzi, bo to jakbyś powiedział, że brzydzi Cię Twój penis. ;)

TO wyeksponowane, w nieodpowiednim ku temu czasie i miejscu wygląda wulgarnie i niestosownie.

Nie idzie się do wiekowej cioci na imieniny ze stojącym fiutem, w obciślutkich spodenkach kolarskich, prawda? ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

wrzynały jej się pokazując cały zarys waginy

A to ciekawostka, bo choćby miały mi się wrzynać aż po szyję, to zarysu WAGINY nikt by nie zobaczył. ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A to ciekawostka, bo choćby miały mi się wrzynać aż po szyję, to zarysu WAGINY nikt by nie zobaczył. ;)

Leginsy z golfem.

A tak na serio to czasem widać ogólny zarys a czasem materiał wchodzi pomiędzy wargi i wszystko eksponuje.

Szczególnie jeżeli leginsy mają kolor np. szary.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A tak serio to wagina to jest pochwa i choćby nie wiem co robić, można i na rzęsach tańczyć, to nie wyeksponuje się ubiorem czegoś, co jest wewnątrz ciała. :D

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

choćby nie wiem co robić, można i na rzęsach tańczyć, to nie wyeksponuje się ubiorem czegoś, co jest wewnątrz ciała.

a podobno chcieć to móc;-))

kto chce znajdzie sposób;-) kto nie chce..........

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

albo raczej  niezdrowe.

życie też jest niezdrowe, zazwyczaj nawet śmiertelnie;-)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...