Skocz do zawartości
saun

Cameltoe

Rekomendowane odpowiedzi

do tej pory mam przed oczami (a minęło wiele lat) koleżankę w spodniach garniturowych z tymże zaznaczonym kopytem, do tego buty czółenka i białe skarpety frotte  :facepalm:

PADŁEM :lach:

Co do wątku to mi się podoba cameltoe :) sam nieraz na ulicy zauwarzyłem i nie powiem działa podobnie jak sutki przebijające się przez koszulkę :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Z różnych powodów nie udzielam się tak aktywnie jak kiedyś, ale jak przeczytałem ten wątek, to nie mogłem nie zareagować.

Zaznaczam, że jestem fanem ładnego rysunku tej części kobiety (innych części również).

Szedłem tak sobie ulicą i szczególnie obserwowałem inkryminowane w wątku "części" płci pięknej.

Ładnie dopasowane spodnie (bo przecież nie sukienki), widziałem u 2-3, reszta ma jakieś nieregularne fałdy,...

i to jest dopiero "ohydne".

Jak można określić, że cameltoe  jest w jakiś szczególny sposób "niezwykłe". Nie podnieca mnie to w jakiś szczególny sposób, ale tez nie przechodzę obojętnie wobec takiego obrazka. Jaką trzeba mieć wyobraźnię, aby w najbardziej dokładnie dopasowanych jeansach, zobaczyć coś niezwykłego???

Wyobraźnia to wspaniała rzecz,...

...no chyba, że spodnie są z tiulu jedwabnego :).

...dziwne, że cameltoe (statystycznie) najbardziej brzydzi kobiety :-x.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie moja bajka ,zdecydowanie tego chwytu nie używam. Moja kumpela z lat szkolnych tak łaziła... I mam traumę od samego patrzenia...bo ona te ciuszki zawsze kuźwa za małe miała i wszystko jej się wylewało...bleeh.

Chociaż myślę, że to kwestia estetyki,jeśli dziewczyna super zgrabna i ją lekko materiał gwałci...to lubię popatrzeć jak co dyskretnie poprawia... :)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

...dziwne, że cameltoe (statystycznie) najbardziej brzydzi kobiety .

może dlatego, że jednak procentowo jest najwięcej pań hetero niż bi czy homo to raz, a dwa że zdecydowanie lepiej prezentuje się bez wciskania rajt, leginsów, tiulów lecz w ładnie prześwitującej bieliźnie lub bez? :-P  

wiesz, niekiedy mężczyzna też ma za wysoko uniesione spodnie i wygląda, łomatko, w zasadzie nie wygląda :facepalm:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

...dziwne, że cameltoe (statystycznie) najbardziej brzydzi kobiety :-x.

Tak dziwne to jest.

Kilka lat temu byliśmy na wakacjach nad polskim morzem - nie byliśmy w klimacie cuckold - nawet nie wiedzieliśmy co to słowo oznacza.

Ritta miała swoje ulubione leginsy- czarne bardzo obcisłe.

Na wieczorny spacer po promenadzie je założyła jak by nigdy nic - tak jak zawsze.

Wstąpiłem do sklepu i jakiś czas szedłem za Nią.

Wcześniej nie zwracałem na to uwagi ale mężczyźni zwyczajnie odwracali głowy a najlepiej przeszliby jeszcze raz i przyjżeli sie dokładniej. ;)

No cóż poprosiłem Rittę aby poszła się przebrac bo chyba tak nie wypada...dostałem zjebke ale mniejsza o to.

Dzisiaj w życiu bym tak nawet nie pomyślał...a wręcz zachęciłbym  Ją do tego.

Panowie niech sie oglądaja a zdanie Pań (ich żon) miałbym w dupie. :D;)

...a tak poważniej trzeba wiedziec gdzie i kiedy można się tak ubrać - trzeba mieć to wyczucie i takt.

Bardzo lubię. ;)

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A dla tych co by chciały a nie mogą...

post-16450-0-04146000-1494102519_thumb.jpeg

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A dla tych co by chciały a nie mogą...

O fak.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

mało tego, uważam że do tego rodzaju ekspozycji warunkowo muszą być piękne zgrabne nogi...

to nie wystarczy.  Poniewaz jesto to demonstracja najbardziej seksualna sposrod innych form noszenia sie wsrod innych, bez odpowiednio i mocno uzasadniajacego kontekstu bedzie to wulgarne. Sama zgrabnoscia nog tego sie nie obroni.

Ktos tu wspomnial o plazy - to jest miejsce w ktorym taka ekspozycja cipki moze sie lepiej obronic, a nawet dobrze wypasc. Ale wtedy tez wymaga to uzasadnienia i tu zgrabnosc ciala pomaga, wsrod innych, podobnie zgrabnych cial.  Pomaga, ale sama z siebie tez nie zalatwia sprawy z automatu.  Jak sie wychodzi z wody, czasem samo sie to robi i to jest - przez chwile - najlepsze uzasadnienie.   Przez chwile, wtedy z kolei zgrabne nogi nie sa konieczne.

Jak nie ma dobrego kontekstu, to jest osmiornica zdychajaca na brzegu morza.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moja kumpela z lat szkolnych tak łaziła... I mam traumę od samego patrzenia...bo ona te ciuszki zawsze kuźwa za małe miała i wszystko jej się wylewało...bleeh.

I to jest dopiero kontekst !  zabojczy.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

I to jest dopiero kontekst !  zabojczy.

może dlatego, że jednak procentowo jest najwięcej pań hetero niż bi czy homo

procentowo najwiecej jest kobiet bi, tylko czesc z nich o tym nie wie dopoki nie sprobuja.

Ale nie wiem, czy mialoby to akurat wyjasniac ich mniejsza ochote - o ile faktycznie tak jest - na takiego rodzaju noszenie sie.  Jako mezczyzna moge tylko zgadywac, ze poza innymi wzgledami, nie jest to wygodne, albo raczej calkiem niewygodne i niezdrowe.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...