Skocz do zawartości
saun

Cameltoe

Rekomendowane odpowiedzi

Dziękuję za wypowiedzi. Nasuwa się wniosek, że niektórzy panowie lubią takie widoki, panie raczej wolą tak nie wychodzić na ulicę. A może jednak znajdzie się jakaś Pani, która tak się ubiera nie tylko w domu?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moim zdaniem to jest zupełny brak stosowności i totalnego bezguścia (podobnie jak wystające stringi ze spodni), na tzw. ulicy,

na plaży owszem.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

okoliczności są najważniejsze ...

nie w każdym przypadku, nie w każdych okolicznościach ...

ale nie mam nic przeciwko ;) , choć czasem bywam "porażony" widokiem nie pasującym do miejsca lub sytuacji :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie się dowiedziałem co to cameltoe  :oops: Swoją drogą jakaś ładniejsza nazwa na to zjawisko by się przydała. 

Na ulicy to przekrój wiekowy przechodniów jest różny i może to być nie na miejscu, więc chyba bez przesady...

Na plaży to jak najbardziej, nawet chyba bardziej niż jak najbardziej  :D Plażą można wiele usprawiedliwić, nawet jeśli chodzi o pozory...

Ogólnie nie mam oczywiście jako facet nic przeciw takim widokom czy kreacjom (w odpowiednich okolicznościach) partnerki.

P.S. A stringi wystające ze spodni (najlepiej tak naturalnie) baaardzo lubię i nie wiem czemu kobiety to zazwyczaj za objaw "złego gustu" uważają 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Fajny widok, podobnie jak piersi bez biustonosza pod bluzką.

Piersi bez stanika wyglądają fajnie, choć nie zawsze....

Natomiast odnośnie dolnej partii mam takie samo zdanie... 

Moim zdaniem to jest zupełny brak stosowności i totalnego bezguścia (podobnie jak wystające stringi ze spodni), na tzw. ulicy,na plaży owszem.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Piersi bez stanika wyglądają fajnie, choć nie zawsze....

Natomiast odnośnie dolnej partii mam takie samo zdanie... 

Piersi(nie obwisłe) "na luzie" pod delikatna bluzką jak najbardziej seksowne, uwodzicielskie, prowokujące.Dolne partie odciskające się przez tkaninę to kompletna porażka. Dla mnie brak smaku.Lepiej założyć mini i być bez majtek ;-)albo ubrać taki strój aby mężczyźni snuli domysły: ma te majtki czy tez nie? Panowie kobieta musi być tajemnicza i nie można tak wszystkiego podać na tacy;-)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Może jestem dziwny, ale piersi "obwisłe" jak napisał mój przedmówca bardzo mnie kręcą, a odpowiednio wyeksponowane cameltoe np. na plaży to jest widok który mnie porusza do głębi. Ale każdy ma swoje zdanie i cieszę się że je wyrażacie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

dla mnie jest to obrzydliwe zjawisko...to spotykane na ulicy... bo niestety najczęściej kobieta wówczas wygląda jakby ubrała się w za małe ciuchy... do tego po bokach wylewają się inne elementy nadciała....

chodzi o umiejętną estetykę zgrania tego jednego widocznego fragmentu z resztą sylwetki i elementów odzieży... mało tego, uważam że do tego rodzaju ekspozycji warunkowo muszą być piękne zgrabne nogi... 

do tej pory mam przed oczami (a minęło wiele lat) koleżankę w spodniach garniturowych z tymże zaznaczonym kopytem, do tego buty czółenka i białe skarpety frotte  :facepalm:

w domowym czy kochankowym zaciszu, jak ktoś lubi... proszę bardzo... ale to co nam się na ulicach prezentuje mnie osobiście odrzuca 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...