Skocz do zawartości
saun

Cameltoe

Rekomendowane odpowiedzi

Pierwsze pytanie do Pań: Czy Panie jako hotki chodzicie w ciuchach eksponujących cameltoe, czy Was to kręci?

Drugie pytanie do rogaczy: Czy Wasze Panie tak się ubierają i czy Was to kręci?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mój małżonek uwielbia.

Mnie to krępuje , ale robię to czasem zeby Mu sprawić przyjemność :P

Po domu często , gdzieś publicznie rzadziej .

Za to jak widzę takie " przypadki" na ulicy , to mnie glupawka łapie i nie mogę przestać chichotac .

Bo niestety, dobrze to to nie wyglada :D

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak zwykle jest to kwestia gustu. Osobiście lubię takie widoczki u Pań na ulicy.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja jeżeli mogę się wypowiedzieć, to raczej nie jestem zwolennikiem takich widoków ;)

Nie wygląda to dobrze............z resztą, to tak jak by facet pokazywał "oczy ważki" :P 

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek zus

na ulicy nie do końca ciekawy widok

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie mówcie, że wszyscy tutaj są przeciw takim widokom.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Damiansexxx

Mi sie podoba

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wszystko zależy od okoliczności - np. na plaży jest jak dla mnie OK i kręci mnie, jak moja żona ma micro bikini właśnie z cameltoe.... 

Spacerując po plaży brzegiem morza - obserwując spojrzenia innych - troche nas kręci :P

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Fajny widok, podobnie jak piersi bez biustonosza pod bluzką.

Trochę ekscentryczne jak na wyjście na ulicę, ale pamiętam znajomą, która kiedyś zrobiła taki pokaz.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...