Skocz do zawartości
Cuckoldplace

Poranek w klimacie UC sissy maid :) niezła zabawa.

Rekomendowane odpowiedzi

tak z bullem. 

Jak znajdą odpowiedniego kochanka, to hotka będzie zaspakajana, a rogacz (sissi maid) będzie mógł się realizować w swoich pragnieniach.

To forum daje duże możliwości...

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawy eksperyment. Nie miałem jeszcze do czynienia z takim układem, ale do póki nie musiałbym bzykać sissy jestem za.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

UF. To kamień z serca.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie koniecznie mój klimat, ale zdecydowanie popieram.... 

Nie ma co się przejmować krytką. Im brakuje wyobraźni albo co gorsze czują się nie spełnienie i jako komuś się udaje to ......

W każdym bądź razie Twój temat będzie przeze mnie często odwiedzany.

Pozdrawiam

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

odezwijcie sie do mnie w zw z waszym ogloszeniem

To może ja się odezwę do Ciebie. Regulamin PK34:  

Ponadto Administrator ograniczy funkcjonalność konta Użytkownika, który nie posiadając na swoim koncie aktywnej usługi VIP, próbuje omijać limity skrzynki PW, przejawiające się jako spamowanie prośbami o kontakt w publicznych tematach na Forum, statusach, opisach Profilu.

Kara, jak wyżej.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Szkoda, że nie jesteście z Trójmiasta bo chętnie zająłbym się twoją żonka a ty byś Nam usługiwał najlepiej jak potrafisz. Już byśmy się o to postarali byś był najlepszą sissy w kraju :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...