Skocz do zawartości
Zouza

Bo on/a z nim/nią i między nami nic nie będzie. Co jeszcze odstraszy?

Rekomendowane odpowiedzi

Tak zwyczajnie.... Kobieta przyjaciela jest święta! Kobieta mojego rywala zyskuje na atrakcyjności! 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nawet jest takie powiedzenie -Co wydarzyło się w Vegas, zostaje w Vegas (nawet przy bdsm).

Szacunek dla 2 osoby trzeba mieć zawsze (jeżeli -tutaj naraże się może na bana/atak- druga osoba na to zasługuje. Co to oznacza-zachowuje się do mnie fair i życzliwe (bo napisać "po ludzku"-dla niektórych oznacza to tylko powiedzenie na odchodzne "do widzenia").

Wg. mnie cuckold to coś wiecej niż sex, to pewnego rodzaju relacja-oparta na szacunku, zrozumieniu, dyskrecji, zaufaniu ... . (Nie trzeba zawsze spotykać się na sex-można na kawę, piwko gdzieś wspólnie wyjść (i być człowiek a nie "napalonym samcem-ala bykiem"), zadzwonić do tej osoby i spytać się co słychać, albo nawet wysłać życzenia na święta.)

Ja nie lubię być numerkiem, tracę wtedy zainteresowanie taką osobą (mimo,że może ona mnie podniecać, to jednak jest taki "blok" w mózgu).

Jak widzę moją ex (nie koniecznie wchodzę tutaj w cuckold) to mi to nie przeszkadza, cieszę się, że ma kogoś i jest szczęśliwa.

Jeżeli chodzi o kochankę (jeżeli rozstaliśmy się na normalnych zasadach) - mały uśmiech (na wspomnienie chwil),a potem niech uważa na siebie (czasami nawet mam tak,że z ex kochankami piszemy do siebie-spotykamy się na kawę-jesteśmy ludźmi).

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zgadzam się  z Tobą - gdy drzwi szeroko rozumianej alkowy zamykają się dużo może się zdarzyć. Jednak po wszystkim szacunek, zaufanie jest bardzo ważne jak nie najważniejsze. 

T...mam poczucie ze sie baaaaardzo dobrze rozumiemy :P

G.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

R: Zou, wybacz ale nie do końca zrozumiałem postawione pytanie - może to przez brak porannej kawy ;) Czy chodzi Ci o to, czy wybierając potencjalnych partnerów do zabawy, możemy odrzucić lub zaakceptować ich kandydaturę, kierując się tym, że wcześniej byli z daną osobą (którą dajmy na to nie koniecznie darzę sympatią)?

Nie. To nie ma znaczenia. Z prostej przyczyny. Zbyt mało znam daną osobę by na tej podstawie oceniać jej wybór. Poza tym przecież nie znam szczegółów relacji czy to było raz czy na dłużej.

A i jeszcze jest tak, że choć mam swoje jakieś zachowania / postawy erotyczne to nie są one maszynowo powtarzalne. Z każdym mężczyzną jest po prostu inaczej.

Zatem wszelkie oceny po jego wcześniejszych wyborach nie mają sensu.

Jedyne co mi się uruchamia to pytanie, czy ów kandydat gra fair wobec tamtej osoby i czy przypadkiem się nie wpieprzam w jakąś relację. Jednak nie mam żadnych oporów zadać pytania wprost i pozostaje mi wierzyć w szczerość odpowiedzi.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tak zwyczajnie.... Kobieta przyjaciela jest święta! Kobieta mojego rywala zyskuje na atrakcyjności!

A tu mam nieco inaczej. Zarówno mężczyzna mojej przyjaciółki, jak i kochanek rywalki są nietykalni.

Może to solidarność jajników się odzywa. Nie mam potrzeby odbijania mężczyzn.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A jak jest w cuckold?

Napisałam powyżej, że zadaję pytanie owemu panu i pozostaje mi wierzyć w jego odpowiedź. I wtedy zakładam, że nie "odbijam".

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Proszę o cholernie SUBIEKTYWNE odpowiedzi.

proszę uprzejmie... maksymalnie subiektywnie będzie 

pierwszy przykład: ma w znajomych bzyliard kobiet, list do mnie ma tytuł  np. "dla iko" / "iko" / "co u iko słychać?"  - i ja już wiem, że pan idzie szerokim łukiem, nie tracąc czasu na mnie poznanie, tylko od czasu do czasu się odezwie, a nuż chwycę haczyk :D 

drugi przykład: gdy czuję się wytypowana przez pana i wiem, że jestem kolejną na liście (akurat ja preferuję nie jednorazowe spotkania) - ja takie rzeczy widzę i mi to przeszkadza osobiście bo lubię czuć się wyjątkowa 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...