Skocz do zawartości
SexFans

Jacuzzi Club Gdańsk

Rekomendowane odpowiedzi

ON:

Przybyli, zobaczyli, wytrysnęli  :redevil:

Odwiedziliśmy tenże przybytek rozpusty cielesnej w sobotę. Pierwsze nasze zdziwienie- brak za wejściem głównym recepcji, a może dokładniej recepcjonistki. Nikogo ni widu ni słychu. Na całe szczęście miła pani zlitowała się nad świeżakami i wyszła po nas. Tak więc dobra rada: jesteś pierwszy raz i nie wiesz gdzie iść- "follow the cat" (na właściwych wewnętrznych drzwiach do klubu jest tabliczka "uwaga zły kot").

Dalej wiadomo- po podróży kąpiel, ubranie się, hotka przed lustrem... (dziwne spostrzeżenie: hatka spędzająca czas przed lustrem nie jest tak irytująca  :mrgreen: ). Po godzinie dwudziestej ruszamy- pierwsze wejście do jaskini lwa. Wrażenie: mało osób, a my jesteśmy jak na patelni. Na całe szczęście mam słaby wzrok i poza Hotką mało co widzę :evil: . Zostaliśmy oprowadzeni po strefach, porozmawialiśmy chwilę- i na pierwszy ogień poszła zmiana kreacji: (u hotki) Z: gorsetu, majtek, pończoch, szpilek; NA: gorset, majtki, klapki. Powód: wchodzenie i wychodzenie z jacuzzi, sauny... ile można się z tym męczyć? Na koniec i tak stwierdziliśmy że następnym razem nie bierzemy gorsetu: tyle razy ściągać i zakładać...; (u mnie) Z: koszula, majtki, klapki; NA: majtki, klapki.

W korytarzu wejściowym do części klubowej (przed częścią barową) znajdują się szafki. W środku ręcznik, zostawiamy tam rzeczy, a numerek szafki jest naszym "kontem".

Porozmawialiśmy z osobami które bywają w klubie i dowiedzieliśmy się czemu to jest tak niska frekwencja: w najbliższy weekend jest organizowana duża impreza na dzień kobiet. Logicznie tak właśnie wychodzi że weekend przed dużą imprezą w klubie są "pustki" (spokojnie licząc tego dnia było może 30-40 osóB).

Jeśli chodzi o atmosferę i klub: atmosfera jest przyjazna, obsługa miła, pokoje czyste. W każdym pokoju (albo na korytarzu) są świeże prześcieradła, ręczniki papierowe, kilka gumek w pokojach (coś widać zmienili, ponieważ wcześniej z opisów wynikało że gumki były tylko w barze). Każdy sprząta po sobie, a przynajmniej nie widzieliśmy by był bałagan albo coś brudnego. Goście byli w różnym wieku (na oko od 25 do 55), o różnym wyglądzie (szczupłe dziewoje, jak i uśmiechnięte kobiety z fałdkami; napakowani jegomoście i starsi panowie), o różnej "klasie"- skracając- jak to ludzie.

Po 22 w sali "bufetowej" można się posilić, napić kawy.

Mniejsza frekwencja spowodowała że pokoje praktycznie nie były zajęte, zawsze można było poszukać jakiś wolny kąt, niestety panowie single mieli troszkę biegania i polowania na "ofiary"- dlaczego w części barowej jakoś nie mogli przyjść i zagadać? ( :idea:  bo oni nie na rozmowy przyszli).

Punkt kulminacyjny: "oczy szeroko zamknięte". Sceptycznie na to szedłem, wręcz H mnie zaciągnęła. Peleryna, maska (i jak tu do cholipki okulary ubrać by nie spadały?), kadzidełka, dym, ciemno i mroczna muzyka. W pomieszczeniu na środku wielkie okrągłe łoże, przy ścianach sofy... Powoli ludzi przybywa, atmosfera gęstnieje, coraz więcej pań ląduje na łożu, faceci się dwoją i troją...

Nikt nie był napastliwy, nikt się nie narzucał. Panowie (nie wszyscy, ale...) niestety zapominają lub nie myślą by mieć przy sobie gumki (brak słów...), nie mówiąc już o przypadku nie zmieniania gumy między różnymi kobietami ( :pala: pominę niecenzuralne słowa).

Basen niestety tego dnia nie był otwarty, nie widzieliśmy też sauny IR.

Reasumując- podobało nam się, będziemy chcieli wrócić. Zasady klubowe jakkolwiek ładnie by nie były napisane nie zwalniają od myślenia, a w szczególności myślenia za innych.

Opinia: POLECAMY

• Lubię 10

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jedziemy dziś do Jacuzzi, wylądujemy pewnie w środku nocy, więc zakładamy, że impreza będzie już rozkręcona ;) Damy znać po powrocie jak wrażenia

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Damy znać po powrocie jak wrażenia

Super, czekamy zatem na relację :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nadal czekamy. :)

Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Potopili się w tym Jacuzzi ;)

Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie potopili, przeżyli szczęśliwie ;) Przyjechaliśmy zestresowani co niemiara, dość późno. Powitano nas jak starych znajomych, rozmowa z właścicielami ukoiła nerwy i dodała odwagi. :) Tutaj głęboki ukłon w stronę obsługi :) Klub z mnóstwem pokoików i zakamarków, przy około 60 osobach prawie nie widać ludzi. Atmosfera swobodna, jakkolwiek by to zabrzmiało - czułam się jak w domu ;) po 24 zaczęło się dziać dużo więcej niż przed północą - jednak impreza "oczy szeroko zamknięte" rzeczywiście pozwala popłynąć! Polecam każdemu, kto się waha - tak sympatycznie i swojsko nie jest w żadnej knajpie! :)

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pewnie o Jaccuzi mowa, choć liczba 100 na imprezie okolicznościowej jest mocno nieoszacowana, może więc jest jakś inny lokal o którym nie wiem.

Czytając między wierszami, jak by im znaleźli narkotyki to by dopiero byla zadyma, wię napisanie środki odurzające pewnie oznacza jakąś zawieruszoną działkę czegoś tak spektakularnego jak trawka, 

Co do zatrudniania na czarno, dziś Ukraińcow nie zatrudnia tylko ten, co nie ma roboty do wykonania.

A co do wałek z podatkami, to hmm, spodziewam się, że są w każdym klubie, ale, kurcze, prowadząc taki biznes jak swingers klub, powinni być w kwestach podatkowych bardziej papiescy od papieża. 

Szkoda ich, jak by miało im to jakoś poważnie zaszkodzić, zaszkodzi sam fakt, że doszło do nalotu.

Ale może skończy się racjonalnie jakąś grzywną, i pozwolą im działać dalej,  bo to fajne miejsce (Przynajmniej w czasach kiedy tam byłem i w zakresie który mogłem zobaczyć)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bez wdawania się w szczegóły, to artykuł jest dość mocno zmanipulowany, a klub normalnie funkcjonuje.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czy może ktoś był w klubie ostatnio?

My byliśmy w ub. sobotę, a co Cię interesuje?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...