Skocz do zawartości
SexFans

Jacuzzi Club Gdańsk

Rekomendowane odpowiedzi

Sory że odświeżam kotleta, ale sylwester dwa razy w roku? No proszę :)

Zażyj tej atmosfery, tego miejsca, tych ludzi, a będziesz chciał mieć sylwestra co tydzień ;) Uwierz :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zażyj tej atmosfery, tego miejsca, tych ludzi, a będziesz chciał mieć sylwestra co tydzień Uwierz

To ja ze swojej strony powiem co myślę. Sprzątać co tydzień po sylwestrze to chyba zbyt wiele by było nawet jak na moje rogacza możliwości :) 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zażyj tej atmosfery, tego miejsca, tych ludzi, a będziesz chciał mieć sylwestra co tydzień ;) Uwierz :)

Skoro tak to ja mogę mieć sylwestra nawet codziennie ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czy jakaś para cuckold lub hotwife wybiera się do jacuzzi w najbliższym czasie?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

(M): wybiera się ktoś może w najbliższym czasie do Jacuzzi? :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

My się wybieramy niebawem w ramach pierwszej wizyty w tego typu klubie.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...