Skocz do zawartości
SexFans

Jacuzzi Club Gdańsk

Rekomendowane odpowiedzi

I panowie dbają, ale i my też - w końcu to nasze bezpieczeństwo. Niemniej pewne sytuacje trudno przewidzieć, jak np. zużycie ponad 20 gumek w 2 miłymi panami. ;) Mówię całkiem serio. :)

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

I mnie tam nie ma...  :facepalm:  ;)

A już całkiem serio - mam wielką ochotę Was odwiedzić. :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wiesz, może głupie co powiem, ale to pytanie w którym odpowiedź zawsze jest przecząca, niezależnie od prawdy. 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

... nawet słów brakuje aby odpowiedzieć na tak "rozsądne pytanie" - dlatego może po prostu je pominiemy.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

my prawdopodobnie w przyszłym tygodniu planujemy. Też jesteśmy ciekawi tego miejsca. Jacuzziclub czy ten Pan od 20 gumek w przyszłym tygodniu też planuje być :-P

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

.... a nie wiem który to konkretnie był, a tym bardziej kiedy znowu będzie. Formuła klubu jest taka, że stali bywalcy/klubowicze mogą przyjechać zawsze kiedy mają ochotę ale na przyszły tydzień zapowiada się też duża impreza. Może nie tak duża jak w tym ale myślę, że "będzie co robić "  ;)

Jeśli planujecie wizytę z noclegiem to sugerujemy zrobienie rezerwacji nawet na tydzień wcześniej, mamy teraz w weekendy bardzo dużo Gości i często brakuje nam noclegów.

Pozdrawiaamy i zapraszamy.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zapraszamy :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Już zapraszaliście, w innym miejscu. ;)

Dziękuję, jak tylko uda mi się na troszkę wyrwać - pojawię się. :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To tak na razie nieoficjalnie zapraszamy na 2gi weekend lipca .... w piątek 11 lipca będziemy chcieli zorganizować jakąś imprezę w tym małym klubie (Spicy Club) dla osób ze środowiska Cuckold/Hot Wife, będzie to impreza FREE PARTY - czyli wejściówki 0 zł. Właściwie będzie to bardziej formuła zlotowa niż imprezowa, udostępnimy po prostu klub dla osób które przyjadą do ośrodka czy skorzystają z noclegów. Co i w jakich godzinach będzie się tam działo zależy właśnie od Gości którzy przyjadą do ośrodka .... tu pewnie poprosimy kogoś ze środowiska (cuckoldplace) o pomoc w organizacji tej imprezy/zlotu, zależy nam na tym aby była to jednak dosyć hermetyczna, sprawdzona  grupa osób.

Chodzi nam o to aby w oparciu o jakąś pierwszą grupę zacząć "budować" klub/środowisko klubowe,  to mają być początki imprez - Hot Wife Party :)

Więcej informacji o tej imprezie podamy już niebawem - na razie była to nie oficjalna informacja :)

Pozdrawiamy.

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...