Skocz do zawartości
gamon

Z kamerą wśród cuckoldu

Rekomendowane odpowiedzi

Jedna rzecz to kręcić sex z żona, dla siebie, co innego nagrać coś co żona robi z kochankiem, i tak się zastanawiam, że z tym może być problem, bo pewnie nie każdy może chcieć się nagrać, pewnie wypadałoby to ustalić przed spotkaniem, napiszcie czy macie jakies doświadczenie w tym temacie, bo nie ukrywam, że jestem ciekaw jak sobie z tym radzicie?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Newebie, nie ma innej opcji, jak ustalenie wszystkiego przed spotkaniem. Albo na spotkaniu zapoznawczym. Nagrywanie kogoś w tajemnicy nie wchodzi w gre.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

no tak własnie myślę, i im więcej o tym wszystkim myślę, tym bardziej mnie to przeraża, idea sama w sobie super i mnie kręci, ale w sumie chyba wszystko sprowadza się do tego, że trzeba znaleźć super gościa, który nie będzie krepował się, i my z nim nie będziemy czuli się skrępowani, coś czuje, że z ta realizacją tej fantazji jeszcze poczekam, bo szybko to się nie da chyba.

Nagrywany kochanek może mieć jeszcze coś co uniemożliwiałoby jego rozpoznanie, niemniej jednak i tak zawsze trzeba zapytać o zgodę. 

Powoli może w sumie do czegoś dojdę.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zawsze można tak sfilmować, czy sfotografować, by nie można było rozpoznać kto zacz. Niemniej zgoda MUSI być, nie wyobrażam sobie inaczej!

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moj telefon jest filmoteką ;)

Ale jak ktos ma ochote to chetnie ich tez ponagrywam... zwlaszcza Zou ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cah, ja mam sporą kolekcję, ale... by pozwolić się nagrywać, czy obfocić, to muszę mieć duuuuże zaufanie. :P

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pozyjemy zobaczymy... jezeki mnie oozbasz to najprawdopodobniej i zaufasz :*

Poznasz... (tel)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Gdzieś tak pod koniec naszego tysiąclecia, wpadłem na pomysł nagrywania wesel. Kupiłem kamerę i dawaj parę wesel się nakręciło.

Że niewiele dobrych kamer było wtedy wśód ludzkości :->, to przyszedł do mnie kumpel ze studiów, (a że wiele przeszliśmy razem), z pewną taką niepewnością i nieśmiałością zapytał czy nie mógłbym zrobić im specjalnego filmiku. Przemknęło mi przez myśl - co - ale na krótko. Nikt takich rzeczy wtedy nie wyczyniał. Ale się okazało, że - o to.

Zrobilem im parę kaset. Pierwsze sami, a kolejne to swingujące pary. Było nawet spotkanie trzech małzeństw! Oczywiście kaseta zostawała u kumpla. To był chyba moment, że pomyślałem o wymianie partnerów/ek.

Płacili mi za to!!!

Z drugiej strony musieli do mnie mieć niezwykłe zaufanie, bo przychodzili do nich ludzie róznych zawodów i stanowisk.

Ci co tak robili, to wiedzą ile trzeba chatrakteru, żeby przeżyć takie sesje :mrgreen:.

Ciekawe czy są tu tacy, co zapraszają obcego fimowca?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

zawsze za zgodą, a nawet za zachętą uczestników:

"uśmiech proszę, jak słonecznik, z nasieniem na twarzy"

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawe czy są tu tacy, co zapraszają obcego fimowca?

Filmowca nie, ale fotografa owszem. Kilka fotek z tej sesji jest w mojej galerii. :P

Wszystko na karcie, z aparatu wykasowane. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...