Skocz do zawartości
gamon

Z kamerą wśród cuckoldu

Rekomendowane odpowiedzi

Dobrze napisales, Subi.

Tylko idiota by nie zrozumial :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dobrze napisales

Te karty, disky itd.. sa jak jakies pudelko... do niego dasz wode... potem pare kropli farby i widzis jak jest kolorwa woda... jak usunies 90% wody i dasz nowa, to kolor jest mniej wyrazny... i jak zrobisz to dalszy raz.. bedzie juz prawie czysta... to tak samo :)

nic trudnego.. jak sie zrobi 5-8 rzy... juz nie ma mozliwosci (w normalnym swiecie ludzi, nie .. no wiecie)... wrocic te pliki s waszymi filmami.

ile razy juz wracalem pliki po zformatowaniu disku :))))

Nawet jedyn raz mialem disk w HFS+ dla OSX, i pomylka zformatowalem pod Windows i wracalem wszystkie pliki i foldery :) a to dla wielu ludzi jest koniec... formatowanie jest tylko zmiana malej czesci, wszystkie pliki sa tam wciaz...

klaniam sie subi

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz to juz nawet skonczony idiota zrozumie, Subi :D

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo fajne zdjęcie na "dobranoc". Chociaż zaśnięcie rzeczywiście potem może być trudne :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ostanio jak byłem w delegacji, moja Pani wysłała mi zdjęcia z akcji z napisem: dobraj nocy.

całą noc nie spałem... fred mi prawie odpadł od walenia. za pierwszym razem spuściłem się prawie nie dotykając, następne 4 razy wymagały więcej nakładu sił :)

to głębokie spojrzenie w obiektyw, sama rozkosz, jak bym tam był a Ona mowi: patrz, to przez ciebie twój Króliczek musi teraz obciągnąć obcego kutasa, dać dupci i połknąć bo ma ochote na seks, a ciebie nie ma, ehh... muszę sobie sama radzić... dobrze, że ma grubszego, chociaż już mnie buzia boli. czas na rżnięcie...

Uważam ze to fantastyczna "niespodzianka" na dobranoc;-). Również zdarzyło mi się coś w podobnym stylu przesłać mojemu facetowi.Bo my kobietki nie lubimy się nudzić;-)

Podoba mi się zdjęcie.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Uważam ze to fantastyczna "niespodzianka" na dobranoc;-). Również zdarzyło mi się coś w podobnym stylu przesłać mojemu facetowi.Bo my kobietki nie lubimy się nudzić;-)

Podoba mi się zdjęcie.

W sumie to tę fotkę miałem przyjemność oglądać po powrocie, mms'em dostałem lepsze (jak klęczy i patrzy w obiektyw, bierze chuja do buzi, w pozycji na zegar i ze spermą na buzi na koniec i z szerokim uśmiechem) ale nie nadają się do publikacji :)

Możesz opisać jakie fotki zdarzyło Ci się wysłać?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...