Skocz do zawartości
gamon

Z kamerą wśród cuckoldu

Rekomendowane odpowiedzi

Filmowca nie, ale fotografa owszem. Kilka fotek z tej sesji jest w mojej galerii. :P

Wszystko na karcie, z aparatu wykasowane. 

Żeby definitywnie usunąć dane z karty wykasowanie nic nie da, ba nawet sformatowanie nie pomoże, taką kartę trzeba definitywnie zniszczyć. To jedyna metoda.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Karta jest moja. Nie zamierzam jej niszczyć. :P

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W takim przypadku destrukcja faktycznie nie jest wskazana, ale to generalnie dobry pomysł by zapisywać dane na własnym nośniku.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Lubię zdjęcia, i bardzo często spotkania są dokumentowane.

Z kolei mój maz woli filmiki.

Cóż, ja siebie nie lubię oglądać w akcji :P

Zawsze pytamy o zgodę osoby z którymi sie spotykamy .

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Filmiki i zdjęcia są super.

Szczególnie ciekawie wychodzą ujęcia uśmiechów, spojrzeń itp.

Tylko znów sprawa bezpieczeństwa danych.

Co było przerabiane w innym temacie- hasła, przechowywanie itp.

Zdjęcia i filmiki w telefonie? Jeżeli ktoś ma ustawione hasło na każdorazowe odblokowanie, "włączenie ekranu" to dane są w miarę bezpieczne.

Pod warunkiem że nie korzysta się w tym telefonie z internetu.

Tą drogą mogą zostać wykradzione informacje.

Mimo że w swoim telefonie mam touch id (odblokowywanie na odcisk palca) to nie trzymam w nim nic z takich rzeczy.

Usunięcie?

Wydaje mi się że jeżeli mamy nośnik o określonej pojemności i  usuniemy dany filmik (zajmujący np. 80%)  a w to miejsce coś "nadpiszemy", to do poprzedniej wersji nie ma dostępu.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wszystko na karcie, z aparatu wykasowane.

to tak jak złowić złotą rybkę i za chwilkę z powrotem wypuścić do morza :mrgreen:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Trochę takich pamiątkowych zdjęć mamy :) I liczymy na to ,że owa "kolekcja" będzie się powiększać :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kamery czy aparaty cyfrowe, obecnie wspaniałe dobrodziejstwo dzięki któremu można uwiecznić tyle wspaniałych ekscesów:-)

Oj będzie co powspominać (zwłaszcza jak dopadnie człowieka siostra" skleroza":-) )

Lubię reżyserować niektóre swoje filmiki, choć te tzw a hoj przygodo tez nieźle wychodzą.

Filmiki i zdjęcia są super.

Szczególnie ciekawie wychodzą ujęcia uśmiechów, spojrzeń itp.

Tylko znów sprawa bezpieczeństwa danych.

Co było przerabiane w innym temacie- hasła, przechowywanie itp.

Zdjęcia i filmiki w telefonie? Jeżeli ktoś ma ustawione hasło na każdorazowe odblokowanie, "włączenie ekranu" to dane są w miarę bezpieczne.

Pod warunkiem że nie korzysta się w tym telefonie z internetu.

Tą drogą mogą zostać wykradzione informacje.

Mimo że w swoim telefonie mam touch id (odblokowywanie na odcisk palca) to nie trzymam w nim nic z takich rzeczy.

Usunięcie?

Wydaje mi się że jeżeli mamy nośnik o określonej pojemności i  usuniemy dany filmik (zajmujący np. 80%)  a w to miejsce coś "nadpiszemy", to do poprzedniej wersji nie ma dostępu.

Nie polecam kręcenia filmów telefonem.Telefon można zgubić albo ktoś może go najzwyczajniej ukraść a wtedy taka dokumentacja zaczyna żyć własnym życiem choćby na youtube

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

jezeki mnie oozbasz

Zou - ale Ci się propozycje trafiają, dziewczyno :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

taką kartę trzeba definitywnie zniszczyć. To jedyna metoda.

jezeli moge sie wtracic... lepeij niz zniszczyc drogich kart, to najbardziej sluteczna rzecz jest... karte polaczyc s komputerem i na karte po prostu nagrac napr. jakis film.. (avi, mkv itd) po prostu jak najwieksze miejsce z karty bedzie tym lepiej.. naprz. karta 16GB, to dam cos o wielkosci 15GB. Usune, i znow nagram cos innego.. naprz. 3 filmy po 5GB... po prostu trzeba zmienic te 0001110011100 na cos innego.. 

Jak zrobicie format.. to da sie nawet free softwarem powocic co tam bylo... Apple OSX ma to tak ze format moze byc nawet taki ze caly disk albo karte przepisze nowymi numerami 0001010101 i jest, ale trwa to dlugo.. najlepiej jest jak pislaem.. po prostu kilka razy cala karte zapisac i usnuac i znow... to co dotyczy filmow na karcie... ale ja sa zdjecia to trzeba robic wiecej rzy, dlatego ze zdjecia sa mniejsze pliki :)

mam nadzeje ze opisalm zroziumiale.. na to moj polski niewystarcza :(

klaniam sie subi

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...