Skocz do zawartości
gamon

Z kamerą wśród cuckoldu

Rekomendowane odpowiedzi

Hejka

Ostatnio przeglądając stronki o tematyce cuckold zadziwiła mnie ilość "domowych produkcji" i tu nasuwa się moję pytanie. Czy wam również zdarza sie filmować swoje połowice podczas erotycznych uniesień z kochankami? Nie ukrywam że ja chętnie poszeżyłbym swoją filmoteke o takie materiały ale jako że dopiero pracuję nad swoją panna to jeszcze przyjdzie mi poczekać :P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

m: Nam się zdarzyło nakręcić kilka ujęć z akcji mojej Żony i Kochanka, ale niestety wszystko mamy na domowy użytek :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

m: Nam się zdarzyło nakręcić kilka ujęć z akcji mojej Żony i Kochanka, ale niestety wszystko mamy na domowy użytek :)

jarjar...taki tutorial ? ;) ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

jarjar...taki tutorial ? ;) ;)

m: Tak, zgadza się czysta amatorka i prostota zero reżyserki. Takie są najlepsze :)
  • Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam sporo filmików (i zdjęć) ze spotkań, ale kręci mój stały Kochanek. :redevil:

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

kamerka ustawiona nie ma czasu robić zdjęć (trzeba inne rzeczy robić przecież!)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A my też mamy już za sobą debiut przed kamerą :P

Uhumm :redevil:

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...