Skocz do zawartości
illa

cipka - anal, anal - cipka?

Rekomendowane odpowiedzi

a ciekawe na co bys te bransoletki zakladal bo jak na penisa to ni chu chu nie pomoze :)

pozwolę sobię zacytować Illcię:

Ja mam dużego bzika na tym punkcie, bo nawet pilnuję dłoni partnera; jedna do cipki, druga do analu.

Pusiu, miałem na myśli dłonie, nawet mi przez myśl nie przeszło obrączkować wacka :lach:

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pusiu, miałem na myśli dłonie, nawet mi przez myśl nie przeszło obrączkować wacka :lach:

Nie ma takiej opcji ! Zawsze lewa reka jest "nieczysta" a prawa "czysta" . Tak to wyglada u Arabow i innych podobnych ktorych mozna spotkac od czasu do czasu. Ostrzegam przed dotknieciem Araba czy Turka lewa reka nawet tysiac razy umyta ! :bomb:

A wiec po co obraczkowac ?

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jako SIP (Samozwańczy Inspektor Pracy) zalecam przestrzeganie przepisów BHP. Nigdy z analu do cipki, chyba że jak to Illa napisała "Po każdorazowym wsadziku analnym zmieniajcie prezerwatywę, a jeśli jej nie używacie, maszerujcie dokonać dokładnej ablucji wacka.", z tym że zalecałbym wymoczenie we wrzątku.  :lach: 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

z tym że zalecałbym wymoczenie we wrzątku. 

Ale co później zrobić z taką sparzoną parówą? :lach:

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wtedy ta paroweczka bedzie tak wrazliwa na dotyk, ze delikwent trzy razy sie zastanowi czy warto jechac pod prad.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale co później zrobić z taką sparzoną parówą? :lach:

może nie jestem kulinarnym ekspertem, ale z własnych obserwacji stwierdzam, iż gotowana parówa zyskuje na objętości :lach:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

może nie jestem kulinarnym ekspertem, ale z własnych obserwacji stwierdzam, iż gotowana parówa zyskuje na objętości

Wyciągasz dobre wnioski z własnych obserwacji,tylko pewnie tez zauważyłeś,że gotowana parówa flaczeje :redevil:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Proszę o powrót do meritum tego tematu.

Do wymiany wesołkowości mamy Dział Hyde Park.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...