Skocz do zawartości
Sylvy

Wymówki

Rekomendowane odpowiedzi

być nie tylko lepszymi partnerami, kochankami ale zyczajnie lepszymi ludźmi

Oszszsz...poważnie to powiedziałeś. Ale i celnie.  Podoba mi się.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Umówiłem się z parką na zapoznawcza kawę w dzień spotkania dzwoni Pani i oznajmia że ma okres ale może przyjechać Pan :klaszcze:

Ona: dawno się tak nie uśmiałam. Pan przyjechał?

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ona: dawno się tak nie uśmiałam. Pan przyjechał?

Nie wiem nie czekałem :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem nie czekałem :)

a co jest złego w zapoznawczej "kawce" z męską częścią pary?

u nas przy początkach poszukiwań, bardzo dużo potencjalnych kandydatów odpadało/rezygnowało bo nie chciało spotkać się tylko ze mną, żeby pogadać. zupełnie nie ogarniam takiego zachowania. 

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No a jakby mnie schwycił i .............. :facepalm:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No a jakby mnie schwycił i .............. :facepalm:

w kawiarnii??  :facepalm:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

w kawiarnii??  :facepalm:

Ona: przestańcie, bo ze śmiechu nie wytrzymam, widzę oczyma wyobraźni całą akcję

tak poważnie to też nie widzę w tym nic złego by Rogacz i Kochanek sobie pogadali

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

w kawiarnii??

A to wiesz czego się spodziewać???

widzę oczyma wyobraźni całą akcję

Noooo teraz to ludzie agresywne, a jeszcze po kielichu [bo wiadomo 2 gości to nie na kawę :) ]
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A to wiesz czego się spodziewać???

off top całkowity, ale "gorszych" rzeczy można się spodziewać na konkretnym już spotkaniu...:)  

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...