Skocz do zawartości
Sylvy

Wymówki

Rekomendowane odpowiedzi

A wiesz Frodo, jakoś nie pomyślałam nawet, żeby pytać o rangę "kawową", bo dla mnie ona taka bardzo neutralna jest.

Ten system na Wasze życzenie, wkrótce będzie przeze mnie zmodyfikowany. Każdy z Was, będzie mógł zaakceptować lub odrzucić rangę która została Wam nadana. Zanim ta ranga stanie się widoczna. Wiele osób prosiło mnie już o podobną modyfikację, więc na wniosek wielu, zareagować wypada.

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

nam się zdarzyło, że nie pojawił się na spotkaniu chłopak, z którym rozmawiałem godzinę wcześniej, że oczywiście potwierdza obecność.

Telefon już wyłączony:) I bez żadnej wymówki się obyło w tym wypadku...:)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Patrzę do Twoich znajomych , ufff, jestem ;)

To znaczy że trzeba Cię będzie odwiedzić by zobaczyć jak tańczysz ;)

A odnośnie tematu, zmieniając ton na poważny i w ogóle... to ciekawe jest, że takie tematy jak ten, są to najbardziej poczytne tematy na całym forum. Dorównują najlepszym galeriom w których są najpiękniejsze kobiety. Sex i plotki. Plotki i sex. Dziwić się że takie miejsca jak pomponik, świetnie prosperują :)

Sem, no gdzieżbym Cię wyrzuciła żartownisiu ;)

A teraz poważnie, taki temat, to zawsze jakoś podnosi ciśnienie, jest ekscytujący, ja odczuwam nawet trochę dominacji :klapsik1: , jak mogę sobie takiego wyrzucić z mojej listy :lach:

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Umówione spotkanie na kawę zapoznawczą z 3 różnymi kobietami na przestrzeni 6 miesięcy. W dniu spotkania, na 2-3 godziny przed spotkaniem KAŻDA z nich odwołuje pisząc, że właśnie miała stłuczkę i nie może przyjść, bo musi się zająć samochodem.

Jak to nieszczęścia po ludziach chodzą :-)

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Umówione spotkanie na kawę zapoznawczą z 3 różnymi kobietami na przestrzeni 6 miesięcy. W dniu spotkania, na 2-3 godziny przed spotkaniem KAŻDA z nich odwołuje pisząc, że właśnie miała stłuczkę i nie może przyjść, bo musi się zająć samochodem.

Jak to nieszczęścia po ludziach chodzą :-)

no tutaj bym nie przesadzał

prawdopodobne

przecież wiadomo jak kobiety jeżdżą :evil:

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mowa jest srebrem a milczenie złotem...

No nie do końca się to sprawdza w forumowych znajomościach. Z przykrością stwierdzam, że niekiedy zdarza się tak, że po zapoznawczej kawie, deklaracji chęci "bliższego" poznania się nastaje...cisza...cisza...cisza.

Nie oczekuję cudów ale cywilnej odwagi. Z racji tematyki forum większość z użytkowników jest (tak sądzę) dojrzałymi ludźmi którzy wiedzą czego tutaj szukają. Jednak bywa, że pomimo świetnego kontaktu na komunikatorze, PW, mailach lub na zapoznawczej kawie kontakt się urywa. To zrozumiałe że nie zawsze oczekiwania są zgodne z (często fizycznymi) oczekiwaniami ale to nie powód aby nie można było jasno określić celu dalszej znajomości :)

Uwierzcie mi proszę drogie Hotki i pary. Lepiej usłyszeć lub przeczytać że nic z tego nie będzie niż czekać na wiadomość i zastanawiać się co jest "nie halo" w sytuacji kiedy Hotka/para milczy. Ostatnio dostałem kosza od świetnej Hotki (którą pozdrawiam serdecznie), ale przynajmniej wiem na czym stoję i mam nadzieję na kolejne spotkania przy piwku choćby bez erotycznego podtekstu bo sama rozmowa potrafi dostarczyć wiele przyjemności.

Z tego miejsca proszę Was drogie Hotki i pary. Miejcie odwagę dać kosza potencjalnemu kochankowi. To nie boli :)

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nawet moja żona uważa, że, cytuję, "baby za kierownicą są gupie".

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nawet moja żona uważa, że, cytuję, "baby za kierownicą są gupie".

Pffffff...

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pffffff...

jakie pffffff

sama mówiłaś żeby lepiej z Tobą nie wsiadać...:P

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

jakie pffffff

sama mówiłaś żeby lepiej z Tobą nie wsiadać...:P

Jestem kierowcą marzeń! Jak w ogóle śmiesz wątpić?! Droczyłam się :P
  • Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...