Skocz do zawartości
Sylvy

Wymówki

Rekomendowane odpowiedzi

Zwyczajnie trzeba wystawiać Rangi. O spotkanie na kawie czy rangę kochanka - wypada zapytać - nie każdy tego sobie życzy.

Negatywy trzeba wystawiać i nie ma zmiłuj, tym bardziej jeżeli ktoś się nie odezwie- jest to swoisty filtr, który może pomóc innym osobą.

Oczywiście dotyczy to tylko osób z forum.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jedyne wyjście miotłom takiego:) :):)

Zbyszku Drogi :) jesteś dobroduszny i dziękuję za radę. Ale wiesz, szkoda, żeby miotła wyczerpała się na takiego, i po co tracić energię ;) Do Księżyca mam daleko, żeby ją podładować :bomb: , a robię to zaledwie kilka razy w roku :list:

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A wiesz Frodo, jakoś nie pomyślałam nawet, żeby pytać o rangę "kawową", bo dla mnie ona taka bardzo neutralna jest. No chyba, że ktoś od razu by mnie poprosił o jej niewystawianie. 

Hmmmm... chyba jednak powinnam zacząć o to pytać. :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zwyczajnie trzeba wystawiać Rangi. O spotkanie na kawie czy rangę kochanka - wypada zapytać - nie każdy tego sobie życzy.

Negatywy trzeba wystawiać i nie ma zmiłuj, tym bardziej jeżeli ktoś się nie odezwie- jest to swoisty filtr, który może pomóc innym osobą.

Oczywiście dotyczy to tylko osób z forum.

Dokładanie myślę tak samo, Frodo. Bo naprawdę, ja muszę się nagimnastykować, żeby się zorganizować, mówię o opiece dla Dziecka, a taki jeden nie ma szacunku dla mojego czasu. Wglądam teraz na wkurzoną solidnie, bo spotkanie miało być w tym tygodniu. Ale teraz to ja pierdolę system :pala: Oj, wciela się we mnie wredna istota :evil:

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

................. Ale teraz to ja pierdolę system :pala: Oj, wciela się we mnie wredna istota :evil:

to ja już ni nie mówię :):)

nie będę dociekał konotacji słowa ............dobroduszny

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A wiesz Frodo, jakoś nie pomyślałam nawet, żeby pytać o rangę "kawową", bo dla mnie ona taka bardzo neutralna jest. No chyba, że ktoś od razu by mnie poprosił o jej niewystawianie. 

Hmmmm... chyba jednak powinnam zacząć o to pytać. :)

Wiesz Zou mnie nikt się o Rangę "Przy kawie pytać nie musi" wystawiaj i już - bo to takie sranie w banie trochę. ;)

Mimo wszystko są osoby które sobie tego nie życzą - więc zwyczajnie się pytam - ich profil ich bajka. ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Taka jestem Wredna :redevil:

Patrzę do Twoich znajomych , ufff, jestem ;)

To znaczy że trzeba Cię będzie odwiedzić by zobaczyć jak tańczysz ;)

A odnośnie tematu, zmieniając ton na poważny i w ogóle... to ciekawe jest, że takie tematy jak ten, są to najbardziej poczytne tematy na całym forum. Dorównują najlepszym galeriom w których są najpiękniejsze kobiety. Sex i plotki. Plotki i sex. Dziwić się że takie miejsca jak pomponik, świetnie prosperują :)

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Frodo, Ty już ją masz :D

Ale niektórzy mają zamknięte profile i tam to nawet moderator nie może wystawić. :P

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

to ja już ni nie mówię :):)

nie będę dociekał konotacji słowa ............dobroduszny

Zbysiu, możesz dociekać, ja się zeźliłam na tamtego, a nie na Ciebie :*

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zaraz tam plotki... dla mnie raczej ciekawostki przyrodnicze :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...