Skocz do zawartości
Sylvy

Wymówki

Rekomendowane odpowiedzi

No cóż, wytłumaczenie pt. "sraczka", żeby nawet najprawdziwsze, też głupio brzmi. ;)

Cholera, można to jakoś dyplomatycznie wyłożyć.

Zresztą - nic, co ludzkie...

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Szczerze mówiąc - wolałabym tę "sraczkę" jednak ;) Jako wytłumaczenie, ofc. :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

myślę że każde tłumaczenie na kilka godzin przed, jeżeli mamy pierwsze spotkanie, brzmi głupio

a zweryfikować to może tylko jedno, kolejne uwieńczone sukcesem spotkanie

w innym wypadku, albo mamy do czynienia z bajko pisarzem

albo z postawą chciałbym, ale się boję

tylko po jaką cholerę fantazjować kosztem innych ludzi

bez względu na to kiedy spłynie na nas ogromna "miłość do partnerki"

i kiedy znowu troszkę odpłynie:):):)

bądźmy dorośli, przecież nie musimy tego robić

a jak już robimy, to szanujmy drugą stronę

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

gdy wonie i nie tylko sie cisna do ....analu

Yyyyy, chyba nie kumam :D 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Umówiłem się z parką na zapoznawcza kawę w dzień spotkania dzwoni Pani i oznajmia że ma okres ale może przyjechać Pan :klaszcze:

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To się nie wypinać i zaciskać zwieracze, mocno :D

A nam kiedyś pan wypadł z GB, bo "nie był wydepilowany i póki co nie mógł się ogolić". :D

Dodam może, że ten wymóg znał na długo przed planowaną imprezą. ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ot taki dreszczyk emocji i zarazem niepewności :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tłumaczenia jakie są takie są, czasem miło, że w ogóle są :dobre:

Ale dla mnie najbardziej wkurwiające jest kurwa milczenie :cicho: Piszemy sobie miło z kochankiem sms`y, nakręcamy się. Już ustalamy sobie mniej więcej termin naszego spotkania z kochankiem, czyli, że na przykład przyszły tydzień. Ale jeszcze potrzebny jest kolejny kontakt, aby dograć dzień, miejsce i godzinę, to dość oczywiste. I tu właśnie jest coś kurna dziwnego. Ja się odzywam w sms`ie, grzecznie z prośbą, żeby zadzwonił do mnie w celu ustalenia konkretów (2 sms`y z mojej strony z tym dniu). Po czym, amba fatima i kochanka nima. Zero jakiegokolwiek kontaktu, zero odpowiedzi.

No to ja wtedy tak : gościa wykreślam kompletnie z mojej listy, jakby się kiedyś odezwał, to niestety, ale było minęło, nie zależy mi na nim. Są przecież inni :) A propos, to ktoś, kto jest tu na Forum. Usunęłam tę osobę z moich znajomych. :ksiez:

Taka jestem Wredna :redevil:

• Lubię 13

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A nam kiedyś kochanek napisał dzień PO ustalonym już terminie, że "dziś - niestety - nie da rady". :D

No zagubił się chłop w czasie i przestrzeni :lach:

• Lubię 11

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

..................................Ja się odzywam w sms`ie, grzecznie z prośbą, żeby zadzwonił do mnie w celu ustalenia konkretów (2 sms`y z mojej strony z tym dniu). Po czym, amba fatima i kochanka nima. Zero jakiegokolwiek kontaktu, zero odpowiedzi.

hmmm ......................może operator się nie wyrabia:):):)

powinien przejść do orange:):):)

Jedyne wyjście miotłom takiego:):):)

:facepalm:  

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...