Skocz do zawartości
Sylvy

Wymówki

Rekomendowane odpowiedzi

A to widzisz - rzucasz inne światło na temat. Skoro ktoś ma tak słabe wymówki, jak te wcześniej tu podawane, to może rzeczywiście lepiej, że do spotkań nie doszło, co nam właśnie tych rozczarowań zaoszczędziło. To się nazywa dostrzegać pozytywną stronę!

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A to widzisz - rzucasz inne światło na temat. Skoro ktoś ma tak słabe wymówki, jak te wcześniej tu podawane, to może rzeczywiście lepiej, że do spotkań nie doszło, co nam właśnie tych rozczarowań zaoszczędziło. To się nazywa dostrzegać pozytywną stronę!

Z reguły jestem niepoprawnym optymistą, więc dla mnie zawsze szklanka będzie do połowy pełna... W sumie prawie zawsze twierdzę, że nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło, choć takie sytuacje do najmilszych nie należą.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Na kilka dni przed gb.

"Naprawde mi przykro, ze dokladnie sobie to przemyslalem i nie dolacze do was.

Wiem, ze mowilem ze podnieca mnie filmowanie i robienie zdjec podczas zabaw z hotka, ale doszedlem do wniosku ze to mi jednak nie odpowiada.

Moze innym razem."

" nie przyjade niestety, myslalem ze 22-ego wypada w poniedzialek. W sobote to ja nie moge"

Hahaha :D

( w anonsie jak byk bylo napisane - gb w SOBOTE 22 lutego , napisz tylko jesli jestes w 150 % pewien ze chcesz i mozesz uczestniczyc w imprezie).

To tylko kilka tekstow sprzed kilku dni .

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zawsze potwierdzamy przybycie na dzień przed, czasem w dniu spotkania . RAZ jedyny tego nie zrobiliśmy, bo maile wydawały się jednoznacznie wyrażać chęć spotkania z nami.

Siedzimy, czekamy... Minęło pół godziny. W końcu dopiliśmy kawę i pojechaliśmy do domu. Wymówka napisana w mailu: Nie miałem kasy w telefonie, żeby zadzwonić :D

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Fenyl

Na dwie godziny przed spotkaniem:

"W pracy tyle dziś się dzieje, urwanie głowy, ciągle dzwonią. Mam zły humor, tylko bym Cię zdołowała..."

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jedna z par ze zbiornika wrzuciła na swój blog wymówkę Pana, który wygrał internety jak dla mnie:

"przepraszam was dziś nie przyjadę do was bo mój tata się powiesił, ale mogę przyjechać jutro jak macie czas"

• Lubię 22

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

"przepraszam was dziś nie przyjadę do was bo mój tata się powiesił, ale mogę przyjechać jutro jak macie czas"

o ja pierdole absolutny HIT!

na pewno doczeka się wielu memów :D

Dobrze że nie piłem kawy bo na 100% wszystko bym opluł.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

"Wybaczcie ale moze odłożymy to na przyszły tydzień bo wlasnie sie dowiedziałem ze mam AIDS i nie jestem w nastroju do zabawy "

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wrócę do tematu bo ostatnio dziubnął nas jeden taki jegomosc
Najpierw zawraca dupe spotkaniem, telefonem fantazjami, chce się umówić, a kiedy pada konkretna propozycja ze strony pani malze facet milknie. Lekceważy.mijają dni, termin spotkania tez, on milczy.
Jak szczeniak, jak tchórz.
Najgorsza wymówka?
Milczenie.

• Lubię 13

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Do założenia tematu, skłoniły mnie ( nas ) dzisiejsza ,,akcja" tzn. Rycerz - nie dotarł na spotkanie z nami, pózniej głupio się tłumaczył. Jestem, ciekaw z jakimi, tekstami spotkaliście sie od Waszych ,,niedoszłych ogierów".. U nas było tak:

1. Przepraszam, ale dzięki Wam zrozumiałem , jak bardzo kocham swoją kobietę.

2. Nie dam rady, mój tata miał stłuczkę....

ps.

Temat, uważamy za ,,rozwojowy".

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...