Skocz do zawartości
Duszek Selene

Puszczalska- ale jak bardzo?

Rekomendowane odpowiedzi

Każdy facet inaczej popatrzy na 25 letnią( wiek nie gra roli ) kobiete która bez polotu i z szczeniacką naiwnością a wręcz z przechwałkami bedzie opowiadała o swoich 10 czy 15 facetach na szybki numerek a zupełnie inaczej popatrzy na kobietę ( wiek nie gra roli ) która z ogromną dozą pewności siebie trzymając kiliszek dobrego wina i siedząc przy kominku będzie opowiadała jak brała udział w olbrzymiej orgii, jak wspaniale jej było kiedy penetrowało ją dwóch naraz albo że skończenie w niej 15 facetów było nieziemskim odlotem i chętnie zrobi to jeszcze raz.

I niby dlaczego ta druga ma być "bezpieczniejsza"? Nie rozumiem. ;) Robi wrazenie że w lepszych kręgach się puszcza? Nie czaje...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mówię o moim odbiorze ale dodam że wielu moich kumpli uważa podobnie. To jest właśnie ta oprawa która pociaga i która może decydować. Kobieta jedym słowem może zrobić z siebie szmatę na którą długo nikt nie popatrzy ale może mówiąc to samo wyzwolić ogromne podniecenie u faceta, to od niej zależy jak to przedstawi i jak sama do siebie z tym podchodzi. Może inny skrajny przykład, małolaty kótra by sama rozłożyła nogi żebym tylko był tym 25 na liście w życiu bym nie dotknął bo to zwyczajna szmata która w dodatku nad tym nie panuje i licho wiedzieć co może nosić ale 40-tkę która potrafiła by opowiedzieć mi o tym że miała 20 facetów z taką pasją żeby mnie to podnieciło mógł bym spróbować, bo potrafiła mnie poruszyć a i jej doświadczenie pewnie zrobi mi cuda. Jeżeli chodzi o bezpieczeństwo to trzeba go przestrzegać w jedym i drugim przypadku jednak moim zdaniem w tym drugim jest ono większe. W końcu starsza dłużej żyje ;) i ma większe doświadczenie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mówię o moim odbiorze ale dodam że wielu moich kumpli uważa podobnie. To jest właśnie ta oprawa która pociaga i która może decydować. Kobieta jedym słowem może zrobić z siebie szmatę na którą długo nikt nie popatrzy ale może mówiąc to samo wyzwolić ogromne podniecenie u faceta, to od niej zależy jak to przedstawi i jak sama do siebie z tym podchodzi.

No ok, rozumiem. Ale to już troche inna sprawa bo tyczy się tego co decyduje o wyborze tej czy innej osoby. Ale na bezpieczenstwo moim zdaniem wplywu to nie ma.

luna.m, zadałas pytanie - panowie odpowiadaja zgodnie z tym co myslą. Powinnaś spodziewać sie róznych odpowiedzi i nie rozumiem po co w takim razie naciągasz na to co chciałabys uslyszec. Prawda jest taka że każdy kto decyduje się na ubarwienie swojego życia erotycznego dodatkowym partnerem liczy się z możliwymi konsekwencjami. Żadna liczba partnerów nie gwarantuje okreslonego poziomu bezpieczenstwa. Jeśli dziewczyna, niezaleznie od liczby wczesniejszych partnerów bedzie miala w sobie cos co pociąga, bedzie intrygująca i kusząca to będzie panów uwodzić... nic wiecej nie ma tu znaczenia tak naprawde. Jeśli szczerze mówi że miała wielu to każdy sam sobie zdecyduje czy chce czy nie. Gdybym był singlem zapewne nie oparlbym sie. ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Jeśli dziewczyna, niezaleznie od liczby wczesniejszych partnerów bedzie miala w sobie cos co pociąga, bedzie intrygująca i kusząca to będzie panów uwodzić... nic wiecej nie ma tu znaczenia tak naprawde.

Jeżeli miała by dużo partnerów i otwarcie o tym mówiła to zupełnie sie z Tobą nie zgodze. To że faceci lecą na wszystko i wszędzie to tylko stereotyp i w dzisiejszych czasach już pewna legenda. Oczywiście nie śmiem twierdzić że gro facetów się nie rzuci ale śmiem twierdzić że dla wielu będzie to wystarczający powód żeby sobie tylko popatrzeć.Oczywiście podrywanie i kokietowanie nie jest tu bez znaczenia jednak dzis to bardziej faceci wybierają i tym samym nie dają się juz tak łatwo omamić.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To że faceci lecą na wszystko i wszędzie to tylko stereotyp i w dzisiejszych czasach już pewna legenda. Oczywiście nie śmiem twierdzić że gro facetów się nie rzuci ale śmiem twierdzić że dla wielu będzie to wystarczający powód żeby sobie tylko popatrzeć.Oczywiście podrywanie i kokietowanie nie jest tu bez znaczenia jednak dzis to bardziej faceci wybierają i tym samym nie dają się juz tak łatwo omamić.

Tu zgodzę się z jurystą,że faceci są teraz bardziej wybredni i opanowani ;)

Widzę,to nawet po swojej skromnej osobie.Kiedyś byłem młody,głupi i cholernie napalony,a teraz jestem stary,wybredny,kolekcjoner ;)

Chociaż dużo jest facetów typu:erotoman gawędziarz,którzy mają fantazję dziecka ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kobieta jedym słowem może zrobić z siebie szmatę

Bolą mnie takie słowa na forum

Nie rozumie ich

Nie rozumię ich w kontekscie mojego zwiazku, nie rozumię ich w kontekscie moich marzeń

Dla mnie dziewczyny które realizują swoje fantazje-są ekscytującym zjawiskiem. Wizualizując to : są motylami egzotycznymi wypuszczonymi w czasie przyjęcia na kremlu (patrz Gazeta Wyborcz z wczora) Motylami którye się odbija w świetle kryształów.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kobieta jedym słowem może zrobić z siebie szmatę

Cenna wsakzówka dla hotek - lepiej o nic "dokonaniach" nie pisać, bo już nie będzie się hotką, a szmatą. ;)

Naborski, a wiesz na jakim forum jesteś??? Jeśli nie, to uświadomię Ci, że to forum również dla puszczalskich żon. ;)

Andz, bardzo ładnie to ująłeś!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jeżeli miała by dużo partnerów i otwarcie o tym mówiła to zupełnie sie z Tobą nie zgodze.

Powinna udawać że miała 2 max 3 a jeśli wiecej to tylko z kieliszkiem w ręku o tym opowiadać ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bolą mnie takie słowa na forum

Nie rozumie ich

Miałem parę lat temu kochankę,która lubiła być szmacona.No cóż nie lubię "romantyzmu" w łóżku,także taki układ mi odpowiadał,zresztą jej też ;)

Nie ma tu nic do rozumienia,jedni lubią uwielbiać kobietę,a drudzy traktować ją jak rzecz ;)

Kwestia gustu i zainteresowań ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...