Skocz do zawartości
Duszek Selene

Puszczalska- ale jak bardzo?

Rekomendowane odpowiedzi

Selene ;)

Bardzo oryginalne ujecie hedonizmu jako fetyszu ;))). Choc ja, jako stary pryk, bardziej hedonistyczne uwazalbym bezpieczenstwo i zdrowie niz chwilowe szalenstwo ;)

Pozdrowki mocne.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

tez bardzo lubie puszczalskie, bardzo mnie podniecaja takie w ktorych bylo juz xx facetow, chcialbym takie lizac myslac ilu juz sie tu spuszczalo i wogole...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawy temat, tylko niektórzy za bardzo roztrasaja szczeguly.. Mnie osobiście b.kręci kobieta która jest b.aktywna, kobieta która zarabia w ten sposób też zasługuje na szacynek. Co do chorób nie mamy pewności że nasz stały partner nie złapał "czegos" na boku

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 30.12.2010 o 16:15, Gość Selene napisał:

Panowie czy kobieta puszczalska jest dla was pożądana?

Stary temat, ale aktualny. Tak, jak najbardziej.

W dniu 30.12.2010 o 16:15, Gość Selene napisał:

Jak bardzo puszczalska musiałaby być żebyście obawiali się jej tknąć

W puszczalstwie też obowiązuje coś takiego jak klasa. Mamy kobiety, które dają na lewo i prawo bez zabezpieczeniach na imprezach pod wpływem używek. Mamy prostytutki nie dbające o swoje zdrowie.

Mnie kręcą puszczalskie z klasą. Wolę aby moja Hotka poszła do łóżka z typem faceta na którego polowała w necie od miesiąca niż dała przez ten miesiąc pięciu innym randomom byle gdzie i jak aby zwiększyć swój licznik. Seks bez gumki? Proszę bardzo, ale to doznanie dla kochanków (i dla mnie) niech będzie na tyle rzadkie, aby nie było przez częstotliwość obdarte z elitarności.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
5 godzin temu, Elem napisał:

Seks bez gumki? Proszę bardzo, ale to doznanie dla kochanków (i dla mnie) niech będzie na tyle rzadkie, aby nie było przez częstotliwość obdarte z elitarności.

Jak weryfikujecie to, z kim uprawiać seks bez gumki? Co sprawia, że ktoś dołącza do tej elity?

Lula.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
45 minut temu, Sailor&Lula napisał:

Jak weryfikujecie to, z kim uprawiać seks bez gumki? Co sprawia, że ktoś dołącza do tej elity?

Lula.

Nie jakiegos systemu, np zdarzylo sie z pewnym stalym mlokosem na 4 spotkaniu, takie sytuacje przez 6 lat zdarzyly sie z 3-4 razy.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Teraz, Elem napisał:

Nie jakiegos systemu, np zdarzylo sie z pewnym stalym mlokosem na 4 spotkaniu, takie sytuacje przez 6 lat zdarzyly sie z 3-4 razy.

Znaczy się, że to tak losowo na nich pada?

Lula.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Trudno mòwić o losowości gdy jest z kimś potrzeba bardziej intymnej relacji i zaufaniu tej osobie. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Magda  w wieku nastoletnim i początek dwudziestu była bardzo puszczalska. Zakładała modne wówczas białe kozaczki i krótką białą spódniczkę i z koleżanką robiły regularne wypady do klubów. Uwielbiała te wyjścia, darmowe drinki, piwo, papierosy, zabawne rozmowy i spędzanie czasu. No i oczywiście seks z kimś nowopoznanym w samochodzie, czy nawet na trawie lub ławce, gdy było ciepło :D. Dla niej robienie loda nie oznacza seksu czyli zdrady. To takie jak ona to określa "zabawienie się". Obecnie też czasem robi loda, któremuś z kolegów którego spotka w klubie. A potem podchodzi do mnie i całuje się ze mną tak żeby ten kolega to widział. Taki ma fetysz ;).

Więc trudno mi powiedzieć jak bardzo puszczalska musiałaby być. Raczej trudno o taką granicę jeśli chodzi o jej zachowania seksualne. Ma pełną swobodę. Granicą napewno byłaby choroba przenoszona drogą seksualną. Ale to tylko na czas leczenia. Jednak kwestie bycia chorą są raczej poza tematem jej zachowań seksualnych jako takich. Krzysiek.

• Lubię 2
  • Wow! 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...